jozefsv Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 par krat sa mi to stalo poslednu dobu ze ked natocim studeny motor tak ma nieze nepravidelny chod ale citim a pocujem take obcasne cuknutie ako keby vynechal valec ale je to fakt len cuk.pri pridani plynu to nerobi.akonahle sa zohreje tak vsetko ok.cim to moze byt?sviecky menene cca 3 mesiace s filtrami motor v popise Citovat
omegascream Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 no toto mi robí auto už od kúpy, ibaže naopak. Pri studenom motore to moc necítiť, ale pri ohriatom hej. Keď zastavím a auto ide na voľnobeh tak viac menej v pravidelnych intervaloch pocítim nie silné, ale cítiteľné zatrasenie. Horšie je, že neviem či to tak pred tým robilo alebo nie a či je to normálne alebo nie lebo v inej 307 som sa ešte neviezol No v servise mi vraveli, že je to normálka, takto si to vraj dávkuje palivo na voľnobeh, ale neviem no.... Citovat
Chepp Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 rekl bych ze to mam decentne stejny... ted jak prituhlo -5° tak mi to za studena taky decetne hodilo s otackama.. ale nejake cukani ani ne... natoz kdyz je teplej to nedela... Citovat
kupák Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Mně to čas od času studený udělá taky. necukne, nezatřese se, ale když koukám na otáčkoměr, tak ručka kývne. Může to být vynechanou jiskrou, nebo mě napadlo, že se to objevuje jen u studeného motoru, že to mohou mít na svědomí nějaká čidla, co sledujou režimy motoru a ty se po nastartování hodně mění, nebo naskočení lambda sond, nebo něco takového. Citovat
jozefsv Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 kolisanie otacok to nie je.to je cuknutie motora.na diag mi to vyhodilo cidlo teploty oleja.zeby to robilo ono? Citovat
omegascream Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 no teda ešte dopíšem, že mne to viditeľne s ručičkou otáčkomera nerobí vôbec nič. Drží presne a paradoxne mi nesvieti kontrolka tlaku oleja, čiže buď je odpálená žiarovka alebo tiež čidlo. Okrem toho mám mierne začiernené sviečky, ktoré som menil v lete Citovat
kupák Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Nevím jaká data z toho čidla jednotka používá a na co je používá. Ale že by vadné čidlo škubalo motorem se mi nezdá. Většinou jen udává chybnou teplotu a komplikuje výpočet poměru směsi. Leda, že by nějak skokově nabíhalo, nebo dávalo nějaký šokový signál, kterým by řízení motoru na chviličku prudce zmátlo. Citovat
jozefsv Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 skontrolujem este sviecky ale nemyslim zeby to robili.rampa?no neviem,po face asi nie je.ma samostatne cievky ak sa nemylim Citovat
kupák Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Jasně, máš samostatné cívky a je klidně možné, že jedna se chystá odporoučet do věčných lovišť. To se může stát. To by byla ta lepší varianta. Cívka stojí asi 1.100,-- Kč a máš po problému. Citovat
jozefsv Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 tak nova skusenost.vymenil som cievku co som myslel ze to robi ale nie je to ono.nova skusenost je,ze ked ho na studeno trochu prezeniem tak mi cuka aj po zahriati a vyhodi kontrolku motora.ta uz sice po par nastartovaniach zhasla ale chod to uplne pravidelny nema.na studeno ked mu pritlacim tak nedokaze ist plynule,trha s nim. tak teraz poradte ci je to ina cievka alebo sviecky vymenit znova alebo lambda nejaka vymenil som aj cidlo teploty oleja co mi vyhadzovalo na diag ale nic sa nezmenilo. este ma zaraza jedna vec.studeny aj teply ide na 900 ot.potom spadne na 750 potom zase na 900. diag vyhodila len problem s lambdou ale to vyhadzuje aj ked auto bezi normalne tak neviem ci to bude ono.ziadny iny problem na diag nie je [upravil dne 5.4.10 jozefsv] Citovat
EXI.60 Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: omegascream no teda ešte dopíšem, že mne to viditeľne s ručičkou otáčkomera nerobí vôbec nič. Drží presne a paradoxne mi nesvieti kontrolka tlaku oleja, čiže buď je odpálená žiarovka alebo tiež čidlo. Okrem toho mám mierne začiernené sviečky, ktoré som menil v lete Jseš hodně odvážnej jezdit bez funkční kontrolky Citovat
omegascream Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 EXI.60: toto už sa vyriešilo - ona ani svietiť nemá Ináč dnes v pežote mi chlapík hovoril, že problém s cukaním studeného motora a trhanými rozjazdmi je u 1,6 bežná závada - zničené ventily. Výmena cez 20 tis tak neviem či sa to môže týkať aj tvojho motora a momentálnej situácie. Každopádne ak by to bolo toto, malo by to po zohriatí prestať... Citovat
EXI.60 Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: omegascream EXI.60: toto už sa vyriešilo - ona ani svietiť nemá Ináč dnes v pežote mi chlapík hovoril, že problém s cukaním studeného motora a trhanými rozjazdmi je u 1,6 bežná závada - zničené ventily. Výmena cez 20 tis tak neviem či sa to môže týkať aj tvojho motora a momentálnej situácie. Každopádne ak by to bolo toto, malo by to po zohriatí prestať... Takže ta kontrolka se rozsvítí,když přestane motor mazat? [upravil dne 6.4.2010 EXI.60] Citovat
Fusion Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: omegascream EXI.60: toto už sa vyriešilo - ona ani svietiť nemá Ináč dnes v pežote mi chlapík hovoril, že problém s cukaním studeného motora a trhanými rozjazdmi je u 1,6 bežná závada - zničené ventily. Výmena cez 20 tis tak neviem či sa to môže týkať aj tvojho motora a momentálnej situácie. Každopádne ak by to bolo toto, malo by to po zohriatí prestať... Toto se mě zdá velmi nepravděpodobný. Ventily se jen tak samy od sebe nezničí. Od toho servisu bych utíkal daleko. Tvůj problém ale nejspíš nesouvisí s jozefovým, motor je hodně odlišnej, takže pohledej jinde v Servisu nebo sekci 307. To cukání je úplně běžná věc, zap. rampa jak psal Ferry nebo nějaká elektrika, oprava nebývá drahá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.