Chepp Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Vcera sem dovezl dalsiho mazlika. Presneji 406 V6 152KW od jarajarda. Kdo vi jak vypada, jinak nize prihodim foto... Kazdopadne se to tahlo... mnel sem problemy s bankou... jelikoz sem podnikatel tak to bylo zatrest.. ale nakonec vse ok dopadlo a ja si poridil tohoto mazlika. A tim chci rict, ze mam na par majitelu par dotazu jen mimo vec... nez zajedu se nekam zeptat. 1. mam tam vyklapeni zrcatek jak na to? 2. nefunguje esp stalo se to nekomu? 3. Cim nejlepe osetrik kuzi a kozene sedacky, videl sem ze nekdo na to pouziva vosk atd.. nechci je znicit... chci aut oudrzet co v nejlepsim stavu. 4. Obcas vypadne rychlomner... vypadne nabehne.. nekdy hodinu nic... a potom hodinu ok.. jak kdy tipuji plosny spoj.. jenom jestli nekdo nema zkusenosti. Jinak to jsou otazky do eteru, zajedu na diag at mi na to pomrkaj a vyladime detaily. Klidne uvitam i nejaky rady ohledne teto motorizace popripade karoserie... zatim sem uzival akorat break HDi coz je presny opak... tak nejake tipy bodnou... Jinak mne spotreba prijemne prekvapila Liberec-olomouc 9l/100km liberec - praha to moc neslo snezilo vcera ako svin* , ale od prahy do OL cca 130km/h takze... asi tak... Citovat
kupák Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 1) Sklápění zrcátek je otočným knoflíkem jejich nastavování na dveřích. optrně ho otoč se zapnutým klíčkem směrem dolů. Je jedno, na jakou stranu. 2)esp občas zablbne, ale jestli nejde stabilně (a není vypnuté knoflíkem) viděl bych to na servis, 3) na kůži je spousta spec. přípravků, já zatím 2. rok matlám jen vlhčenýma utěrkama na kožené sedačky, ale často. V létě tak dvakrát do měsíce. Znám i lidi, co to dělaj čistým sádlem nebo čistou indulonou. A celkem dobrý. 4)Jestli ti při výpadku přestane ukazovat i PP spotřebu, tak je to čidlo na převodovce. Stojí asi 1200 v Peu. Jinak když projdeš hledání tady na fóru, je toho tady o těhle kupátkách čtení na 2 roky. Ale jinak gratuluju k autu a přeju, ať slouží a nezlobí a hlavně dělá radost. Pro to ho u Peu vyrobili. Citovat
Chepp Odesláno 3. únor 2010 Autor Odesláno 3. únor 2010 1. oo dekuji 2. esp nefunguje permamentne.. tzn vubec blika kontrolka na tlacitku a na pal. pc to neustale pise ze esp/asr a i ABS nefunguje... ? 3. takze proste necim proadne mastnym tedy? za jak dlouho se to vsakne? delat to treba vecer nez jdu spat aby to do rana vsaklo. 4.jj tak to sem presne myslel.. prestane i ukazovat spotrebu. dekuji Citovat
jozefsv Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 na kozu pouzivam turtlewax na kozu.je to spica.vycisti,namaze.je to sice drahsie ale ako osetrujem tak sa kvalita nestraca Citovat
Y2K Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Tak odpovede si uz dostal To s tym ESP tak raz za rok zablbne aj mne...ale pri dalsom nastartovani je OK. Mozno len nejake cidlo, chcelo by to diag Citovat
Chepp Odesláno 3. únor 2010 Autor Odesláno 3. únor 2010 Jo, na to ESP necham mrknout... mate tam nekdo HID xenony bo co to je... jde mi o to jak to sviti... jako svetla pokud jsou cista sviti celkem ok. ale jen pro info... jak to sviti. potom mam na rade sterace... ty jsou taky uz nejaky jetu. Citovat
Y2K Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Xenony mam...svietia super ale len ked su ciste Citovat
jozefsv Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 ja mam tiez xenony a super oproti klasike Citovat
kupák Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Na světla jsem tu kdysi zakládal vlákno. Řešil jsem to docela dlouho, než jsem dal HID sadu, protože se mi do ní nechtělo. Ale jelikož se žárovkama to auto prostě nesvítí, nakonec jsem namontoval xenony. Citovat
chechet Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 modrou Indulonou jsem mazal kozenny volant na 306tce a uplne super mazivo. na kuzi v kupe jsem poridil Turtlewax Leather Cleaner ( http://www.automax.cz/zbozi_detail.php?item=146 ) a taky dobry. jinak gratuluji k paradni kare, jsem rad, ze tento kus zustal v klubu. tak at dobre slouzi. [upravil dne 4/2/2010 chechet] Citovat
chechet Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 btw, ted uz Xenony dodelat nemuzu? jak tady pisete o nesvitivosti, tak mam samozrejme stejny problem... Citovat
rootsky Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Ahoj...Blahopřeji k výběru vozu... 1. Už víš 2. ESP nemám 3. Tím levným dětskám olejíčkem, indulona je super, ale baby potom nevoz a ani se k nim nepřibližuj, impregnuju jí křiváka a je to \"repelent na baby\"...Sádlo to samé dvakrát podtrženo... 4. Mám podobný problém, ještě jsem se tím nezabýval, určitě by mi znalost závady taky pomohla:papa Xenony u coupe = nutnost, lépe svítí snad i šáde felda [upravil dne 4/2/10 rootsky] Citovat
Chepp Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 rootsky: diky za radu ohledne kuze, asi kupim vise zminovanou zelvi pastu turtlewax.. Dneska sem debatoval s jendim technikem z peugeotu a rikal ze to cidlo na prevodovce je vysoce pravdepodobne, takze mi jiz potvrdil co mi tu kluci doporucily takze sem si jist kde to vazne. chechet.. proc bys nemohl? vzdy jsou dodelat.. snad... nevidim duvod proc ne. Citovat
Ferry Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 mozna to nebude ono, ale resil jsem ted chybu ESP u C5 2.0 16V, kdy pri vytoceni motoru nad 5200 otacek nebo prekroceni rychlosti 180kmh (coz odpovidalo taky tem 5500tis) zahlasil PPC chybu ESP a rozsvitila se kontrolka \"service\" chyba byla v referencnim cidle 1. valce (nebo taky jinak cidle polohy vackovyho hridele) zaroven auto docela trpelo nepravidelnym volnobehem za studena, dost se to hadalo, po vymene cidla OK Citovat
Chepp Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 volnobeh ok.. ale po startu mi to hlasi chyby abs,esp,asr...... takze sam nevim.. v utery si mam jet pro kombajna... tak tam asi zajedu i copatkem a necham to projet... kde to vazne... Citovat
chechet Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Původně zaslal: Chepp chechet.. proc bys nemohl? vzdy jsou dodelat.. snad... nevidim duvod proc ne. ajo. aftermarket xenony jsou tusim zakazane na slovensku a domotal jsem to. Citovat
kupák Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 no, zkus, jestli ti jde ABS. Pišeš, že hláška hlásí i nefunkční ABS. jestli nefunguje ani to, mohlo by to být čidlo na kole, nebo ještě v lepším případě jen zaoxidovaný konektor toho čidla. Alle tím neříkám, že to nemůže být bohužel něco horšího... Citovat
Chepp Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 Praveze jarajarda rikal ze fakci... ale mne pripadne ze vlastne me to ani nekope kdyz to klouze. To je spatne ze? V utery nebo pondeli s tim zajedu na tu diag.. enbo mi ropne... Citovat
kupák Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Hele, teď máš ideální příležitost to ABSo vyzkoušet. Na sněhu -ledu to v bezpečné situaci trochu zašlápni a hned ucítíš, jestli funguje nebo ne. Jak jsem psal dříve, jestli nejde ani ABS, je možnost, že je mimo čidlo(umřelo, nebo nemá kontakt). Jinak další možnosti jsou nesympatické: gyroskop = cca 1.000,-- EUR, snímač volantu = cca 500,-- EUR K tomu ABSu: když ho zašlápneš, ucítíš kopání, uslyšíš rachot a potom bručení hydrauliky. Pokud se nic takového nestane a auto půjde potichu do smyku, je mimo i ABSo. [upravil dne 5/2/10 kupák] Citovat
Chepp Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 za chvilku jedu do mesta.. tak si zajedu na cvicnou drahu pro autoskoly.. snad bude jeste pod snehem. jo tak zacina mit docela lepa ze to muze bejt palka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.