Dakaros Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Ahoj Peugeoťáci, nemáte náhodou někdo zkušenosti s tuningem výfuku na 306 GTi-6 120kW? Představoval bych si o něco malinko výraznější zvuk motoru a výfuku, ale rozhodně né žádnej ječák :-) Měl jsem takovej nápad vyhodit středovej díl a místo něj napasovat rezonátor... ale ohledně výfuku nemam žádné zkušenosti, krom toho, že jsem se ho navařil na 309tce :-) Citovat
Fakir Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Pokud nechceš dělat závodní výfuk, na střední tlumič nesahej. Dej tam nějaký lepší koncák, který se projeví jen na příjemnějším zvuku a nerozhodí původní nastavení výfuku. [upravil dne 2/2/10 Fakir] Citovat
AKCZ Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Souhlas.. taky mam jinej jen koncovej tlumic a za normalni jizdy nehluci a v otackach zahraje Citovat
Dakaros Odesláno 3. únor 2010 Autor Odesláno 3. únor 2010 No, tak jste mi ten střed rozmluvili :-) A koncovky, které tam máte jsou přímo na GTi-6, nebo jsou to uni upravené přímo na GTi ??? Citovat
Béďa Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 AKCZ ma Sebring, primo na GTi-6, ja mam uni Magnaflow upravenej pro GTi-6. Kolik do toho chces vrazit? Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 rezonator je picovina, akorat by sis pohorsil. Kazdy uni vyfuk se da napasovat, zalezi na trubce a delce koncoveho tlumice, protoze jenom koncovka ti nic neudela. sebring, magnaflow, remus apod cca max 3000,-; koncovka 500,- Citovat
Dakaros Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Ježiš, koncovka mě ani nenapadla, samozřejmě jsem myslel celej koncovej tlumič :-) Vubec nevim, kolik do toho dám , asi zvítězí nějakej uni a pasovat a pasovat a pasovat:-) Musím ještě doopravit čumáček po ťukanci bývalého majitele a zainvestovat do brzd a rozvodů, to má bohužel přednost... Citovat
Béďa Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Muj Magnaflow bude mozna nekdy na prodej, na aute ho ma cca rok, najeto par tisic. Takze absolutne v pohode, kdyby si mel pak zajem tak pisni a nejak to proberem. Citovat
Dakaros Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 No, tak záleží, co znamená to pak, ale zájem by byl :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.