Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Peugeoťáci, nemáte náhodou někdo zkušenosti s tuningem výfuku na 306 GTi-6 120kW? Představoval bych si o něco malinko výraznější zvuk motoru a výfuku, ale rozhodně né žádnej ječák :-)

Měl jsem takovej nápad vyhodit středovej díl a místo něj napasovat rezonátor... ale ohledně výfuku nemam žádné zkušenosti, krom toho, že jsem se ho navařil na 309tce :-)

Odesláno

Pokud nechceš dělat závodní výfuk, na střední tlumič nesahej. Dej tam nějaký lepší koncák, který se projeví jen na příjemnějším zvuku a nerozhodí původní nastavení výfuku. :)

[upravil dne 2/2/10 Fakir]

Guest Scratch
Odesláno

rezonator je picovina, akorat by sis pohorsil. Kazdy uni vyfuk se da napasovat, zalezi na trubce a delce koncoveho tlumice, protoze jenom koncovka ti nic neudela.

sebring, magnaflow, remus apod cca max 3000,-; koncovka 500,-

Odesláno

Ježiš, koncovka mě ani nenapadla, samozřejmě jsem myslel celej koncovej tlumič :-) Vubec nevim, kolik do toho dám , asi zvítězí nějakej uni a pasovat a pasovat a pasovat:-) Musím ještě doopravit čumáček po ťukanci bývalého majitele a zainvestovat do brzd a rozvodů, to má bohužel přednost...

Odesláno

Muj Magnaflow bude mozna nekdy na prodej, na aute ho ma cca rok, najeto par tisic. Takze absolutne v pohode, kdyby si mel pak zajem tak pisni a nejak to proberem. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...