Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Píšou tam o služební 206, která za nedlouho najede 1 milion km, má ješět pořád původní motor, jinak běžná údržba. Sem tam se něco vymění, ale jezdí pořád a dobře, redaktoři se sami divili :) Klidně bych to nafotil a dal sem, ale nevím jestli bych něco neporušil.. :)

Jo motor 1.4 HDI

[upravil dne 2/2/10 Eon]

Odesláno

Na autě se vystřídalo 25 lidí,jezdí dálky.Z Prahy do Vídně,Bratislavy,Milána atd.Zadní náprava 500000km,alernátor 400000km,rozvody po 160000km.Auto je 6 let staré a redaktoři píší,že normálně jede.Vevnitř jenom nová sedačka a páčka bliken.Fakt zajímavý údaje.Cus Radek

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mám 206 1,4benzín a po štyroch rokoch a 60000km je zrelá do šrotu.Okrem dizajnu mením postupne všetko.Ročne stoja opravy 350Eur.Takže neverím článkom ako su tieto.

Odesláno

A co by ne? Sice se divím, že zeovna 1.4 ale pokud dostane olej, trochu slušnou naftu a normální chování tak co by ne. Hlav ně je ale podiv, že se to píše o Peugeotu, to ještě 200 t. km určitě stáhli :D

Odesláno
Původně zaslal: lubec

Mám 206 1,4benzín a po štyroch rokoch a 60000km je zrelá do šrotu.Okrem dizajnu mením postupne všetko.Ročne stoja opravy 350Eur.Takže neverím článkom ako su tieto.

:)buď jsi trefil nějakou mrchu, nebo je problém mezi volantem a sedadlem--tam pomůže jen karta na MHD :D

Odesláno

To tam ratas aj DPH za palivo a bagety na pumpe ? :)

• O 9 měsíců později...
Odesláno

:)buď jsi trefil nějakou mrchu, nebo je problém mezi volantem a sedadlem--tam pomůže jen karta na MHD :D

Prajem ti taký Peugeot ako mám ja a zmeníš postoj kámo.

Odesláno

no kámo, nechci tě rozčílit, ale za tím co jsem napsal si stojím--bud jsi fásnul nějakou mrchu, nebo je problém v řidiči--už jsem viděl spousta aut, po 60ti tisících je auto právě zajeté, né aby to byla poruchová zdrcha, 206ka není bůhvíco za bezporuchové auto (viz německý TUV např.),ale taky to není kára, která se pežotu nepovedla...,to už by se dalo od roku 1998, kdy vyjela, jednoznačně poznat :roker

P.S. např. kotouče brzd.--jsou tu lidi, co na nich najedou 10 tisíc km a taky jiní, co najedou 100 tisíc--čím to asi bude??:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...