Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdravim

tak si nevim rady s tim,kam pridelat vejsky v aute.na origos misto se mi to davat nechce,protoze to bude smerovat kamsi do skla :(

pak jsem jeste vymyslel na ty plasty u zrcatek..ale zas se bojim rezonanci zrcatek(aby nevypadli sklicka:)))

poradte,diky.

Jarda

Odesláno

Od vejskáču nic rezonovat asi nebude. Rezonance způsobuje převážně nízká frekvence, to znamená basy.

Já mám taky vešky na vnitřních plastech od zrcátek a spokojenost maximální. Máš pravdu, že o sklo to není ono.

Odesláno

To ja je mam na prednich sloupcich nahore pod stinitkem... smerovany na prostedek auta a myslim ze taky supr... jsou akorat ve vysce hlavy takze vysek je slyset opravdu dost...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Otázka na 406kaře: chlapi jsou nějaký origoš vejškáče pod těma mřížkama nahoře na palubce? Nebo je to tam jen pro efekt? Nějak to nemůžu vypozorovat a vyndavat ty mřížky se mi nechce, poňádž pak můžou drnčet.

Odesláno

No já je mám pro jistotu šestkrát.Ne že bych byl megaloman, já jsem to tak koupil.

Dva krát na palubovce vedle sloupků a čtyřikrát ve všech dveřích, těsně pod sklem.:papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Napsán autorem Operator

Otázka na 406kaře: chlapi jsou nějaký origoš vejškáče pod těma mřížkama nahoře na palubce? Nebo je to tam jen pro efekt? Nějak to nemůžu vypozorovat a vyndavat ty mřížky se mi nechce, poňádž pak můžou drnčet.

Trosku se spozdenim, ale prece :) Asi takhle : zalezi na vybave, ja je tam nemel, ale sehnal jsem originalni i s mrizkou 150Kc/par .Mrizku vydloubnes nejlepe nozem, kdyz ji pekne podeberes, drncet pak nebude, toho se neboj, je tam dost natesno a navic pres okraj te diry je ohnuta ta mekka kozenka palubky :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...