DJGUS Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 zdravim tak si nevim rady s tim,kam pridelat vejsky v aute.na origos misto se mi to davat nechce,protoze to bude smerovat kamsi do skla pak jsem jeste vymyslel na ty plasty u zrcatek..ale zas se bojim rezonanci zrcatek(aby nevypadli sklicka:))) poradte,diky. Jarda Citovat
destiny Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Od vejskáču nic rezonovat asi nebude. Rezonance způsobuje převážně nízká frekvence, to znamená basy. Já mám taky vešky na vnitřních plastech od zrcátek a spokojenost maximální. Máš pravdu, že o sklo to není ono. Citovat
DJGUS Odesláno 9. září 2004 Autor Odesláno 9. září 2004 oká,takze to tam pridelam no stejnak asi lepsi misto nevymyslim..mozna ani neni:) dikes Citovat
mk405 Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 no já je mám ve 405 na plastech sloupků těsne nad palubovkou a nasměrované na vnitřní zrcátko, a super. Citovat
Toman Odesláno 12. září 2004 Odesláno 12. září 2004 To ja je mam na prednich sloupcich nahore pod stinitkem... smerovany na prostedek auta a myslim ze taky supr... jsou akorat ve vysce hlavy takze vysek je slyset opravdu dost... Citovat
Operator Odesláno 22. září 2004 Odesláno 22. září 2004 Otázka na 406kaře: chlapi jsou nějaký origoš vejškáče pod těma mřížkama nahoře na palubce? Nebo je to tam jen pro efekt? Nějak to nemůžu vypozorovat a vyndavat ty mřížky se mi nechce, poňádž pak můžou drnčet. Citovat
Guest Masinka Odesláno 22. září 2004 Odesláno 22. září 2004 ja je tam mam, ale jaky to sem se jeste nedival Citovat
BABIAK Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 No já je mám pro jistotu šestkrát.Ne že bych byl megaloman, já jsem to tak koupil. Dva krát na palubovce vedle sloupků a čtyřikrát ve všech dveřích, těsně pod sklem. Citovat
Ferry Odesláno 31. říjen 2004 Odesláno 31. říjen 2004 Napsán autorem Operator Otázka na 406kaře: chlapi jsou nějaký origoš vejškáče pod těma mřížkama nahoře na palubce? Nebo je to tam jen pro efekt? Nějak to nemůžu vypozorovat a vyndavat ty mřížky se mi nechce, poňádž pak můžou drnčet. Trosku se spozdenim, ale prece Asi takhle : zalezi na vybave, ja je tam nemel, ale sehnal jsem originalni i s mrizkou 150Kc/par .Mrizku vydloubnes nejlepe nozem, kdyz ji pekne podeberes, drncet pak nebude, toho se neboj, je tam dost natesno a navic pres okraj te diry je ohnuta ta mekka kozenka palubky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.