Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aha tak to jo. Když nevim tak se zeptám neee;) A ty nové čočky by se případně daly někde sehnat? Předpokládám že parabola je asi původní co?

A co na to STK myslíš že to projde?

Odesláno

Na stk to nemají šanci poznat.....tak dobří nejsou, ani když se budou do světla dívat přes kŕyty žárovek tak nic nepoznají.......světlo se ale musí vevnitř komplet překopat....nevratně.....už tam normál čočky nedáš.....a když jedno komplet xeńonové světlo stojí cca 24000 nové / ks tak je to i docela risk .......

Sehnat se dá všechno........

tuto úpravu mají na clubu jen 2 členové(z toho jeden sem já) a myslím že tak to asi i zůstane......

Odesláno

No jo risk je zisk, já bych se toho nebál. Měl jsem obě světla total vykuchaný. No jo ale ty si chráníš svoje know-how a tak asi budu muset zůstat \"jen\" u normálních xenonů protože nově se mi to vymýšlet nechce.....

Odesláno

Já vim tady jde o výjmečnost, měl si jako první ledky ve světlech a teď je má kde kdo a nechceš aby to tak dopadlo i s bixenony, nemám pravdu? :papa:papa

Ale jinak velice pěkná práce:mrk

Odesláno

Takoví magoři tu nejsou......za ty cca 4 roky co sem na clubu a co vím ze srazů tak na 99,9% jen my 2.....tebe by to napadlo, dělat takovou úpravu světel?????

Odesláno

Na clubu je cca 80% 407 jen s halogeny a stačí jim......ti zbylí 20% jsou rádi že mají origo xenony(určo dobrá volba)......myslíš že s těch 20% se ještě někdo najde?????

Odesláno

No vzhledem k tomu že peugeota mám treprve rok a tím pádem na foru jsem taky pouze rok tak se stále jen něco učím a auto poznávám. Proto mě zatím ani ve snu nenapadlo přemýšlet nad nějakými úpravami typu bixenon. Tím ale nevylučuji že se do toho někdy v budoucnu nepustím na vlastní triko....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...