Midloch Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Na boku kastliku ŘJ je váleček, který se chvěje v rytmu cvakání. Tím to odhalíš naprosto přesně. Benzínové výpary z nádrže jdou hadičkou do pravého podběhu, kde je nádobka s aktivním uhlím. Tento ventil ty páry posílá do sání. Teď za chladného počasí to prostě cvaká. Řeší se to tady docela často. Starší modely mají ten ventil v podběhu, nové vedle ŘJ. a tady i s fotkou toho ventilu: Citovat
Y2K Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Ten ventil ze by mi cvakal som si nikdy nevsimol... Ale to bude asi kvoli tomu ze mi cvakaju hydrostely Citovat
Midloch Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Ještě horko v kastliku - hned pod tou řadičkou máš katalyzátory, které topí na pěkných pár set stupňů. A čím víc přicpané, tím větší teplota. To teplo se přes krycí plechy dostane až k řadičce a do kastliku. Tím nechci říct že máš ucpané katíky ale třeba když ho proženeš, může tam být tepleji. Citovat
Midloch Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Původně zaslal: Y2K Ten ventil ze by mi cvakal som si nikdy nevsimol... Ale to bude asi kvoli tomu ze mi cvakaju hydrostely Možná ti necvakají hydroštely ale ventil na odsávání par:D Citovat
rootsky Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Původně zaslal: Y2K Ten ventil ze by mi cvakal som si nikdy nevsimol... Ale to bude asi kvoli tomu ze mi cvakaju hydrostely Taky,taky, vyřešilo se výměnou rozvodů, ale po roce to začalo zase:roll přecházím na jiný olej tak příští sezonu uvidím... Tak k tématu: na té fotce motoru máš 3 oblasti kde to může \"cvakat\", hydroštel(y), zmíněné odsávání a taky rozvody a zvuk může jít i od spoda od řemene poh. pomocných agregátů, chce to odhalit přesnější místo, odkud ten zvuk jde. Určitě se podívej na to odsávání v první řadě ať se potom zbytečně nebojíš že jde o něco \"závažnějšího\". Třeba s hydroštely se potýkalo dost lidí i s nájezdy okolo 120tis. km. Takový zvuk vypadá jako šicí straj a ozývá se z víka ventilů, takže to jde takhle zhruba určit... O tom teple je tady úplně všechno, jenom bych se ještě podíval, jestli je v pořádku to vedení teplého vzduchu, kdyby někdo sundaval ty boční plasty u středového tunelu, tak je dost možné že to potom vevnitř špatně dopasoval, nebo tam tu plastovou trubku vůbec nevrátil a topí to rovnou do tunelu...Jen mě ještě napadlo že když nebudeš topit \"dolů\" tak zjistíš jestli je to s teplotou lepší, nebo ne i bez rozebírání... Dál nevím:D [upravil dne 2/2/10 rootsky] [upravil dne 2/2/10 rootsky] Citovat
kupák Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Jestli se to cvakání ozve jen párkrát po zapnutí klíčku, je to ten ventil odsávání. Nemám automat, ale schválně jsem včera ohmatal popelník a okolí šaltpáky a horké to nebylo. Nevím přesně, jak je tam řešený ten rozvod tepla, ale nemohla ti vypadnout hadice, co vede teplo k nohám a topí ti to do tunelu? Při tom startování než vyndáš klíček, abys mohl zkusit znovu startovat, prohlídni krom displeje PP i přístrojovku, jestli svítí kontrolka imo. Citovat
chechet Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 safra, jsem si zatim ani nevsiml, ze by mel imo nejakou kontrolku na pristrojovce. kare chybi do 120000 jen par stovek km, ale tento zvuk vychazi z okoli te krabice RJ prave. podivam se po tom valecku, az se zase dostanu k autu diky moc vsem za rady! Citovat
Y2K Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Hydrostely su jedna zo \"super\" veci u pazota. Ja som ich daval menit, ale vymenili mi len zle a tie co boli dobre teraz zas cvakaju... Takze zbytocne vyhodene peniaze, a to ze neni tiez nejaka zanedbatelna ciastka Citovat
rootsky Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 omlouvám se že to tady probíráme s Y2K v tomto tématu, ale když na to přišla řeč...Zkontroluj si mazací tlak, mě to blbne, když klesne tak se hydrozdvihátka nepromažou a pak se to děle pořád dokola, přišel jsem na to poměrně nedávno, ale mám motor mezi 200-250tis najeto...Jinak jakou druhovýroby jsi použil těch hydrozdvihátek našel jsem toto (vzhledem k tomu že je opravdu nejlepší měnit všech 24 najednou:roll): (AJUSA kus za 470Kč) http://katalog.mjauto.cz/index.phtml? Citovat
Y2K Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Hmm...a ako sa da zistit ten tlak? No ja som to daval povodne do origos pazotu, ja viem ze to nie je zaruka uspechu ale naivne som si myslel sa hadam rozumeju tomu co robia. A neviem ci to ma cenu tu popisovat ako sa to sprava ked uz to rozoberam vo svojom vlakne, ale proste ich je pocut iba vtedy ak nie su dostatocne chladene, inak je klud. A este jedna vec, je rozdiel medzi hydrostelami pre 140 kW a 152 kW Citovat
rootsky Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Měření tlaku je posané v servisním manuálu...Je tady na něj někde odkaz... Vypadá to jako postup který by měli zvládnout v každém servisu, přinejhorším v peugeotu, je to dost jednoduché tak za to snad nebudou chtít majlant, u mne se to ani měřit nemuselo, mám únik oleje a problikává mi v nízkých otáčkách při zahřáté náplni mazání a stopka... Děkuji za hodnocení origo PSA hydroštelu...Nebudu to tady už plnit a najdu tvé vlákno....Na rozdílnost toho dílu se podívám do serviceboxu, abych nekoupil něco špatně. Díky moc:papa [upravil dne 2/2/10 rootsky] Citovat
tom406 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 odpoj konektor z toho ventilu a zjistíš jestli to cvaká nebo ne-další krám navíc. já to vyškubal i s tou nádobkou s aktivním uhlím. dyť to má tak dvě kila. Citovat
BrankoKK Odesláno 9. duben 2010 Odesláno 9. duben 2010 2)Kdyby jsi neměl automat tak se vyrábí origo díl místo popelníku a plastu kolem, kterej slouží jako odkládací kapsa. Bohužel pro Tebe jde to namontovat jen do auta s manuální převodovkou. Jinak jak už bylo psáno nejspíše tam topí žárovička osvětlení popelníku a možná i ovladače automatu (ty ofuky můžou mít taky vliv). Ja sa chcem opytat: mam tam od predchadzajuceho majitela navi, dole pod radiom. chcem ho vyhodit, len ci sa da potom dat naspat ten seriovy popolnik aj s celym tym plastom okolo paky, po pripade by ma zaujimala cena... lebo ked vyberiem navi, tak tam ostane nechutna diera, je to tam vsetko rozvrtane... DIK!!! [upravil dne 9/4/10 BrankoKK] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.