Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím chtěl jsem se zaptat... byl jsem se podívat na Peugeota 406 2.0HDI 80Kw r.v. 2003...v bazaru mi ho nechtěli nastartovat že prý má vylétané mrazovky teť je to rpy´už opravené... chtěl jsem se zeptat jak poznám že byli vylétané mrazovky??? a kde bych je měl hledat???

já vím že sem :xvul ale nechtěl bych nalítnout...

Odesláno

Jj presne ty. Pry se to snazili nastartovat kdyz tam byl nejaky kupec a vylitali...Tak to pry davali opravit nekam do servisu tak me zajima jak to poznam abych nenalitnul

Odesláno

vypadají jako víčko od flašky piva :D--led je vytlačí ven,když tam idiot na zimu nechá slabou nemrzku,nebo vodu...,lesklé kulaté jako podložky,naklepané do otvorů v hlavě i bloku motoru...

Odesláno

No, prohlížet mrazovky není až tak důležité, jako ta informace, kterou Ti otevřeně řekli.

Takže chladicí kapalina byla zmrzlá, teď je to opravené.

Jestli to poškodilo (roztrhlo) něco v motoru, se nepozná jinak, než to projet delší jízdou - aspoň několik desítek km. Jestli Ti to dovolí, to nevím.

V každém případě počítej na 50% s tím, že něco bude špatně a bude potřebná oprava za např. 15 000 Kč. Takže koupit můžeš, ale za nízkou cenu a pak se uvidí.

Odesláno

daju sa na silikon alebo tesniaci tmel a naklepu sa nazad,mrazom sa moze poskodit chladic,kurenie,hadice mohlo povyduvat,vodna pumpa ak ho startovali,ak sa ti auto paci,nech ho nastartuju,ako chyta studene,nech sa zohreje na prevadzkovu teplotu,ci kuri,neunika kvapalina,proste vizualne prekontrolovat motor,zober si aj kamosa co tomu trochu rozumie.

Odesláno

vytlačené ucpávky se nevracejí zpět, i když to někdo dělá..., ty nové mrazovky mají určité předpětí v průměru (jsou o něco větší) a tím po naklepání do otvoru dobře těsní--nesmí být v otvoru narvány nebo nalepeny, tím by případný led neměl šanci je vytlačit a praskla by hlava nebo blok

kdyby se používala předepsaná nemrzka celoročně--jako se má--mrazovky nemusejí být...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...