306gti6 Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 Béďa: je tam tusim rozdiel offset... 306GTI ma 27.5mm http://www.elitecat.sk/ShowImage.aspx?obr=~/Images/Documents/JPG065/original/09.9613.10.JPG 206RC ma 34mm http://www.elitecat.sk/ShowImage.aspx?obr=~/Images/Documents/BMP030/original/K0986478979.JPG to je rozdiel 6.5mm Citovat
Béďa Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Aha, tak to jsem netusil. Nicmene by to nebyl problem upravit pokud zbytek sedi. Citovat
Strejdakopec Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 306gti6 mám otázku mimo...co to máš za kola???pokukuju po nějakých nových na léto a ty co máš jsou pěkný Citovat
pug Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 pozeram ze este riesi brzdy:-) pomer cena/kvalit amas naj asi Brembo zakladne (hladke, plne) a EBC Green - to ti bude stacit, do 550ct C maju vyssi sucinitel trenia Green, nad 550 chvilu red potom zvadnu tiez. takze vacsinu casu lepsie budu brzdit green, Lepsie budu vyrazn edrahsie ako Green od EBC. ak moc chces tak aj Red sa daju ale podla mna fakt nie su lepsie Citovat
306gti6 Odesláno 9. březen 2010 Autor Odesláno 9. březen 2010 Tak som sa rozhodol,bud dam: Black Diamond-predator http://www.europerformance.co.uk/pages/products/product_info.mhtml?product=574109 Ferodo DS 2500 http://www.europerformance.co.uk/pages/products/product_info.mhtml?product=15262517 EBC redstuff http://www.europerformance.co.uk/pages/products/product_info.mhtml?product=3925866 Ale lepsie hodnotenie maju Black diamond a Ferodo... Kotuce zvolim aso Brembo obycaj. hladke.... Citovat
The_DoctoR Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 Když je tu téma o brzdách. Tak jsem se rozhodl pro upgrate a sháním přední destičky red stuff od EBC na 206 gti. Ale dozvěděl jsem se, podle stránek ebc, že na gti se přední destičky red stuff nedělají? Je to možné? Může mi to někdo fundovanější v tomhle ověřit? A máte někdo zkušenosti jak jsou na tom redy v běžnym provozu? S autem moc pomalu a v běžnym provozu nejezdim, tak aby redy plnily svou funkci [upravil dne 8/1/11 15:17 The_DoctoR] Citovat
306gti6 Odesláno 8. leden 2011 Autor Odesláno 8. leden 2011 kukni sem sice su na 206 RC ale pasovat by mali: http://www.europerformance.co.uk/pages/products/product_info.mhtml?product=3925082 Citovat
The_DoctoR Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 dikes, potřeboval bych, aby mi někdo potvrdil, že RC má stejný destičky jako GTI/S16 Jinak na europerformance maj podle tebe nejshůdnější cenovky? Citovat
olle72 Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 RC ma desticky jako 307,kotouce taky.Takze z GTi/S16 Ti tam desky nepujdou.Kdyztak pridam moji zkusenost.Na podzim jsem menil kotouce i desticky.Kotouce jsem dal Brembo max,desticky OMP SR a brzdi to na hovno.Snad horsi nez original,priste uz ne.Nemel jsem setrit a koupit kotouce i desticky Gr.N a bylo by to asi dobry. [upravil dne 9.1.2011 17:45 olle72] Citovat
derek Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 RC ma desticky jako 307,kotouce taky.Takze z GTi/S16 Ti tam desky nepujdou.Kdyztak pridam moji zkusenost.Na podzim jsem menil kotouce i desticky.Kotouce jsem dal Brembo max,desticky OMP SR a brzdi to na hovno.Snad horsi nez original,priste uz ne.Nemel jsem setrit a koupit kotouce i desticky Gr.N a bylo by to asi dobry. [upravil dne 9.1.2011 17:45 olle72] No proto říkám že originál je někdy lepší než nějaký tzuning !! Jak říkáš,cena kotoučů Brembo Max je podezřele nízká oproti obyč... A ještě bych podotkl že Peugeot na ostré verze už dává lepší destičky ze sportovní směsí :-) Citovat
306gti6 Odesláno 9. leden 2011 Autor Odesláno 9. leden 2011 Ja sem nakonec zvolil BREMBO kotuce (hladke) predek aj zadek a platne FERODO DS 2500 tez predek aj zadek.... brzdi to dost dobre a este sem nepocitil zmekntie pedalu,ale zase to stale piska ked brzdim Citovat
olle72 Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 Me to taky brzdilo docela dobre,ale byl jsem v rijnu na okruhu a tam to vadlo po dvou kolech.A od ty doby to brzdi nic moc.Jedina vyhoda Brembo Max je ze kdyz auto stoji a prsi,tak kotouce neorezaji:DTo je asi vsechno.Uz bych do nich nesel. Citovat
Choze406 Odesláno 9. leden 2011 Odesláno 9. leden 2011 piska ? to znam presne proto jsem je pro 3 mesicich dal pryc... mel jsem je na predku na Tar-oxech a nedalo se to vydrzet.hlavne v lete to kolemdoucim trhalo usi tom406 mi poradil ze kvuli piskani presel na EBCcka a momentalne mam GreenStuff. Oproti DS2500 neni nastup tak agresivni a da se mnohem lepe davkovat brzdny ucinek, na druhou stranu kdyz jsem dupnul na Feroda tak se auto zastavilo na miste.To s GreenStuff ne,mam v planu vyzkouset RedStuff. a dalsi duvod byl ze maj takovou smes ze mi to do kotoucu delalo dost velky ryhy.Radsi budu kupovat casteji mekci desticky nez zbrousil kotouce Citovat
The_DoctoR Odesláno 10. leden 2011 Odesláno 10. leden 2011 RC ma desticky jako 307,kotouce taky.Takze z GTi/S16 Ti tam desky nepujdou.Kdyztak pridam moji zkusenost.Na podzim jsem menil kotouce i desticky.Kotouce jsem dal Brembo max,desticky OMP SR a brzdi to na hovno.Snad horsi nez original,priste uz ne.Nemel jsem setrit a koupit kotouce i desticky Gr.N a bylo by to asi dobry. [upravil dne 9.1.2011 17:45 olle72] Já si to myslel, že přední budou jiný, ale co jsem koukal tak zadní destičky, který jsem zde na foru pořídil (red stuffy od ebc) jsou stejný jak na RC tak na S16/GTI. Destičky jedině ebc red stuff, ale budu muset promejšlet jaký kotouče k tomu. Jestli investovat, nebo jak píšete, budou stačit origo... Citovat
olle72 Odesláno 10. leden 2011 Odesláno 10. leden 2011 Zadní destičky jsou s GTi stejný.Ja mám vzadu destičky na Clio Sport,ty tam taky pasujou.Na Clio sport je větší výběr. Citovat
Choze406 Odesláno 10. leden 2011 Odesláno 10. leden 2011 jenom pro zajimavost , predni destlicky do Brembo brzdicu jsou schodny s Dodge Viper a Lancia Delta HF Integrale ale nevim jestli je pro ne taky vetsi vyber Citovat
Iceman_3 Odesláno 11. leden 2011 Odesláno 11. leden 2011 odporucam kupit kotuce group N ( napriklad CTF group N - hladke, ziadne drazky ani dierky - tieto mam ja ) a k tomu dosky Ferodo DS2500. sam pouzivam tuto kombinaciu a je to paradicka. brzdi to slusne aj v beznej premavke a tieto kotuce a dosky znesu velmi vela takze nemaju problem ani pri castom silnom brzdeni. tato kombinacia mi bola odporucana na inom fore, dal som na radu a nelutujem. Citovat
306gti6 Odesláno 11. leden 2011 Autor Odesláno 11. leden 2011 ja som tiez rozmyslal nad CTF group N len dat 400€ za 4kotuce Citovat
Iceman_3 Odesláno 14. leden 2011 Odesláno 14. leden 2011 no ja som kupoval len na predok tie CTF, vzadu mam obycajne ATE, ale brzdi to dobre, fakt spokojnost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.