Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výměna motoru

Recommended Posts

Guest Cuba206
Odesláno

Zdravím všechny pežoťáky!! mám takovej menší dotaz..vlastním 206 1.1 a chtěl bych tam fouknout motor 1.4 16V. Můžu ho mít za příznivou cenu. Ale jde mi o převodovku..nevím jestli tam můžu dát tu z 1.1 a nebo přímo na 1.4. potřeboval bych v tomhle poradit. Předem děkuji za vaše odpovědi

Odesláno

Já tedy netuším úplně, ale myslím že záměna 1.1 8V za 1.4 8V by něměl být problém, ale jak je to zpřevodované opravdu netuším. Horší to bude s tím 1.4 16V .. když člověk prochází náhradní díly, tak dost dílů se lyší pro 8V a 16V modely.

Odesláno

nejhorsi to bude s STK, emisema a papirama, pripadne nejakou kontrolou, nebo nedej boze pri dopravni nehode, to pak bude doslova \"k nezaplaceni\" nevymejslejte nesmysly,pokud chcete silnejsi auto, tohle prodejte a kupte jiny, vsechno ostatni je blbost

takovych nadsencu je tu 10 do mesice, za 7 let co jsem na klubu nevim o nikom, kdo by to dotahl do zdarneho konce

[upravil dne 3/2/10 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: Cuba206

Zdravím všechny pežoťáky!! mám takovej menší dotaz..vlastním 206 1.1 a chtěl bych tam fouknout motor 1.4 16V. Můžu ho mít za příznivou cenu. Ale jde mi o převodovku..nevím jestli tam můžu dát tu z 1.1 a nebo přímo na 1.4. potřeboval bych v tomhle poradit. Předem děkuji za vaše odpovědi

Akor ako 1,4 16v tam nahodis 1,6 8v ktora ma rovnaky vykon.

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

nejhorsi to bude s STK, emisema a papirama, pripadne nejakou kontrolou, nebo nedej boze pri dopravni nehode, to pak bude doslova \"k nezaplaceni\" nevymejslejte nesmysly,pokud chcete silnejsi auto, tohle prodejte a kupte jiny, vsechno ostatni je blbost

takovych nadsencu je tu 10 do mesice, za 7 let co jsem na klubu nevim o nikom, kdo by to dotahl do zdarneho konce

[upravil dne 3/2/10 Ferry]

musim uznat ze mas pravdu. s vymenou motora je ovela viac starosti ako ked predam toto a za rovnaku cenu kupim ine

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...