Guest Cuba206 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Zdravím všechny pežoťáky!! mám takovej menší dotaz..vlastním 206 1.1 a chtěl bych tam fouknout motor 1.4 16V. Můžu ho mít za příznivou cenu. Ale jde mi o převodovku..nevím jestli tam můžu dát tu z 1.1 a nebo přímo na 1.4. potřeboval bych v tomhle poradit. Předem děkuji za vaše odpovědi Citovat
JuloI Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 ja by som chcel vymenit 1,1 za 1,4 8V a tiez by ma zaujimalo ci staci vymenit len motor... Citovat
georgus Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Já tedy netuším úplně, ale myslím že záměna 1.1 8V za 1.4 8V by něměl být problém, ale jak je to zpřevodované opravdu netuším. Horší to bude s tím 1.4 16V .. když člověk prochází náhradní díly, tak dost dílů se lyší pro 8V a 16V modely. Citovat
Ferry Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 nejhorsi to bude s STK, emisema a papirama, pripadne nejakou kontrolou, nebo nedej boze pri dopravni nehode, to pak bude doslova \"k nezaplaceni\" nevymejslejte nesmysly,pokud chcete silnejsi auto, tohle prodejte a kupte jiny, vsechno ostatni je blbost takovych nadsencu je tu 10 do mesice, za 7 let co jsem na klubu nevim o nikom, kdo by to dotahl do zdarneho konce [upravil dne 3/2/10 Ferry] Citovat
Gitarista001 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Původně zaslal: Cuba206 Zdravím všechny pežoťáky!! mám takovej menší dotaz..vlastním 206 1.1 a chtěl bych tam fouknout motor 1.4 16V. Můžu ho mít za příznivou cenu. Ale jde mi o převodovku..nevím jestli tam můžu dát tu z 1.1 a nebo přímo na 1.4. potřeboval bych v tomhle poradit. Předem děkuji za vaše odpovědi Akor ako 1,4 16v tam nahodis 1,6 8v ktora ma rovnaky vykon. Citovat
JuloI Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Původně zaslal: Ferry nejhorsi to bude s STK, emisema a papirama, pripadne nejakou kontrolou, nebo nedej boze pri dopravni nehode, to pak bude doslova \"k nezaplaceni\" nevymejslejte nesmysly,pokud chcete silnejsi auto, tohle prodejte a kupte jiny, vsechno ostatni je blbost takovych nadsencu je tu 10 do mesice, za 7 let co jsem na klubu nevim o nikom, kdo by to dotahl do zdarneho konce [upravil dne 3/2/10 Ferry] musim uznat ze mas pravdu. s vymenou motora je ovela viac starosti ako ked predam toto a za rovnaku cenu kupim ine Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.