MINI Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 ked rano zalozis nabitu bateriu nebude ukazovat vodu v palivovom filtry. Citovat
tomike Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Tak ja som dnes palivovy filter vymenil. Nie je to nic strasne a kazdy to zvladne aj doma sam. Aj ja mam slabu bateriu tak mozno to signalizovalo kvoli tomu. Kazdopadne vnutri filtra bol riadny humus, neviem co tankoval pan predomnou. Citovat
HonzaZ Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 V poledne jsem dal nabitou baterku, nastartuju a normálka, jako nové. Takže hurá na nákupy. Jo a ještě jsem si cvičně vyměnil žárovku na levé potkávačce. Počítač řval. [upravil dne 31/1/10 HonzaZ] Citovat
roman_d Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 koukal jsem taky včera pod kryt motoru a z pal filtru mi leze hadička až na deku pod motorem... a jelikož byla celkem kosa, tak jsem to dál nezkoumal (abych něco neulomil...) Na tý hadičce je přimo na filtru ten šroub pro odpouštění (točil jsem s ním a nic..možná ne dost dlouho) Citovat
tomike Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Treba tocit viac. Ja som filter vymenil, dnes startnem a opat hlaska \"voda v palivovom filtry\". Musim vymenit bateriu no rozmyslam tak, ze ked zimu prechodi leto by mala zvladnut, nie?? Citovat
tomike Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Je tam od nova a tak asi konci, uz ma nato narok. No ved uvidime. Citovat
HonzaZ Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Já mám také origo baterii a stačilo jenom dobít a je to OK. Citovat
Ron80 Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 tiez sa mi podarilo vycistit filter ale zial hlaska znovu na druhy den.....asi to bude ta bateria. Citovat
Judes Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Původně zaslal: roman_d koukal jsem taky včera pod kryt motoru a z pal filtru mi leze hadička až na deku pod motorem... a jelikož byla celkem kosa, tak jsem to dál nezkoumal (abych něco neulomil...) Na tý hadičce je přimo na filtru ten šroub pro odpouštění (točil jsem s ním a nic..možná ne dost dlouho) Tá hadička ide až dole skoro po ten krycí plech daj si tam nejakú nádobu aby i to netieklo všade. Keď ho chceš odvodniť povoľ ten šrób s hadičkou a nezabudni povoliť aj odvzdušňovací srób na vrchu filtra, vyzerá rovnako ako odkalovací a bude ti to vytekať. Nakoniec nezabudni poriadne odvzdušniť filter cez ten horný šrób. Robil som to práve dnes. [upravil dne 2/2/10 Judes] Citovat
HonzaZ Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Ron80 a jak ti baterka točí s motorem a jak chytne? Citovat
Ron80 Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 Původně zaslal: HonzaZ Ron80 a jak ti baterka točí s motorem a jak chytne? praveze toci ako ma nepocitujem ze by mala skapat pri startovani. chyti to asi tak na 3 pootocenie a ked je zahriaty hned. ale uz riesim kupu nabijacky len neviem ake parametre ma mat. neviete niekto coho sa mam drzat pri kupe nabijacky dikes vopred. Citovat
vimvsechno Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 To Ron80: Nabijeci proud u Pb baterie ma byt zpravidla max. 1/10 kapacity. Takze Ti staci nabijecka do 7-8 amper. Zpravidla je lepe ji nabijet dele mensim proudem. Citovat
ace11 Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Jak jednou baterka zkolabuje,tak ven z auta!!! :papa:papa Citovat
HonzaZ Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Kdyby zkolabovala v létě, tak určitě. Ale pokud se to stane v zimě a s autem se jezdí krátké jízdy, tak většinou pomůže jí pořádně dobít. Jinak mám nabíječku Bosch Battmax 8 s přepínačem na nižší a vyšší proud při nabíjení. Funguje super. Citovat
Ron80 Odesláno 6. únor 2010 Autor Odesláno 6. únor 2010 diki hosi nevedel som aku splasit. takze do 8amp je postacujuca. pomohli ste.... Citovat
PPK Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Zdravím, když už tady řešíte ten \"palivák\", můžete sem prosím někdo vložit schéma připojení na 1.6 HDI. Když přidáte i osobní zkušenost s výměnou, díky za ní taktéž. Citovat
patko79 Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Původně zaslal: PPK Zdravím, když už tady řešíte ten \"palivák\", můžete sem prosím někdo vložit schéma připojení na 1.6 HDI. Když přidáte i osobní zkušenost s výměnou, díky za ní taktéž. Daj sem vin-ko, aby som nemusel tápať Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.