Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak ja som dnes palivovy filter vymenil. Nie je to nic strasne a kazdy to zvladne aj doma sam. Aj ja mam slabu bateriu tak mozno to signalizovalo kvoli tomu. Kazdopadne vnutri filtra bol riadny humus, neviem co tankoval pan predomnou.

Odesláno

V poledne jsem dal nabitou baterku, nastartuju a normálka, jako nové. Takže hurá na nákupy. Jo a ještě jsem si cvičně vyměnil žárovku na levé potkávačce. Počítač řval.

[upravil dne 31/1/10 HonzaZ]

Odesláno

koukal jsem taky včera pod kryt motoru a z pal filtru mi leze hadička až na deku pod motorem... a jelikož byla celkem kosa, tak jsem to dál nezkoumal (abych něco neulomil...) Na tý hadičce je přimo na filtru ten šroub pro odpouštění (točil jsem s ním a nic..možná ne dost dlouho)

Odesláno

Treba tocit viac.:) Ja som filter vymenil, dnes startnem a opat hlaska \"voda v palivovom filtry\". Musim vymenit bateriu no rozmyslam tak, ze ked zimu prechodi leto by mala zvladnut, nie??:myslim

Odesláno
Původně zaslal: roman_d

koukal jsem taky včera pod kryt motoru a z pal filtru mi leze hadička až na deku pod motorem... a jelikož byla celkem kosa, tak jsem to dál nezkoumal (abych něco neulomil...) Na tý hadičce je přimo na filtru ten šroub pro odpouštění (točil jsem s ním a nic..možná ne dost dlouho)

Tá hadička ide až dole skoro po ten krycí plech daj si tam nejakú nádobu aby i to netieklo všade. Keď ho chceš odvodniť povoľ ten šrób s hadičkou a nezabudni povoliť aj odvzdušňovací srób na vrchu filtra, vyzerá rovnako ako odkalovací a bude ti to vytekať. Nakoniec nezabudni poriadne odvzdušniť filter cez ten horný šrób. Robil som to práve dnes.

[upravil dne 2/2/10 Judes]

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Ron80 a jak ti baterka točí s motorem a jak chytne?

praveze toci ako ma nepocitujem ze by mala skapat pri startovani. chyti to asi tak na 3 pootocenie a ked je zahriaty hned. ale uz riesim kupu nabijacky len neviem ake parametre ma mat. neviete niekto coho sa mam drzat pri kupe nabijacky dikes vopred.

Odesláno

Kdyby zkolabovala v létě, tak určitě. Ale pokud se to stane v zimě a s autem se jezdí krátké jízdy, tak většinou pomůže jí pořádně dobít. Jinak mám nabíječku Bosch Battmax 8 s přepínačem na nižší a vyšší proud při nabíjení. Funguje super.

Odesláno

Zdravím,

když už tady řešíte ten \"palivák\", můžete sem prosím někdo vložit schéma připojení na 1.6 HDI. Když přidáte i osobní zkušenost s výměnou, díky za ní taktéž.

Odesláno
Původně zaslal: PPK

Zdravím,

když už tady řešíte ten \"palivák\", můžete sem prosím někdo vložit schéma připojení na 1.6 HDI. Když přidáte i osobní zkušenost s výměnou, díky za ní taktéž.

Daj sem vin-ko, aby som nemusel tápať:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...