Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, akorát jsem koupil třistasedmu 1,6HDI r.v.2006. Má najeto cca 112000 a chtěl jsem se zeptat v kolika km se dělaj rozvody, prodejce v Citroenu mi řikal že u 1,6HDI je stačí udělat až v 240000 km, tak se radši ptám :) Navíc se mi asi zakousnul \"odpočítávač\" servisu na 12900 km, nevíte jestli se s tim dá něco udělat? Kromě smazání? Díkes :super

Odesláno

240000 km je interval výmeny, pokiaľ to je 80kW. Ale pokiaľ sa ti seklo odpočítavanie servisného intervalu pravdepodobne sú stočené kilometre a tie rozvody by som radšej dal vymeniť. Hoď VIN do príslušného vlákna nech ti to maníci preklepnú.

Odesláno

Po koupi takovýho auta bych rozvody udělal i kdyby to mělo do normální výměny daleko. Je to jistota. Lepší dát za rozvody 6k než náhodou popravit motor. Já jsem koupil 307 s 97 000 a hned jsem je udělal i když mi při prodeji tvrdili, že musí 240 000 vydržet. Je to na tobě.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

240000 km je interval výmeny, pokiaľ to je 80kW. Ale pokiaľ sa ti seklo odpočítavanie servisného intervalu pravdepodobne sú stočené kilometre a tie rozvody by som radšej dal vymeniť. Hoď VIN do príslušného vlákna nech ti to maníci preklepnú.

Na VIN jsem už psal, s tim stočenim km si mě trochu zaskočil :myslim Serviska je myslim psaná tak jak má, sice to neni v ČJ, ale dá se pochopit.Neni ale problém servisku přepsat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...