Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

drhnout to nebude.. na 406 máš origo právě 195/65 R15 a na origo liťákách mám ET 18, takže s ET 15 nebudeš mít problém.. budou o 3 mm víc vylezlý jak originál, ale to je tak málo, že to ani nepoznáš..

Odesláno

Pridam se s necim podobnym. Chci dat na 406 kola 195 65 15 et 29. Budu potrebovat podlozky? Na ty kola jsou srouby s plochyma hlavama (original peugeot) a takovy nemuzu najit v zadnym eshopu, jeste navic najit dlouhy bezpecnostni. Jak to vyresit? Misto pruchozich podlozek koupit podlozky co se prisroubujou na naboj a do nich dalsima sroubama prisroubovat kolo? Na to je ale 14 mm (et 29 > et 15) asi malo, ze?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Sehnal jsem podložky, 25 mm s et29 které mají kola je výsledný et 4. Je to ok? Vejít by se tam měli kola dobře, ale neodejdou mi od toho ložiska kol? Bude to pro ně větší zátěž?

Jaké používáte bezpečnostní šrouby na kola? Napadlo mě udělat si svoje originál. Na ty by nikdo klíč neměl.

Odesláno

Díky. Jde o to že jsme v práci u jednoho auta nechávali měnit 3 krát za rok přední ložiska (peugeot to nebyl), ale jenom když tam byli kola na léto, pak se přišlo na to že měli špatný et.

[upravil dne 6/2/10 Benžík]

Guest bostich
Odesláno

čakome daji se sehnat i dlouhý šrouby s rovnou dos.plochou nebo musim použít ty redukce?

Odesláno
Původně zaslal: bostich

čakome daji se sehnat i dlouhý šrouby s rovnou dos.plochou nebo musim použít ty redukce?

přesně tohle taky řešim. Kdyby někdo měl šrouby (delka závitu 60mm) s rovnou dosedací plochou a chtěl je vyměnit za šrouby s kuželovou hlavou, tak je vyměnim, za bezpečnostní doplatim.

Guest bostich
Odesláno

taky to ted budu řešit....kouknu po nich a kdyžtak objednám ty redukce

Odesláno

když jsem to kdysy žešil tak mi nekdo posilal i odkaz kde je maji ale už nevim kde a kdo to byl :(

nakonec jsem koupil ještě širši podložky než jsem puvodne chtěl a koupil jsem se zavitovýma vložkama.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...