Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: shark734

ako som spominal na zaciatku...100 ludi, 100 chuti...kazdy ti odporuci to co ma doma

ja mam doma projektor a rozhodne ho nedoporucim :) takze az tak to pravda neni

Odesláno

Počkal bych taky na 3D. Budou i takový, u kterých není potřeba mít brýle.

Zezačátku to bude pálka, ale pak to klasicky půjde dolu. Už jsou 3D monitory s brýlema a zas tak drahý to není.

Odesláno

pixel je dlzkova miera tak ako milimeter, lenze pri TV a zobrazovacich zariadeniach je pixel jeden bod(sranda je to ze moze mat hocijaky rozmer)...ono v LCD technolgii a v Plazmovej je poriadny rozdiel a dalo by sa tu o tom pisat romany...a tak isto aj o vyhodach a nevyhodach TV...

[upravil dne 28/1/10 shark734]

Odesláno
Původně zaslal: shark734

pixel je dlzkova miera tak ako milimeter

To není zas tak úplně pravda.

Když budeš mít 800x600 pixelů na 15\" nebo 22\" monitoru, tak na 22\" bude ten jeden bod větší, tudíž to bude rozmazanější, neostrý.

Jinýma slovama, nejvhodnější je co největší rozlišení na co nejmenší zobrazovací ploše.

Odesláno

keby si si precital moj prispevok poriadne tak zistis ze som to tam napisal-pixel moze mat hocijaky rozmer co sa zobrazovacych zariadeni tyka

EDIT: qcko ma predbehol

[upravil dne 28/1/10 shark734]

Odesláno

A co znamená tohle:myslimDigitální kabelové vysílání (DVB-C): ANO (MPEG-2, MPEG-4), upozornění: tuner lze využít jen při nastavení země Švédsko nebo Finsko, nemusí být tedy plně kompatibilní:myslim

Odesláno

Mno, tak zatím převaha LCDistů, tak to já mám plazmu - Panasonic a je to BOMBA! Nikdy už nic jinýho nechci. Žádný pohyb není mázlý, všechno ostré, temně černá, no prostě krása - tady

[upravil dne 28.1.10 Mila_S]

Odesláno

Ja mám LCD 32\'\' Loewe, znalci vedia o čom je reč, napriek tomu by som teraz išiel do plazmy. Obraz je na plazme mäkkší a bližší bežnej televízii ako LCD. Hlavné plus pre plazmu je v čiernejšej čiernej a vyššom kontraste ako LCD.

Odesláno

Taky jsem za plasmu Panasonic. Na vypalování obrazu si dávám pozor, ale jednou jsem tam měl puštěnou web stránku z PC (seriál) a usnul, stálo to tam asi 8 hodin bez hnutí, přepl jsem to, chvíli tam ten \"duch\" byl, ale po cca 10 minutách to zmizelo. - To jen k tomu vypalování obrazu.

Odesláno
Původně zaslal: Mila_S

Mno, tak zatím převaha LCDistů, tak to já mám plazmu - Panasonic a je to BOMBA! Nikdy už nic jinýho nechci. Žádný pohyb není mázlý, všechno ostré, temně černá, no prostě krása - tady

[upravil dne 28.1.10 Mila_S]

No jo...Gčková řada je nej nej :super za mě taky plazma,důležité taky je,jaký televizní signál do ní budeš pouštět,DVD,BLU-RAY Ti bude hrat na obou technologiich krásně,ale teprv u TV signálu poznáš,že plazma se s tím popere mnohem líp.LED TV jedině pokud má celoplošné podsvícení,ale to už jsme cenově vysoko-taky záleží na uhlopříčce.Nahod,kolik jsi ochotnej pustit žílou a my Ti něco vyberem :D

Odesláno

Uhlopříčka by neměla jít pod 102 cm.Rozlišení samozřejmně Full HD,A cenu jsem si představoval něco kolem 20 000 kč,a preforoval bych Panosonic nebo Samsung z duvodu dobrých zkušeností.

Co říkáte na tohle PANASONIC VIERA TX-L42S10E-Samsung LE40B551 a poslední plazma-PANASONIC VIERA TX-P42S10E

Nevím jestli jsem vybral dobře:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...