Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Vím že se to tady řešilo už několikrát,ale vlakna nejsou dost konkretní jaky jsou rozdíly v LCD a Plazma televizi.V této době chci koupit novou,ale otázká právě zní co???Plazmu nebo LCD:myslim

Nějáké recenze jsem četl na internetu,ale každý si chválí tu svojí.Proto mě zajímá spíše recenze od vás co vlastníte a co je na vašich LCD nebo Plazmě dobrý nebo špatný.

Vím že plazma má trošku větší odběr energie,ale zase prý má dobrý obraz,ale nedostatek je že se prý vypálí do obrazovky třeba logo televizní stanice-já osobně teda nevím ještě nikdy jsem to neviděl:myslim

Lcd má zase menší odběr,ale nedostatek-mužou vyskákat pixely a to bych nechtěl a ještě prý mužou odejít osvětlovací trubice.

Tak budu rád za každy názor co si o tom myslíte a doufám že vyberu správně po vaších recenzích tady.

Díky všemco napíšou.

Preferuji spíše Panasonic nebo Samsung.

Odesláno

tak toto sa tesim na tie hadky :D...ja osobne mam LCD, kazdopadne ma vacsie rozlisenie ako plazma...a aj ked vypadne pixel tak to nieje videt(staci utret prach z TV-samozrejme ak to neni odpalene, ale zatial to vzdy pomohlo)....plazma ma podla mna strasne blbe rozlysenie-sused ma 92plazmu a ja 82 LCD a mam o dost vacsie rozlisenie....a na plazme sa logo nevypali-uz sa zmenili technologie...............LCD-ma oneskorenie obrazu napr 4ms zatial co plazma 0,01ms-no podla mna neni sanca zbadat...na plazme sa moze stratit svietivost...ja som za LCD, ale uvidis kolko nazorov tu bude

Odesláno

Kazda technologia ma svoje klady aj zapory.

Ake tu nebudem rozpisovat ked to vsetci vedia a hlavne zasa zastanci toho \"svojho\" by tu popisali (co aj pisat budu :D).

Je len na buducom majitelovi co povazuje za podstatne a co za relevantne.

Za mna:

Ak chces plazmu tak Panasonic.

Ak chces LCD tak Samsung.

Samozrejme aj zalezi aky model ale to tak vo vseobecnosti :papa

Odesláno

jeee 3d televize jako takove jsou uz delsi dobu...v japonsku vysilaji 3d obraz asi 2hodiny denne :) a u oled ani nejde tak moc kolik to ted stoji, jako to, ze za 5let to sice bude stat treba stejne, ale bude to 10x lepsi...:X

BTW: kdyz to bude OLED, tak to rovnou bude i 3D...jenze ty televize zatim vydrzi prd...nebo celkove OLED display vydrzi hovno :)

[upravil dne 28/1/10 Fr3sh]

Odesláno

nesmrtelné téma :D po půl roce bádání jsem před rokem koupil LCD Full HD (využitík Blu-ray přehrávači a domácímu kinu) . Zatím bez problémů a spokojenost..:papa

Odesláno
Původně zaslal: shark734

tak toto sa tesim na tie hadky :D...ja osobne mam LCD, kazdopadne ma vacsie rozlisenie ako plazma...a aj ked vypadne pixel tak to nieje videt(staci utret prach z TV-samozrejme ak to neni odpalene, ale zatial to vzdy pomohlo)....plazma ma podla mna strasne blbe rozlysenie-sused ma 92plazmu a ja 82 LCD a mam o dost vacsie rozlisenie....a na plazme sa logo nevypali-uz sa zmenili technologie...............LCD-ma oneskorenie obrazu napr 4ms zatial co plazma 0,01ms-no podla mna neni sanca zbadat...na plazme sa moze stratit svietivost...ja som za LCD, ale uvidis kolko nazorov tu bude

To chceš říct že se muže stát při utírání prachu na LCD že vyskočí nějaký pixel tím jako že někdo na tu obrazuvku nahodou zatlačíhdrem víc než měl:myslim

A ktý plazmě-já myslel že když jesou oba TV plazma i lcd ve Full HD rozlišení tak jsou na tom s rozlišením stejně:myslimNebo ne:myslim

Odesláno

tak ono sa moze stat ze sa pixel nezobrazuje tak ako ma lebo je zmagnetizovany od prachu...fakt som si myslel ze mam odpaleny pixel....a utieral som prach a pixel fungoval..cital som to niekde na nete ze sa to stava...LCD mam uz 2 roky a nemam problem....este som nevidel na ziadnom LCD v rodine odpalene nic...a to ze na telku zatlacis nespravi nic-aj muchu som na tom zabil :D ale to som sa pozabudol

a plazma ma mensie rozlisenie tj. ze na taku istu plochu ma menej pixelov...mne sa obraz na plazme jednoducho nelubi-tusim to bol PHILIPS(susedov TV)....ja mam SONY LCD a nestazujem sa

[upravil dne 28/1/10 shark734]

Odesláno

Zdenda-406: na fore su 3 tabory ludi, tato tema je tu viackrat, jedni ti budu chvalit plazmu, ini LCD, ked sa chces rozhodnut, chod si ich nezavazne poobzerat do shopu a porovnaj obrazy (funkcie atd) . . . inak ak LCD, tak Samsung;)

Odesláno

Ak maju mat rovnake rozlisko tak rozlisko rovnake bude a nie ine ;)

A ist pozerat do shopov tiez nie je vyhra nakolko by vsetky telky museli byt rovnako nastavene a aj tak to nebude to iste.

Ale samozrejme nazivo vidiet sa da len tam :super

Odesláno

Ak prejavis zaujem o produkt, tak ludia v obchode ti ich budu nosit, davat vedla seba a nastavovat ako len chces, ked citia zaujem, potm im povies, ze sa rozhodnes a prides :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...