Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To uz se potom neoplati doladit cele vyfukove potrubi az dokonce ?

Inak taky se pridavam, velmi pekne :)

Odesláno

To určitě vyplatí taky už se na tom pracuje. Ale ono když chcěš aby to neřvalo a nák to fungovalo tak to je pak horší. Základ je v zachování stejného půměru od svodů až na konec. Středovej už je hotovej a na zadním se pracuje až bude hotovej tak se nechá naohybat potrubí. Jinak stále je v oblacích řešení aktivního koncového tlumiče s regulační klapkou a tím pádem dvěma vývody do jedné koncovky.

Odesláno

A máme nové větší brzdy Power disky ATE destičky Ferodo DS Performance A brzdiče ze silnější verze. Jinak jedná se o přechod z 247 na 266mm a je sakra znát

100_8702.JPG

100_8703.JPG

100_8705.JPG

A taky nová kolečka na zimu ještě nevím zda půjdou na Cabro nebo na mi16x4

100_8704.JPG

Odesláno

Tak kotouče mě vyšli na 1400kč za kus v kelly se slevou, destičky 900kč sada před rokem ve výprodeji. A brzdiče sem koupil tady na klubu - pískování mi udělali v práci i se zadní nápravou za flašku a pak dvě sady na repas brzdičů asi po 300kč

Odesláno

F.I.K: svody změřím snad zítra.

$ Torrez $ : No jasně že znáš, Ale ještě nejsou obutý na autě protože mičko stále léčím v garáži od neduhů tak není zatím potřeba.

Diť je to jen zlatej alkyton ale drží statečně.

[upravil dne 7/2/10 Capy]

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...