Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

a funguje to?

ráno jsem zkusil nastartovat, ještě tu bylo -22° a nechytal jsem se. počkal jsem, až se oteplilo na -10° a na 5. pokus to už šlo... minulý týden v -17° jsem nastartoval jen s pomocí 2 běžícího auta a kabelů. (mám zrovna natankováno Shell V-pover Diesel s filtrovatelností do -30° + trochu větší dávka aditiva + včera koupenou fungl novou baterii a ani to moc nepomohlo...)

Odesláno

tak jsem rad že nejsem teda uplně sam..ted mam auto sice v servisu ale od soboty jak jsem satroval tak se auto trapilo ale podařilo se nastartovat..:roll ale moje druhe auto vectra(diesel taktež) jak jsem ji doplnil baterku tak i když stala měsic venku na sněhu a mrazu tak natočila jako by nic...tomu se řika poctive auto z let1990.:)

Odesláno

Já jsem v těch včerejších holomrazech startoval takto. Vůbec jsem se nepokoušel točit ale rovnou jsem si přinesl k autu kanystr horký vody. Tou jsem potom opatrně polejval naftovej filtr a div se světe ono to napotřetí nastartovalo. :D

Loni jsem při takovýchto teplotách musel čekat až se trochu oteplí a pak celkem hodně dlouho startovat přes kabely.

Odesláno
Původně zaslal: bibo807

...ale moje druhe auto vectra(diesel taktež) jak jsem ji doplnil baterku tak i když stala měsic venku na sněhu a mrazu tak natočila jako by nic...

to je sranda -jak přes kopírák. já měl záložní variantu, že to nastartuju přes kabely z Astry (1,7 Diesel), která startuje jak po másle.

Odesláno
Původně zaslal: jákob01

Původně zaslal: bibo807

...ale moje druhe auto vectra(diesel taktež) jak jsem ji doplnil baterku tak i když stala měsic venku na sněhu a mrazu tak natočila jako by nic...

to je sranda -jak přes kopírák. já měl záložní variantu, že to nastartuju přes kabely z Astry (1,7 Diesel), která startuje jak po másle.

ja myslim že astru netrap asi to s tim nenastartuješ pokud to neohřeješ ze spoda a hlavně vstřiky a palivove řerpadlo..jedina vyhoda stareho holeho dieslu je že nema podavaci čerpadlo..

jo v něčem ty stare hole diesly maji sve kouzlo..muj motor měl na sobě uplně namrazu a nastartoval

Odesláno

ha ha vzal jsem horkovzdusnou pistoli a deset minut nahrival filtr a chytlo hned tak si dam do auta z obi plynovou letovacku za 789kc a budu ji mit v aute a nastartuju vzdy :super:super:super

Odesláno

tak bude to znít možná suše, ale garáž (nevyhřívaná) mi asi v tomto případě řeší problém. Chytalo to sice ztěžka, ale 2x jsem nažhavil a chytlo to. Horší to bylo u venku stojící koktávky, ta normálně problémy nemá, ale tentokrát sem to nechytlo, pomohl až start přes kabely z pažouta :-D

[upravil dne 2/2/10 markuson]

Odesláno

asi mate uz radne zajete motory a predpokladam ze na tacho mate urcite do 200tis km ))) ja jsem na 2.2hdi po tej mrazivej noci nastartoval na prvni pokus a na teplomeru bylo jeste pri startu -20-22c a to me diag hlasi spatne zhavice :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...