Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, akci měla firma Temposervis. Byl to test tlumičů a brzd. Nebylo to zadarmo, ale za 1,- Kč. Ta akce měla končit někdy v září, ale kdy přesně to nevím.

Odesláno

Laická kontrola : stlačit dolů každý roh auta a ryhle pustit. Když to vyskočí a pak ještě klesne, tak už netlumí. Jde to taky zkusit na \"zpomalovacích hrbech\".

Odesláno

Je to test tlumicu, brzd a sbihavosti na nejake lince Bosch. Akce konci myslim 15.9.2004. A je to fakt za 1,- Kc. Je to v Pruhonicich, smer Hypernova.

Asi tam taky sjedu.

[Editován dne 9/9/04 dtyrkas]

Odesláno

já jsem tam byl 2x, jednou před výměnou tlumičů a potom po výměně a úpravě brzd. Před tím byla špatná levá zadní brzda a pravej přední tlumič, nechal jsem spravit brzdy a vyměnit tlumiče, potom byly brzdy O.K. a tlumiče cca 75 %.

Odesláno

Ted jsem cetl, ze bude bezplatne testovani tlumicu u Globusu 18.-19.9. v ramci Motoristickeho tydne :) Bude to delat Auto Kelly, od 10:00-17:00 na Zlicine a v Cakovicich.

Jak jsem to jednou pozoroval u Intersparu, vezmou nejakou krabicku s prisavkama (patrne vyskomer), placnou ji na blatnik nad kolem, zhoupnou stojici auto a z krabicky vyjede prubeh toho kmitu.

Odesláno
Napsán autorem Bohumil

Laická kontrola : stlačit dolů každý roh auta a ryhle pustit. Když to vyskočí a pak ještě klesne, tak už netlumí. Jde to taky zkusit na \"zpomalovacích hrbech\".

Bohuzel tohle je kontrola uplne na nic protoze ti to udela kazdy auto ... takovej tlumici ucinek ... mozna nejaky supersport.

Napsán autorem vector

Akorát , že na moje nový Koni Sport říkaly, že jsou 60procent... hmmm Ale brzdy změřili hezky.

To ti prodali pekny smejdy :D:papa

Odesláno
Napsán autorem Trundik

já jsem tam byl 2x, jednou před výměnou tlumičů a potom po výměně a úpravě brzd. Před tím byla špatná levá zadní brzda a pravej přední tlumič, nechal jsem spravit brzdy a vyměnit tlumiče, potom byly brzdy O.K. a tlumiče cca 75 %.

Když jsem vyměnil přední tlumiče (SACHS), tak mi na té testovací stolici naměřili 70 %. Chlapík z KELLY nechtěl ani zaplatit za test (on mi ty tlumiče prodal) a že mám přijet po 1000 km až se usadí, zajedou. To už měření ukázalo přes 90%. Výš se prý se starým autem a novými tlumiči nedostanu..

Odesláno
Napsán autorem janhercik

Napsán autorem Trundik

Když jsem vyměnil přední tlumiče (SACHS), tak mi na té testovací stolici naměřili 70 %. Chlapík z KELLY nechtěl ani zaplatit za test (on mi ty tlumiče prodal) a že mám přijet po 1000 km až se usadí, zajedou. To už měření ukázalo přes 90%. Výš se prý se starým autem a novými tlumiči nedostanu..

No hlavně, když tam člověk nechá staré uložení tak to ukazuje že jsou tlumiče v háji i když jsou nové :)

Odesláno
Napsán autorem vector

Napsán autorem janhercik

Napsán autorem Trundik

No hlavně, když tam člověk nechá staré uložení tak to ukazuje že jsou tlumiče v háji i když jsou nové :)

Zapoměl jsem uvést, že horní uložení i s ložisky bylo vyměněné současně s tlumiči, stejně tak silenbloky ramene a stabilizátoru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...