Kuba0001 Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 Ahoj, nevíte někdo, kde se t.č. dají nechat otestovat tlumiče zadarmo? Vím, že to občas dělají u Elit. Zajímají mě postřehy zejména z Prahy. Díky Kuba Citovat
Trundik Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 Zdravím, akci měla firma Temposervis. Byl to test tlumičů a brzd. Nebylo to zadarmo, ale za 1,- Kč. Ta akce měla končit někdy v září, ale kdy přesně to nevím. Citovat
Bohumil Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Laická kontrola : stlačit dolů každý roh auta a ryhle pustit. Když to vyskočí a pak ještě klesne, tak už netlumí. Jde to taky zkusit na \"zpomalovacích hrbech\". Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Je to test tlumicu, brzd a sbihavosti na nejake lince Bosch. Akce konci myslim 15.9.2004. A je to fakt za 1,- Kc. Je to v Pruhonicich, smer Hypernova. Asi tam taky sjedu. [Editován dne 9/9/04 dtyrkas] Citovat
vector Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Napsán autorem Driver A je to bez objednání.... Akorát , že na moje nový Koni Sport říkaly, že jsou 60procent... hmmm Ale brzdy změřili hezky. Citovat
Trundik Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 já jsem tam byl 2x, jednou před výměnou tlumičů a potom po výměně a úpravě brzd. Před tím byla špatná levá zadní brzda a pravej přední tlumič, nechal jsem spravit brzdy a vyměnit tlumiče, potom byly brzdy O.K. a tlumiče cca 75 %. Citovat
Kuba0001 Odesláno 10. září 2004 Autor Odesláno 10. září 2004 Takže pro tlumiče platí x(reálné)=x(naměřené) + 25% :D:D Citovat
Dydzej Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 Ted jsem cetl, ze bude bezplatne testovani tlumicu u Globusu 18.-19.9. v ramci Motoristickeho tydne Bude to delat Auto Kelly, od 10:00-17:00 na Zlicine a v Cakovicich. Jak jsem to jednou pozoroval u Intersparu, vezmou nejakou krabicku s prisavkama (patrne vyskomer), placnou ji na blatnik nad kolem, zhoupnou stojici auto a z krabicky vyjede prubeh toho kmitu. Citovat
Petano Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 Napsán autorem Bohumil Laická kontrola : stlačit dolů každý roh auta a ryhle pustit. Když to vyskočí a pak ještě klesne, tak už netlumí. Jde to taky zkusit na \"zpomalovacích hrbech\". Bohuzel tohle je kontrola uplne na nic protoze ti to udela kazdy auto ... takovej tlumici ucinek ... mozna nejaky supersport. Napsán autorem vector Akorát , že na moje nový Koni Sport říkaly, že jsou 60procent... hmmm Ale brzdy změřili hezky. To ti prodali pekny smejdy Citovat
janhercik Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 Napsán autorem Trundik já jsem tam byl 2x, jednou před výměnou tlumičů a potom po výměně a úpravě brzd. Před tím byla špatná levá zadní brzda a pravej přední tlumič, nechal jsem spravit brzdy a vyměnit tlumiče, potom byly brzdy O.K. a tlumiče cca 75 %. Když jsem vyměnil přední tlumiče (SACHS), tak mi na té testovací stolici naměřili 70 %. Chlapík z KELLY nechtěl ani zaplatit za test (on mi ty tlumiče prodal) a že mám přijet po 1000 km až se usadí, zajedou. To už měření ukázalo přes 90%. Výš se prý se starým autem a novými tlumiči nedostanu.. Citovat
vector Odesláno 10. září 2004 Odesláno 10. září 2004 Napsán autorem janhercik Napsán autorem Trundik já jsem tam byl 2x, jednou před výměnou tlumičů a potom po výměně a úpravě brzd. Před tím byla špatná levá zadní brzda a pravej přední tlumič, nechal jsem spravit brzdy a vyměnit tlumiče, potom byly brzdy O.K. a tlumiče cca 75 %. Když jsem vyměnil přední tlumiče (SACHS), tak mi na té testovací stolici naměřili 70 %. Chlapík z KELLY nechtěl ani zaplatit za test (on mi ty tlumiče prodal) a že mám přijet po 1000 km až se usadí, zajedou. To už měření ukázalo přes 90%. Výš se prý se starým autem a novými tlumiči nedostanu.. No hlavně, když tam člověk nechá staré uložení tak to ukazuje že jsou tlumiče v háji i když jsou nové Citovat
janhercik Odesláno 14. září 2004 Odesláno 14. září 2004 Napsán autorem vector Napsán autorem janhercik Napsán autorem Trundik já jsem tam byl 2x, jednou před výměnou tlumičů a potom po výměně a úpravě brzd. Před tím byla špatná levá zadní brzda a pravej přední tlumič, nechal jsem spravit brzdy a vyměnit tlumiče, potom byly brzdy O.K. a tlumiče cca 75 %. Když jsem vyměnil přední tlumiče (SACHS), tak mi na té testovací stolici naměřili 70 %. Chlapík z KELLY nechtěl ani zaplatit za test (on mi ty tlumiče prodal) a že mám přijet po 1000 km až se usadí, zajedou. To už měření ukázalo přes 90%. Výš se prý se starým autem a novými tlumiči nedostanu.. No hlavně, když tam člověk nechá staré uložení tak to ukazuje že jsou tlumiče v háji i když jsou nové Zapoměl jsem uvést, že horní uložení i s ložisky bylo vyměněné současně s tlumiči, stejně tak silenbloky ramene a stabilizátoru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.