Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim. Tak dneska ráno jsem u nás naměřil -22 C, přišel jsem k mému autíčku, nastartoval naštzestí napoprvé, i když zvuk motoru nebyl zrovna ideální. Dále se vyskytl problém s řadícípákou, kdy nešlo zařadit. Po několika pokusech se mi to nakonec podařilo. Ale asi po 5 km jízdy se vyskytl další problém, a to že se auto totálně zavařilo,. Zřejmě se někde něco ucpalo. Musel jsem zastavit na benzince, otevřít nádrž chladiče a vyměnit antifreeze s destilkou a chytlo se.

Doufám, ze zítra už nebudu po ráno muset řešit podobný problémy:roll

Odesláno

si měl možná led v hadicích, poznáš že před jízdou je zkusíš promáčknout, ale pokud máš novou nemrzku tak to bude snad dobré..jinak převodovka je samozřejmě ztuhlá, řadit jde hůře, ale abys nezařadil..bude chtít udělat kontrolu náplně

Odesláno

To s radiacou pákou je bežný problém - stuhnutý olej v prevodovke. Trebe nechať chvíľu motor bežať nech sa olej rozmieša. ZAvarenie - asi si nemal chladiacu kvapalinu na dostatočne nízku teplotu. V tenších trubkách stuhla a tým pádom voda necirkulovala ani keď otvoril termostat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...