travis Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Zdravim. Tak dneska ráno jsem u nás naměřil -22 C, přišel jsem k mému autíčku, nastartoval naštzestí napoprvé, i když zvuk motoru nebyl zrovna ideální. Dále se vyskytl problém s řadícípákou, kdy nešlo zařadit. Po několika pokusech se mi to nakonec podařilo. Ale asi po 5 km jízdy se vyskytl další problém, a to že se auto totálně zavařilo,. Zřejmě se někde něco ucpalo. Musel jsem zastavit na benzince, otevřít nádrž chladiče a vyměnit antifreeze s destilkou a chytlo se. Doufám, ze zítra už nebudu po ráno muset řešit podobný problémy:roll Citovat
Radek 306 Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 si měl možná led v hadicích, poznáš že před jízdou je zkusíš promáčknout, ale pokud máš novou nemrzku tak to bude snad dobré..jinak převodovka je samozřejmě ztuhlá, řadit jde hůře, ale abys nezařadil..bude chtít udělat kontrolu náplně Citovat
AnotherOne Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 To s radiacou pákou je bežný problém - stuhnutý olej v prevodovke. Trebe nechať chvíľu motor bežať nech sa olej rozmieša. ZAvarenie - asi si nemal chladiacu kvapalinu na dostatočne nízku teplotu. V tenších trubkách stuhla a tým pádom voda necirkulovala ani keď otvoril termostat. Citovat
vendelinek Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 No uvidim zejtra,14 dní stálo a ještě teďka ty mrazy,jestli mě odveze:myslim:roll Citovat
fifowole Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 tak to bych se skoro bal ze spis neodveze pokud stoji venku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.