Hics Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 http://www.peugeot-club.com/foto.php?foto=club/jpg/512_6.jpg Tenhle muj parchant má - respektive měl blešky - občas poletuje po venku, taxe nejni čemu divit a páč zvědavej jak wopice a jakmile dorazim z roboty, taxe mi vrhne do káry a se ptám! Můžou se ty swinský zvířata třá usalašit v autě? Jakože ve sedačkách atd? Ptám se pro to, že sem nedávno vez kámošku a za dva dny vřískala, že je nějaká poďobaná. Samozřejmě sem mlčel jak ryba, ale vrtá mi to nějak hlavou...Beyt by tam neměli, když tam je v noci kláda a nemaj tam co sosat ne? Citovat
vector Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 Napsán autorem Hics http://www.peugeot-club.com/foto.php?foto=club/jpg/512_6.jpg Tenhle muj parchant má - respektive měl blešky - občas poletuje po venku, taxe nejni čemu divit a páč zvědavej jak wopice a jakmile dorazim z roboty, taxe mi vrhne do káry a se ptám! Můžou se ty swinský zvířata třá usalašit v autě? Jakože ve sedačkách atd? Ptám se pro to, že sem nedávno vez kámošku a za dva dny vřískala, že je nějaká poďobaná. Samozřejmě sem mlčel jak ryba, ale vrtá mi to nějak hlavou...Beyt by tam neměli, když tam je v noci kláda a nemaj tam co sosat ne? Blecha bohužel vydrží skoro všechno Citovat
destiny Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 To si dělááááš prdel, žes to sem napsal! :D Citovat
destiny Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 inzerát: Prodám super 405 SRDT! Maximální výbava, Car Cinema Dolby Digital, Plasma Screen, /////Alpine, Blue light tuning, Styling. Při rychlém jednání přidám ochočené stádo hlídacích blech. Hics Citovat
Hics Odesláno 8. září 2004 Autor Odesláno 8. září 2004 Ty si parchant! :-)))) No tak mám zafšivenou káru no! Zasypu ji pudříkem a nepustim tam Mrcana... Že já debil sem se vůbec ptal....:-) Citovat
Hics Odesláno 8. září 2004 Autor Odesláno 8. září 2004 Ty si parchant! :-)))) No tak mám zafšivenou káru no! Zasypu ji pudříkem a nepustim tam Mrcana... Že já debil sem se vůbec ptal....:-) Citovat
destiny Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 Bys mohl na tom vydělat, né? Třeba bys mohl mít vystoupení na Peugeot-srazech s bleším cirkusem. Citovat
Bohumil Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 Psí blechy na lidi moc nejdou, leda že by jsi tam měl nějaký zmutovaný bestie:D:o:D Citovat
destiny Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 2 Bohumil: tady se jedná o kočičí blechy 2 Hics: Mrkni na tohle, třeba Ti to pomůže: http://www.kocky-online.cz/jportal/articles.phtml?op=read&id=202 Citovat
Hics Odesláno 8. září 2004 Autor Odesláno 8. září 2004 Hele! kurnik! to bude zdá-se větší průser, než sem čekal. Tady si odemě už auto nikdo nekoupí.... Mě tak napadlo, co do auta zavřít nějakýho cizího pesa. Blechy by se do něj natahli a vozík by byl o5 blechprostý! Nemáte někdo třá souseda, kterýho nesnášíte se pesem? stačilo by 10 minut....:-) Citovat
Marlin Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 jooo, blechy, ty mi mame vsude, holt si musis zvyknout....... kdyz mas doma zviratko tak s tim musis pocitat, ja to auto koupim od tebe, kdyz tam sou ty blechy, ale vic jak 500kc ti za nej nenabidnu :D Citovat
lexa Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 Pukud mi bylo sděleno: Kočka je jeden z nejčistotnějších zvířátek, ale potřebuje trochu přírody a? se vyčístí. S tím prostředím kolem je to pravda, musí mít čisto kolem sebe. Jestlipak to nedostala právě od tebe?:D:D:P A prý taky zvířecí blechy obecně na člověka nelezou, je tam jiné složení krve, jen snad nějaké zmutované verze. má rada : odvézt kočičku, řádně vydesinfikovat SEBE:D:D:D i vnitřně, pak blízké okolí, pak vzdálené okolí, nechat vyvětrat a za týden přivézt macíka zpátky po obyčejné delší koupeli v vodě(kočka umí výborně plavat, jen se jí prý nechce a to je fakt viděl jsem na vlastí bulvy, vážně.).:papa Citovat
Mila Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 Ja taky vozim psa vzadu na sedackach, blechy nema strikam ho pravidelne nejakym sajrajtem, a nikdo koho jsem vezl vzadu si zatim nestezoval ze by ho neco stiplo. Jeste uvidim jestli nepujde pes do kufru, ale to mu nemuzu udelat to by ohluchl Citovat
Bohumil Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 2 \"Hics\" : soráč, nepodíval jsem se na odkaz. Doufám, že mi to tvoje kóča promine. Citovat
Bohumil Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 Zatím než uplyne inkubační doba, moc neobnažuj kamošky. Citovat
Hics Odesláno 8. září 2004 Autor Odesláno 8. září 2004 to Bohumil: A to sem čekal, kdo do tohohle první rejpne :-) Bohužel ji woblejzali jen ty blechy a to je eště furt s wotazníkem, páč jestli to blechy byli, ka na živičiši a ty na lidi fakt nejdou. konec konců to někdo řikal i ve filmu \"Na samotě u lesa\" nebo tak nějak.... Citovat
Majkl Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 Hicksi?Ty máš dycky píovinu.Já abych nezůstal pozadu tak jsem šel v neděli vyluxovat káru a mezi sedačkou u spolujezdce a palubkou,dveřma a řadičkou byl takovej výplet,že by Martina Navrátilová zírala.Jo já tam mám někde pavouka a to jsme s tim prijeli v pátek.Stih to rychle a má fortel.Nešlo to ajni vyluxovat.Výhoda bydlení v balíkově aneb babí léto na krku?! Citovat
voštík Odesláno 8. září 2004 Odesláno 8. září 2004 AD blechy: na cloveka lezou a to docela pekne. Nebo jim moje krev proste chutna Ad preziti blech: pokud je lapim, tak je to sice boj, ale z 99% prohravaji, Takze prezijou dost, ale vostika stezi AD pavouci: v aute si je pestuju (teda ted se jim tam musi darit ) a nevyhanim je. Prej nosej stesti. A ja debil jsem jim behem 3 dnu pred krachem vykuchal nejlepsi doupe - pristrojovku. Pak se nemam co divit AD Mrcan: vytrestenej alarm s blesim cirkusem To by mozna byl dobrej alarm. Jeste pohybovy cidla a o pozornost postarany Mrcan by mohl spat a blechy by se o to ostatni uz postaraly... Citovat
lexa Odesláno 9. září 2004 Odesláno 9. září 2004 Voštík - blechobijec a spiderman.:D:D:D:D:D:D A takové tu na Moravě máme borce.:D:D:D:o:o:o:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.