Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

http://www.peugeot-club.com/foto.php?foto=club/jpg/512_6.jpg

Tenhle muj parchant má - respektive měl blešky - občas poletuje po venku, taxe nejni čemu divit a páč zvědavej jak wopice a jakmile dorazim z roboty, taxe mi vrhne do káry a se ptám!

Můžou se ty swinský zvířata třá usalašit v autě? Jakože ve sedačkách atd? Ptám se pro to, že sem nedávno vez kámošku a za dva dny vřískala, že je nějaká poďobaná. Samozřejmě sem mlčel jak ryba, ale vrtá mi to nějak hlavou...Beyt by tam neměli, když tam je v noci kláda a nemaj tam co sosat ne?

Odesláno
Napsán autorem Hics

http://www.peugeot-club.com/foto.php?foto=club/jpg/512_6.jpg

Tenhle muj parchant má - respektive měl blešky - občas poletuje po venku, taxe nejni čemu divit a páč zvědavej jak wopice a jakmile dorazim z roboty, taxe mi vrhne do káry a se ptám!

Můžou se ty swinský zvířata třá usalašit v autě? Jakože ve sedačkách atd? Ptám se pro to, že sem nedávno vez kámošku a za dva dny vřískala, že je nějaká poďobaná. Samozřejmě sem mlčel jak ryba, ale vrtá mi to nějak hlavou...Beyt by tam neměli, když tam je v noci kláda a nemaj tam co sosat ne?

Blecha bohužel vydrží skoro všechno

Odesláno

inzerát:

Prodám super 405 SRDT! Maximální výbava, Car Cinema Dolby Digital, Plasma Screen, /////Alpine, Blue light tuning, Styling.

Při rychlém jednání přidám ochočené stádo hlídacích blech.

Hics :papa

Odesláno

Ty si parchant! :-)))) No tak mám zafšivenou káru no! Zasypu ji pudříkem a nepustim tam Mrcana...

Že já debil sem se vůbec ptal....:-)

Odesláno

Ty si parchant! :-)))) No tak mám zafšivenou káru no! Zasypu ji pudříkem a nepustim tam Mrcana...

Že já debil sem se vůbec ptal....:-)

Odesláno

Hele! kurnik! to bude zdá-se větší průser, než sem čekal. Tady si odemě už auto nikdo nekoupí....

Mě tak napadlo, co do auta zavřít nějakýho cizího pesa. Blechy by se do něj natahli a vozík by byl o5 blechprostý! Nemáte někdo třá souseda, kterýho nesnášíte se pesem? stačilo by 10 minut....:-)

Odesláno

jooo, blechy, ty mi mame vsude, holt si musis zvyknout....... kdyz mas doma zviratko tak s tim musis pocitat, ja to auto koupim od tebe, kdyz tam sou ty blechy, ale vic jak 500kc ti za nej nenabidnu :D:D

Odesláno

Pukud mi bylo sděleno: Kočka je jeden z nejčistotnějších zvířátek, ale potřebuje trochu přírody a? se vyčístí. S tím prostředím kolem je to pravda, musí mít čisto kolem sebe. Jestlipak to nedostala právě od tebe?:D:D:D:P A prý taky zvířecí blechy obecně na člověka nelezou, je tam jiné složení krve, jen snad nějaké zmutované verze. má rada : odvézt kočičku, řádně vydesinfikovat SEBE:D:D:D i vnitřně, pak blízké okolí, pak vzdálené okolí, nechat vyvětrat a za týden přivézt macíka zpátky po obyčejné delší koupeli v vodě(kočka umí výborně plavat, jen se jí prý nechce a to je fakt viděl jsem na vlastí bulvy, vážně.).:o:papa

Odesláno

Ja taky vozim psa vzadu na sedackach, blechy nema strikam ho pravidelne nejakym sajrajtem, a nikdo koho jsem vezl vzadu si zatim nestezoval ze by ho neco stiplo.

Jeste uvidim jestli nepujde pes do kufru, :( ale to mu nemuzu udelat :) to by ohluchl

:D

Odesláno

to Bohumil:

A to sem čekal, kdo do tohohle první rejpne :-) Bohužel ji woblejzali jen ty blechy a to je eště furt s wotazníkem, páč jestli to blechy byli, ka na živičiši a ty na lidi fakt nejdou. konec konců to někdo řikal i ve filmu \"Na samotě u lesa\" nebo tak nějak....

Odesláno

Hicksi?Ty máš dycky píovinu.Já abych nezůstal pozadu tak jsem šel v neděli vyluxovat káru a mezi sedačkou u spolujezdce a palubkou,dveřma a řadičkou byl takovej výplet,že by Martina Navrátilová zírala.Jo já tam mám někde pavouka a to jsme s tim prijeli v pátek.Stih to rychle a má fortel.Nešlo to ajni vyluxovat.Výhoda bydlení v balíkově aneb babí léto na krku?!

Odesláno

AD blechy: na cloveka lezou a to docela pekne. Nebo jim moje krev proste chutna :(

Ad preziti blech: pokud je lapim, tak je to sice boj, ale z 99% prohravaji, Takze prezijou dost, ale vostika stezi :D

AD pavouci: v aute si je pestuju (teda ted se jim tam musi darit :)) a nevyhanim je. Prej nosej stesti. A ja debil jsem jim behem 3 dnu pred krachem vykuchal nejlepsi doupe - pristrojovku. Pak se nemam co divit :)

AD Mrcan: vytrestenej alarm s blesim cirkusem :D To by mozna byl dobrej alarm. Jeste pohybovy cidla a o pozornost postarany :D Mrcan by mohl spat a blechy by se o to ostatni uz postaraly...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...