Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No servo prostě moc neserví:D. Je špatný co jsem auto koupil a to je cca 3 roky. Prostě trochu funguje jen když přidám plyn a když je zima. Na klasický volnoběžný otáčky nebo když je horko moc neposiluje. Ale že by to nějakým způsobem ničilo řemenici přes řemen? To se mi právě nezdá. Tý volnoběžce jsem celkem rozumněl, ale teď už nevim. Koupil jsem řemenici asi za 3500,-, takže by nemusela být nejhorší a hlavně už mi to nepřijde jako náhoda.:myslim

Odesláno

3 roky ti blbne servo? V inzerci je tu spousta rozebíraných 406 s díly za babku... Pokud je špatné ložisko, nebo řemenice serva z osy tak si zaděláváš na další problém...

Řemenice za 3,5 tis. nic neznamená. Swag nebo Corteco se dá sehnat za 1300,- ale taky v za 3,5 tis. v Elitu... pořád je to ta samá ;)

Odesláno

Ta cena za řemenici je dobrá informace. Dík. Servo jsem neřešil, protože mě to až tak netrápí, ale nekamenujte:D. Jaký jiný problémy by se mohly vyskytnout díky servu? Mechanik mě straší, že by tu řemenici mohl ničit setrvačník, kterej jako u většiny cinká a není nejlepší, ale nepřijde mi až tak tragickej.

[Edited on 23/7/12 17:33 by Sponny2]

Odesláno

Setrvačník bych neřešil, tomu že by to souviselo nevěřím.

Pokud byla vadná volnoběžka musí se vyměnit i řemen, protože je nepravidelně vytahaný, řemenice většinou dostane zabrat taky - záleží jak dlouho to trvalo.

Pokud je cokoliv dalšího v nepořádku - obě kladky, servo, řemenice klimy ... tak řemenice opět trpí nejvíc. U toho automatického napínáku se nedá prakticky poznat jestli je pružina už unavená - prostě není dost tuhá a kmitá, ale to může mít i jiný důvod.

Dál je potřeba ověřit, že řemenice jsou 100% v ose, pokud je něco vyosené, nebo nedej bože hází pak opět nejvíc trpí řemenice...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...