Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

No tak to má lepší koupit to v OKAY nebo Kauflandu, Okay má lhutu na vrácení 30 dnů a Kaufland snad asi neomezenou, jse tam vracel elektro zboží asi po 5 měsících, vzali ho zpět a vratili mě penize. Takže já bych koupil v OKAY nebo Kauflandu, kdyby mi to nechtnalo šup s ní zpátky:D A taky se daj kouit pekárny už za 800kč, to není tolik na to aby kdyžtak ležela a jednou za pul roku si v ní umíchala těsto na pizzu nebo knedlik

[upravil dne 25/1/10 Radek Hurvajz]

To píšeš o lhůtě, kdy jw možné vrátit i použité zboží - no to snad ne!:bojim:bojim

Odesláno

No v kauflandu naprosto normální, po pul roce mixér, takovej ten malej šlehač, nějak v něm moc chroupalo, mohli by i říct že je to normální, ale ani se neptali jestli mu něco je, to hoděj do koše a zpátky to do prodeje nejde, jestli myslíš tohle. Ale prostě použitý zboží bezproblemu vrátíš, jde to i v Lidlu

Odesláno

Radek Hurvajz

jo,to máš pravdu,takle sem asi před 3ma rokama vracel vybr,.brusku,taky jí hodili do koše a šel sem si vybrat jinou za stejnou cenu:)

Odesláno

Jo, takže vrátíš a bereš nové, stejné zboží - ale peníze Ti nedají. Takže když nejsi spokoj:myslimený a výrobek není porouchaný máš smůlu, či i toto lze vrátit a obdržet prachy?:myslim

Odesláno

Jo nejsi spokojený a vyrobek není poškozený nebo se to rozsypalo tak to vrátíš a dají ti prachy, to je fuk, tak to v některých supermarketech funguje, LIDL, Kaufland, to jde v pohodě i za třičtvrtě roku, Penny a Hypernova to jde do 14 dnů

Ale to už moc offtopicujeme

[upravil dne 26/1/10 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Moc děkuji za názory :super

Ještě by mě zajímalo, kde se dají koupit ty speciální mouky? Jako celozrnná, žitná atd.?? To asi normálně v obchoďáku nekoupím, že? Musím někam do bio prodejny? :myslim

[upravil dne 26/1/10 Aluška]

Jak psali ostatní, klasika TESCO, je to u normální mouky. Dávat to tam nemusíš, ale dá to chlebu barvu a chuť. Ale nepřežeň to s poměrem, ne že by to nešlo upéct jen z žitné, chlebové nebo celozrné, ale pak nastupuje \"alchymie\" s množstvím přidané vody, aby těsto bylo \"akorát\" což nevím jak to je takž přidávám max. 1/3 jiné než hladké mouky..

Směsi jsou zbytečně drahé a je toho menší množství. Klidně můžeš třeba přidat nakrájený česnek, ořechy (lískové - jdou po upečení hladce krájet)...

Odesláno

Děkuji Alušce za založení tohoto tématu - loni jsme dostali pekárnu od Ježury a až doposud nám zahálela doma. Až to tu prostudujeme, tak zkusíme taky uplácat něco vlastního.

Odesláno

Ahoj Aluško.. Taky doma pečem ale v normální troubě a taky ten chleba vydrží o něco dýl.. A ještě k tomu otec dělá chleba z kvásku a ten je o něčem jiném než z kvasnic.. Ale to podle toho jak se chce komu s tím piplat.. A co se týče těch pekáren,tak dnes máš na trhu velký množství a i pekárny který si to těsto samy uhnětaj.. Jen nasypeš obsah pytlíku a přiliješ vodu a zmáčkneš start a je to.. A za pár hodin máš pecen hotovéj.. Mrkni na google.cz a tam si pročti recepty a recenze.. Tak páá..

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Děkuji Alušce za založení tohoto tématu - loni jsme dostali pekárnu od Ježury a až doposud nám zahálela doma. Až to tu prostudujeme, tak zkusíme taky uplácat něco vlastního.

Myslíš Vánoce 2009 nebo ještě ty před tím?? :myslim:)

KoudaK: Taky mě napadlo si napřed upíct chleba jen tak v troube. Dáš sem recept, jak ho doma vytváříte? :mrk

V Brně s chlebem problém není, kupujeme Jundrovskej a ten je výbornej ještě 3dny od upečení, ale v Holicích je to s pečivem za trest :fnuk .

[upravil dne 28/1/10 Aluška]

Odesláno

tu pekárnu máme od dob kdy vyšla u nás na trh, parádní věc když člověk dostane chuť na čerstvej chleba, jako pořád se jíst nedá, ale chuť maj ty směsi jinou než koupenej, tak je to dobrá změna :)

Odesláno

Aluško, chleba v troubě se dá péci i s pekárnou, prostě ji jen necháš vypracovat těsto a pak si ho šoupneš do trouby, znám lidi co to tak dělají protože mají radši ten klasický tvar chleba. Jinakl to kouzlo dobrého chleba je právě v tom vypracování těsta a následném vykynutí, ručně to sotva vypracuješ tak jako ta pekárna, a když jo tak máš ruce jak utržený a nebude tě to bavit. Manželka třeba nikdy neudělala pořádnej knedlík, ted když si nechá těsto udělat v pekárně tak je knedliček jako od maminky:D

Guest Scratch
Odesláno

nevim jak komu a kdy, ale ada pece o sto sest, s testem se nejak nezabyva a prdne to tam, a vzdy je chlebik vyborny. Oblibily jsme si slunecnicovy, a jezdime pro nej do Lidlu, nevim, tak nejak nam asi chutna nejvic :-)

mame tusim ze etu, protoze phillips apod. maji stejne streva z ety a k tomu jinej obal.

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Původně zaslal: Medvěd

Myslíš Vánoce 2009 nebo ještě ty před tím?? :myslim:)

Dostali jsme jí v roce 2008, ale vzhledem k rekonstrukci brlohu jsme jí ani nevybalili a v krabici zůstala až do teď (v podstatě díky vláknu jsem si uvědomil, že jí máme doma).

Odesláno

A co by jste řekli tady na tuhle pekárnu SENCOR ?? :myslim Je mi jasný, že to nebude žádnej trhák, ale třeba by stačila. Od sencoru máme rychlovarnou konvici, vysavač a digitální váhu a zatím vše jede bez problémů a spokojenost.

Odesláno

To Otan: co jsem koukla po parametrech pekáren, tak 600W je úplně normální průměr, některé mají i 450w např. kenwood. Ety mají kolem 700W, vyšší mají pak akorát pekárny už v cenové hladině kolem 2tis.

To Medvěd: Tak už jste pekli?? :o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...