peugeot09 Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Dá se to koupit v Intersparu, Tescu, Globusu... Do BIO prodejny netřeba chodit. [upravil dne 26/1/10 peugeot09] Citovat
vendelinek Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 U nás se to dá koupit v Bille nebo v LIDLU Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Taky kupujem v Kauflandu, mají tam docela velkej výběr, pak ještě přímo ve mlýně u nás v náchodě, prodají ti i to co běžně nekoupíš, vezmeš třeba 10 kg a máš na chvilku vystaráno Citovat
Otan Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Původně zaslal: Radek Hurvajz No tak to má lepší koupit to v OKAY nebo Kauflandu, Okay má lhutu na vrácení 30 dnů a Kaufland snad asi neomezenou, jse tam vracel elektro zboží asi po 5 měsících, vzali ho zpět a vratili mě penize. Takže já bych koupil v OKAY nebo Kauflandu, kdyby mi to nechtnalo šup s ní zpátky:D A taky se daj kouit pekárny už za 800kč, to není tolik na to aby kdyžtak ležela a jednou za pul roku si v ní umíchala těsto na pizzu nebo knedlik [upravil dne 25/1/10 Radek Hurvajz] To píšeš o lhůtě, kdy jw možné vrátit i použité zboží - no to snad ne!:bojim Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 No v kauflandu naprosto normální, po pul roce mixér, takovej ten malej šlehač, nějak v něm moc chroupalo, mohli by i říct že je to normální, ale ani se neptali jestli mu něco je, to hoděj do koše a zpátky to do prodeje nejde, jestli myslíš tohle. Ale prostě použitý zboží bezproblemu vrátíš, jde to i v Lidlu Citovat
vendelinek Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Radek Hurvajz jo,to máš pravdu,takle sem asi před 3ma rokama vracel vybr,.brusku,taky jí hodili do koše a šel sem si vybrat jinou za stejnou cenu:) Citovat
Otan Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Jo, takže vrátíš a bereš nové, stejné zboží - ale peníze Ti nedají. Takže když nejsi spokoj:myslimený a výrobek není porouchaný máš smůlu, či i toto lze vrátit a obdržet prachy? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Jo nejsi spokojený a vyrobek není poškozený nebo se to rozsypalo tak to vrátíš a dají ti prachy, to je fuk, tak to v některých supermarketech funguje, LIDL, Kaufland, to jde v pohodě i za třičtvrtě roku, Penny a Hypernova to jde do 14 dnů Ale to už moc offtopicujeme [upravil dne 26/1/10 Radek Hurvajz] Citovat
lamancha Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Původně zaslal: Aluška Moc děkuji za názory Ještě by mě zajímalo, kde se dají koupit ty speciální mouky? Jako celozrnná, žitná atd.?? To asi normálně v obchoďáku nekoupím, že? Musím někam do bio prodejny? [upravil dne 26/1/10 Aluška] Jak psali ostatní, klasika TESCO, je to u normální mouky. Dávat to tam nemusíš, ale dá to chlebu barvu a chuť. Ale nepřežeň to s poměrem, ne že by to nešlo upéct jen z žitné, chlebové nebo celozrné, ale pak nastupuje \"alchymie\" s množstvím přidané vody, aby těsto bylo \"akorát\" což nevím jak to je takž přidávám max. 1/3 jiné než hladké mouky.. Směsi jsou zbytečně drahé a je toho menší množství. Klidně můžeš třeba přidat nakrájený česnek, ořechy (lískové - jdou po upečení hladce krájet)... Citovat
Medvěd Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Děkuji Alušce za založení tohoto tématu - loni jsme dostali pekárnu od Ježury a až doposud nám zahálela doma. Až to tu prostudujeme, tak zkusíme taky uplácat něco vlastního. Citovat
KoudaK Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Ahoj Aluško.. Taky doma pečem ale v normální troubě a taky ten chleba vydrží o něco dýl.. A ještě k tomu otec dělá chleba z kvásku a ten je o něčem jiném než z kvasnic.. Ale to podle toho jak se chce komu s tím piplat.. A co se týče těch pekáren,tak dnes máš na trhu velký množství a i pekárny který si to těsto samy uhnětaj.. Jen nasypeš obsah pytlíku a přiliješ vodu a zmáčkneš start a je to.. A za pár hodin máš pecen hotovéj.. Mrkni na google.cz a tam si pročti recepty a recenze.. Tak páá.. Citovat
Aluška Odesláno 28. leden 2010 Autor Odesláno 28. leden 2010 Původně zaslal: Medvěd Děkuji Alušce za založení tohoto tématu - loni jsme dostali pekárnu od Ježury a až doposud nám zahálela doma. Až to tu prostudujeme, tak zkusíme taky uplácat něco vlastního. Myslíš Vánoce 2009 nebo ještě ty před tím?? KoudaK: Taky mě napadlo si napřed upíct chleba jen tak v troube. Dáš sem recept, jak ho doma vytváříte? V Brně s chlebem problém není, kupujeme Jundrovskej a ten je výbornej ještě 3dny od upečení, ale v Holicích je to s pečivem za trest . [upravil dne 28/1/10 Aluška] Citovat
Radek 306 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 tu pekárnu máme od dob kdy vyšla u nás na trh, parádní věc když člověk dostane chuť na čerstvej chleba, jako pořád se jíst nedá, ale chuť maj ty směsi jinou než koupenej, tak je to dobrá změna Citovat
jakub106GTI Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 tak jsem si včera přečetl toto téma doma oprášil pekárnu a dneska si tady pochutnávám na parádním chlepíčku kterej jsem ráno v 6 vytáhl čerstvě dopečenej:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Aluško, chleba v troubě se dá péci i s pekárnou, prostě ji jen necháš vypracovat těsto a pak si ho šoupneš do trouby, znám lidi co to tak dělají protože mají radši ten klasický tvar chleba. Jinakl to kouzlo dobrého chleba je právě v tom vypracování těsta a následném vykynutí, ručně to sotva vypracuješ tak jako ta pekárna, a když jo tak máš ruce jak utržený a nebude tě to bavit. Manželka třeba nikdy neudělala pořádnej knedlík, ted když si nechá těsto udělat v pekárně tak je knedliček jako od maminky:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 nevim jak komu a kdy, ale ada pece o sto sest, s testem se nejak nezabyva a prdne to tam, a vzdy je chlebik vyborny. Oblibily jsme si slunecnicovy, a jezdime pro nej do Lidlu, nevim, tak nejak nam asi chutna nejvic :-) mame tusim ze etu, protoze phillips apod. maji stejne streva z ety a k tomu jinej obal. Citovat
Medvěd Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Medvěd Děkuji Alušce za založení tohoto tématu - loni jsme dostali pekárnu od Ježury a až doposud nám zahálela doma. Až to tu prostudujeme, tak zkusíme taky uplácat něco vlastního. Myslíš Vánoce 2009 nebo ještě ty před tím?? Dostali jsme jí v roce 2008, ale vzhledem k rekonstrukci brlohu jsme jí ani nevybalili a v krabici zůstala až do teď (v podstatě díky vláknu jsem si uvědomil, že jí máme doma). Citovat
Aluška Odesláno 30. leden 2010 Autor Odesláno 30. leden 2010 A co by jste řekli tady na tuhle pekárnu SENCOR ?? Je mi jasný, že to nebude žádnej trhák, ale třeba by stačila. Od sencoru máme rychlovarnou konvici, vysavač a digitální váhu a zatím vše jede bez problémů a spokojenost. Citovat
Otan Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Nevím, já bych se trochu bál těch 600W, zdá se mi to málo, ale určitě funguje a já nejsem, odborník. Citovat
Aluška Odesláno 2. únor 2010 Autor Odesláno 2. únor 2010 To Otan: co jsem koukla po parametrech pekáren, tak 600W je úplně normální průměr, některé mají i 450w např. kenwood. Ety mají kolem 700W, vyšší mají pak akorát pekárny už v cenové hladině kolem 2tis. To Medvěd: Tak už jste pekli?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.