Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

aha, mno tam je treba vyndat ven pamet EEPROM a programatorem v ni prehrat kod. aspon u jednotek Bosch, u Sagem nevim, tam je navic deska spoju zalita do pryskyrice, takze se neda k soucastkam dostat, mozna to umi nekdo naprogramovat pres konektor, ale bohuzel neznam nikoho, koho bych mohl doporucit

Guest servisman
Odesláno

zkoukl bych ty kablíky nebo s klávesnicí hejbal třeba se ti podaří nastartovat a pak rovnou odpojit klávesnici a budeš míti klid.Já u sedana ji tam neměl vubec byla vyndaná

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Fricekk

no a nevyjde levnejs si to nechat odblokovat a odpojit si to sam

jak jsem psal hejbat s drátkama a ž se ti podaří nastartovat,tak odpojit ,na 90% bude závada v tom ,nebo pak ještě klávesnice že jsou vychozené styčné plošky a tím se nepotvrdí,jinak mne nic nenapadá

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: Fricekk

no a nevyjde levnejs si to nechat odblokovat a odpojit si to sam

jak jsem psal hejbat s drátkama a ž se ti podaří nastartovat,tak odpojit ,na 90% bude závada v tom ,nebo pak ještě klávesnice že jsou vychozené styčné plošky a tím se nepotvrdí,jinak mne nic nenapadá

zkusim to

Guest servisman
Odesláno

ty jsi měnil na autě něco či je vše origo ? pokud přečtu toto tvoje téma

Odesláno

když by jsi nenašel nic jinýho na to odblokování než Jihlavu, můžu pomoc;), jezdím často do Březnice (40km od Plzně) a do Jihlavy je to od nás kousek... takže kdybys potřeboval.. můžu být nápomocen:papa

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...