Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Paráda,no je to bohužel rv 1995 ale opravdu v luxusním stavu a najeto 155000km.No včera u nás byl kluk co taky prodava 306,verzi Rolland Garos a měl to v 1,6(65kw)a to normalně mačkalo do sedadel když se to lehce vytočilo:DProstě cool žihadlo,no a to ve dvojce musí letět.....:aut

PS:Hlavně musí člověk za volantem přemýšlet,protože to je tak na vylítnutí ze zatáčky...:papa

Odesláno
:D to je prave proto , to rozjizdim jenom na rovince :D:D:mrk jenom jeste lidi co mate 306 1,8 16V rok vyroby 99 - 00 jak dlouho vam to trva nez date 190Km ??? ja sem tam mel 170 hned ale nako to potom nechtelo uz tolik jet a tak sem skoncil na 170Km ale musel sem zatacet takze sem jel rovinku zhruba jen neceyych 2km asi
Odesláno
Původně zaslal: domikra

přes město 8-8,5...meziměstokolem 90-ky 5,5-6 litrů....po dálnici asi 7.ja jsem spokojen,favorit žrál více.:roker

Povidej mimu kamosovi :Dhele rikam mu zere ti to 9l nejedeto, je to hnusny zabijes se v tom :D ne neproda to spis na dily :D a ted se mu posraly loziska brzdy a ma to za 7 000Kc je z toho nestastnej kdyz vezmu priklad miho auta komfort, jizda , spotreba :D od favorita pryc a z5 k peugeot 2.0 ja si myslim ze to bude prumer tak za 9l ale jenom kvuli roku vyroby ! Ale dej si bacha at nekoupi naky roztreleny + zkontrolkuj motor tyhle auta si lidi docela drzej a casto se prodava podelany auto s podelanym motorem ! pokud to nemas dovoz, ale u nas to je takovej zvyk posere se proda se :grr

[upravil dne 22.2.07 Jogin]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

chlapi, teraz som zajazdil mesto za 13,5 litra....

to uz neni normalne :myslim vazne ma to stve auto som nejako moc nevytacal. a jazdil som takzem stale mesto ale ta spotreba je pooooriadne vysoka....

kua zeby som mal deravu nadrz?? je to normalne toto pri 1,6 8V ?????

Odesláno

2jogin: 97kW xsi se jako nove modely nedelaly, vis? delaly se tusim do 97. pak je nahradila S16 se svymi 120kW.

dlouhodoba spotreba mi vychazi kolem 9litru, zalezi jak a kde se s tim jezdi... po meste neni problem s tezkou nohou dojet na to, co je v technicaku, tj 13l. na krivoklatskych serpentynach jsem se trosku projel a ejhle, 11l... a o vikendu nemecka dalnice usti - dresden - berlin a zpet temer bez provozu, prumerna rychlost 170km/h (jsou tam stotricitky kolem najezdu, krizeni atp...) a prumerna spotreba 8.5l .... :)

Odesláno
Původně zaslal: Jogin

:D to je prave proto , to rozjizdim jenom na rovince :D:D:mrk jenom jeste lidi co mate 306 1,8 16V rok vyroby 99 - 00 jak dlouho vam to trva nez date 190Km ??? ja sem tam mel 170 hned ale nako to potom nechtelo uz tolik jet a tak sem skoncil na 170Km ale musel sem zatacet takze sem jel rovinku zhruba jen neceyych 2km asi

na 180 jsem rychle a k necelym 195 to uz jde pomalu. a dal uz ne.

Odesláno
Původně zaslal: orgacek

306 a obsah 1,6 spotřeba: když jede máti tak 6,5, když jedu já svižně tak 8,5 když jedu na spotřebu tak 7 l a když to honím tak to jde přes deset

Sorry, ale s 306 1,6 8V mam uplne jiny zkusenosti... 6,5 litru je spotreba skutecne nemozna a troufam si rict, ze za to nemohla 1,6 jet ani jako nova..

Mesto: 10

Mimo mesto: 7,5 minimum

Odesláno
Původně zaslal: chechet

na 180 jsem rychle a k necelym 195 to uz jde pomalu. a dal uz ne.

tobe uz to za 195 nejde me to jde az na 215 tachometrovych

jinak tohle video odpovida memu zrychleni ale tech 220 jsem uz nedal

a spotrebu radsi nepocitam ale zase usetrim cas a cas jsou taky penize

[upravil dne 16.5.07 djfrozen]

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Ahoj, chtěl by se zeptat, zda nemáte zkušenosti se spotřebou Peugeota 306 2.0, 89kw, r.v. 1996. Mám ho na LPG a má najeto přes 170 000. Ve městě to žere skoro 11l, což je celkem v pohodě, ale jsem docela znepokojen se spotřebou na dálnici. Tam mi to žere při 130 km/h téměř 12l plynu. Určitě je to vše také tím, že motor už má hodně najeto, ale myslel jsem si, že spotřeba bude stejně menší, ale v tomto jsem tabula rasa. Nevíte, jestli je to hodně nebo málo? Já nemám žádné zkušenosti se spotřebou plynu a ani s motory, které mají obsah nad 1300 ccm.:roll

Děkuji za případné odpovědi:papa

Odesláno
Původně zaslal: djfrozen

jinak tohle video odpovida memu zrychleni ale tech 220 jsem uz nedal

a spotrebu radsi nepocitam ale zase usetrim cas a cas jsou taky penize

[upravil dne 16.5.07 djfrozen]

Koukam ze XSi bude za chvili i 1.4ka :nevim

Odesláno

Já z toho vytáhl 220 na rovině Lukov-Moravské Budějovice směrem od Jihlavy.pak už začínalo město.takže brždění.byl to úsek asi 3Km.Ještě by trochu šel!Najeto bylo v tý době 50tis.kilometrů.Takže motor oběhaný není.Jinak 190 je tam hned.:papa

• O 2 roky později...
Odesláno

no ja mam 2.0 hdi a najmensiu co sa mi podarilo som mal 4,8l a to som cca 80% jazdil po dialnici a mimo mesta. priemernu mam dlhodobo okolo 5,2l. a najvacsiu som mal zatial 6l

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...