Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja mám 1,6 HDi a v technickom mám zapísané aj 17-tky, je to len na tebe

toto mám dopísané ja:

205/50 R16 92V - 6,5Jx16 ET 44

205/55 R16 91V - 6,5Jx16 ET 31

205/50 R17 93W / 89W/ - 6,5Jx17 ET31

195/65 R15 91T - 6x15 ET 27

Odesláno

No já mám na výběr taky jenom ten jeden rozměr 205/60R16. Ale zimní mám stejně 205/55R16. Stačí, když budeš mít ten správnej rozměr na technické kontrole. Jinak nikdo nezjistí, co máš a nemáš mít za rozměr.

Odesláno
Původně zaslal: Ondrus23

No já mám na výběr taky jenom ten jeden rozměr 205/60R16. Ale zimní mám stejně 205/55R16. Stačí, když budeš mít ten správnej rozměr na technické kontrole. Jinak nikdo nezjistí, co máš a nemáš mít za rozměr.

U nás áno:fnuk musíme nosiť osvedčenie so sebou a tam to napísané je, chcú zaviesť malé čipové karty a sa obávam, že na čipe bude tiež všetko zapísané:fnuk

Odesláno
Původně zaslal: pajo30

A už ti pri normálnej cestnej kontrole nejaký policajt kontroloval gumy a porovnával to s techničákom??? Mne nie a ani nikomu koho poznám :D

Jasne že nie, ešte ma nezastavili:D:D:D Ja som len napísal, že kontrolovať to môžu. Inak mňa by sfúkli aj za disky, fólie a xenóny:aut

[upravil dne 24/1/10 patko79]

Odesláno
Původně zaslal: jozef48

Keby som sa rozhodol pre 17 ma to nejaky negativny vplyv na spotrebu, tlmiče ale ine časti na 1,6?

No pokud si dáš větší kola a hlavně širší gumy, tak určitě náprava víc trpí, ale pokud nepůjdeš do nějakých extrémů a daš si nějaky rozumny rozměry, co mají ostatní napsany v TP, tak si myslím, že by to nemělo nějak vadit. A co se týče policajtů, tak novy rozměry se dají dopsat do TP, někde se to tady už řešilo. Ale nevím, co všechno k tomu potřebuješ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...