Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To zařizujou tady u nás na pumpě. Podle toho co jsme zaslechl, je to podmíněno vstupem do flotily, a to že na delší dobu... :nevim

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Holland

no je to krásný??!!ale otázka je jak jsou rychlí/ochotní atd při likvidaci pojist.události

Tohle Tebe asi co se povinnýho ručení zajímat nemusí poněvadž se vyplácí škoda na druhém voze. ;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

To zařizujou tady u nás na pumpě. Podle toho co jsme zaslechl, je to podmíněno vstupem do flotily, a to že na delší dobu... :nevim

Dobrý den, rád bych uvedl informaci JPP (jedna paní povídala) na pravou míru. Neuzavíráme flotilové pojištění a neuvazujeme klienta na x let dopředu. Pojištění je klasické povinné ručení. Další dotazy rád zodpovím. Vítězslav Rumpel, Agentura Levná pojistka.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Původně zaslal: Holland

no je to krásný??!!ale otázka je jak jsou rychlí/ochotní atd při likvidaci pojist.události

Tohle Tebe asi co se povinnýho ručení zajímat nemusí poněvadž se vyplácí škoda na druhém voze. ;)

Ano, u povinného ručení je dle mne rozhodující cena, protože na svém vozidle nedostanu zaplacenu ani korunu :-( Rychlost pak závisí od jednotlivé pojišťovny a jednotlivého případu. Někdy, bohužel, podle toho, jak se vyspí likvidátor. Naštěstí zákon jasně definuje lhůty k vyřízení.

Odesláno
Původně zaslal: adraj

http://www.levna-pojistka.cz/cenik.html nevím,neznám.A proto se chci zeptat,máte někdo u nich povinné a nebo zkušenost? Připadá mi to až moc podezřele levné. Je to možné?:myslim

Nechci se maskovat a hrát si na \"nezávislého člena\" a vydávat se za spokojeného klienta ... ano, jsem zástupce Agentury Levná pojistka. Doporučuji zaslat poptávku přes náš web, kde Vám spočítáme cenu přímo pro Vás. Např. u pojišťovny Triglav máme obchodní slevu 45% bez doložení bonusů a 60% při doložení alespoň 36 měsíců. Pojištění je klasické, nejde o flotilu ani smlouvu \"se závazkem na 3 roky\" apod.

Odesláno
Původně zaslal: Bohumil

Ahoj Marceli, ruce pryč a utíkej od toho hodně daleko.:bacha:bacha:bacha

Prosím, můžete upřesnit? Jestliže jste se setkal s nějakým problémem u našeho obchodního zástupce, rád to vyřeším. V.Rumpel, jednatel agentury.

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Vitar

Původně zaslal: Bohumil

Ahoj Marceli, ruce pryč a utíkej od toho hodně daleko.:bacha:bacha:bacha

Prosím, můžete upřesnit? Jestliže jste se setkal s nějakým problémem u našeho obchodního zástupce, rád to vyřeším. V.Rumpel, jednatel agentury.

Sám dobře víte, jaký je rozdíl v tom, když se uzavře pojistka s makléřem a pojišťovnou.:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Sám dobře víte, jaký je rozdíl v tom, když se uzavře pojistka s makléřem a pojišťovnou.:papa

V tomto případě si asi nechám poradit :myslim

Nevím, s čím jste se setkal Vy, ale smlouva u nás je standardní smlouva, kterou máte uzavřenu Vy jako klient přímo s pojišťovnou. Je to stejná smlouva, kterou by jste uzavřel i na kamenné pobočce pojišťovny. Rozdíl je v tom, že my uplatníme všechny slevy, na které má klient nárok (což u pojišťoven není zvykem) a dále uplatníme i naši velkoobchodní slevu. A přitom nejste v žádné flotile!

Hezký den

Odesláno

Kámoš má pojištěnej litr u Triglavu (taky přes nějakýho takovýho zástupce) a platí patnáct kil ročně.

Mě teď (asi před tejdnem) přišla složenka na povinný bručení a opět přecházím k jinej pojišťovně :D Sem jim tam volal a čekal že se budou cukat a oni mi ochotně řekli jak si to mám zrušit :D No to je pešek, čekal jsem, že mi stáhnou aspoň pětikilo a ono nic :(

Dvakrát mi přišlo že mi zvedaj bonus. Poprvý sice 5% bonusu přidali, ale základ se zvednul skoro o litr (viz. zde)

Podruhý mi zase přišlo dalších 5% bonusu ale zvedli mi to o 3 kila :D

Jdu zase k Generali - pod křídly a na kolech lva :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...