adraj Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 http://www.levna-pojistka.cz/cenik.html nevím,neznám.A proto se chci zeptat,máte někdo u nich povinné a nebo zkušenost? Připadá mi to až moc podezřele levné. Je to možné? Citovat
Marcel505 Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 To zařizujou tady u nás na pumpě. Podle toho co jsme zaslechl, je to podmíněno vstupem do flotily, a to že na delší dobu... Citovat
Bohumil Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Ahoj Marceli, ruce pryč a utíkej od toho hodně daleko.:bacha:bacha Citovat
Holland Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 no je to krásný??!!ale otázka je jak jsou rychlí/ochotní atd při likvidaci pojist.události Citovat
Dave_k Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Původně zaslal: Holland no je to krásný??!!ale otázka je jak jsou rychlí/ochotní atd při likvidaci pojist.události Tohle Tebe asi co se povinnýho ručení zajímat nemusí poněvadž se vyplácí škoda na druhém voze. Citovat
Vitar Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Původně zaslal: Marcel505 To zařizujou tady u nás na pumpě. Podle toho co jsme zaslechl, je to podmíněno vstupem do flotily, a to že na delší dobu... Dobrý den, rád bych uvedl informaci JPP (jedna paní povídala) na pravou míru. Neuzavíráme flotilové pojištění a neuvazujeme klienta na x let dopředu. Pojištění je klasické povinné ručení. Další dotazy rád zodpovím. Vítězslav Rumpel, Agentura Levná pojistka. Citovat
Vitar Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: Holland no je to krásný??!!ale otázka je jak jsou rychlí/ochotní atd při likvidaci pojist.události Tohle Tebe asi co se povinnýho ručení zajímat nemusí poněvadž se vyplácí škoda na druhém voze. Ano, u povinného ručení je dle mne rozhodující cena, protože na svém vozidle nedostanu zaplacenu ani korunu :-( Rychlost pak závisí od jednotlivé pojišťovny a jednotlivého případu. Někdy, bohužel, podle toho, jak se vyspí likvidátor. Naštěstí zákon jasně definuje lhůty k vyřízení. Citovat
Vitar Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Původně zaslal: adraj http://www.levna-pojistka.cz/cenik.html nevím,neznám.A proto se chci zeptat,máte někdo u nich povinné a nebo zkušenost? Připadá mi to až moc podezřele levné. Je to možné? Nechci se maskovat a hrát si na \"nezávislého člena\" a vydávat se za spokojeného klienta ... ano, jsem zástupce Agentury Levná pojistka. Doporučuji zaslat poptávku přes náš web, kde Vám spočítáme cenu přímo pro Vás. Např. u pojišťovny Triglav máme obchodní slevu 45% bez doložení bonusů a 60% při doložení alespoň 36 měsíců. Pojištění je klasické, nejde o flotilu ani smlouvu \"se závazkem na 3 roky\" apod. Citovat
Vitar Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Původně zaslal: Bohumil Ahoj Marceli, ruce pryč a utíkej od toho hodně daleko.:bacha:bacha Prosím, můžete upřesnit? Jestliže jste se setkal s nějakým problémem u našeho obchodního zástupce, rád to vyřeším. V.Rumpel, jednatel agentury. Citovat
Bohumil Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Původně zaslal: Vitar Původně zaslal: Bohumil Ahoj Marceli, ruce pryč a utíkej od toho hodně daleko.:bacha:bacha Prosím, můžete upřesnit? Jestliže jste se setkal s nějakým problémem u našeho obchodního zástupce, rád to vyřeším. V.Rumpel, jednatel agentury. Sám dobře víte, jaký je rozdíl v tom, když se uzavře pojistka s makléřem a pojišťovnou. Citovat
Vitar Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Prosím, můžete upřesnit? Jestliže jste se setkal s nějakým problémem u našeho obchodního zástupce, rád to vyřeším. V.Rumpel, jednatel agentury. Sám dobře víte, jaký je rozdíl v tom, když se uzavře pojistka s makléřem a pojišťovnou. V tomto případě si asi nechám poradit Nevím, s čím jste se setkal Vy, ale smlouva u nás je standardní smlouva, kterou máte uzavřenu Vy jako klient přímo s pojišťovnou. Je to stejná smlouva, kterou by jste uzavřel i na kamenné pobočce pojišťovny. Rozdíl je v tom, že my uplatníme všechny slevy, na které má klient nárok (což u pojišťoven není zvykem) a dále uplatníme i naši velkoobchodní slevu. A přitom nejste v žádné flotile! Hezký den Citovat
dolly1010 Odesláno 2. duben 2010 Odesláno 2. duben 2010 Kámoš má pojištěnej litr u Triglavu (taky přes nějakýho takovýho zástupce) a platí patnáct kil ročně. Mě teď (asi před tejdnem) přišla složenka na povinný bručení a opět přecházím k jinej pojišťovně Sem jim tam volal a čekal že se budou cukat a oni mi ochotně řekli jak si to mám zrušit No to je pešek, čekal jsem, že mi stáhnou aspoň pětikilo a ono nic Dvakrát mi přišlo že mi zvedaj bonus. Poprvý sice 5% bonusu přidali, ale základ se zvednul skoro o litr (viz. zde) Podruhý mi zase přišlo dalších 5% bonusu ale zvedli mi to o 3 kila Jdu zase k Generali - pod křídly a na kolech lva Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.