Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud má 10 let, tak podle mě přesluhuje - my máme ještě Optimu - suchá a po asi 18 letech ještě dává, ale už je slabá (v autě mám klasiku 55Ah). Nová má výkon asi 120Ah a startovací taky hodně. Podle mě je pro startování je lepší těch 610A. Ta druhá bude dávat méně proudu, ale na vybití bude potřebovat více času - toť můj lajcký názor.

[upravil dne 2/12/10 10:48 MilanF1]

Odesláno

taky si myslim ze Ah jsou jen na to kolik by ta baterka treba vydrzela bez dobijeni, takze kolikrat je schopna otocit starterem nebo treba jak dlouho na ni muze hrat radio bez motoru, ale na start ze je lepsi mit vetsi startovaci proud

Odesláno

tak Varta na miste, a startuje to krasne, na puvodni baterce byl rok 2005, uvidime kdyz necham auto par dni stat jak bude startovat, kdyztak jeste zhavici svicky by to mozna chtelo

Odesláno

Já nevím, jak je to u HDI, ale mě když odešel žhavič na P309, tak to sice chytlo (asi -10°C), ale hádalo se to, zvuk hrozný a musel jsem trochu stát na plynu, jinak by to chcíplo. Pokud se ti nehádá, tak žhavení bude asi v pořádku, ale jak říkám, u HDI jsem to neřešil.

Odesláno
jeste by me zajimalo co je dulezitejsi pro \"rychlejsi\" start ? AmperHodiny nebo Startovaci proud

pr: ktera je lepsi 63Ah 610A, nebo 67Ah 510A ?

jestli si dobře pamatuju, tak 63Ah je kapacita, tzn. jak dlouho lze odebírat určitý proud, 610A je hodnota, kolik ampér lze z ní najednou odebírat (startovací proud):myslim

Odesláno

files.php?pid=1086141&aid=55265

Nebojíš se, že Ti ten přístřešek pod náporem sněhu spadne?

minulej rok na nem bylo 50cm snehu a jen se uprostred trochu prohnul, kdyz se to stavelo tak se na to povesili chlapy a jen se to trochu ohlo, ale trubky drzi o 106 nebo spis o 306 :aut

Odesláno

nazdarek. mne sa s HDi podarilo nastartovat pri -13,7 na prvy krat, sice rachot jak tank ale motor isiel hned. baterka je tam minimalne 3 rocna adobijal som ju rok a pol naspat. aditivum davam castrol. Jak som tak cital vase startovania normalne zacinam mat strach zo zimy :(

Odesláno

ja som skúsil pred včerom bolo mínus 14 a len raz som nažhavil že čo to urobí a pekne na prvý krát bez problémov chytilo na brnk som len skúšal či sú dobré žhaviče vyzerá to tak že áno :-) chvalabohu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...