plaz Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 maj radio origo rd4 s mp3 za 4450kc v http://car-navi.autodiagnostika.info/category.php?id_category=22 tak koukni Citovat
jarmyl Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Zdar busáci, zpět k tématu. Zjistil jsem, že mi nestříká zadní ostřik, ale pokud ho zapnu, stříká vepředu. Psali jste tu, že se zasekává nějakej váleček uvnitř čerpadla. Jak se k němu nejlépe dostanu? U 406 stačilo sundat plast pod nádržkou, doufám, že nebudu muset sundavat nárazník:nevim Citovat
Tango C8 Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Zdar busáci, zpět k tématu. Zjistil jsem, že mi nestříká zadní ostřik, ale pokud ho zapnu, stříká vepředu. Psali jste tu, že se zasekává nějakej váleček uvnitř čerpadla. Jak se k němu nejlépe dostanu? U 406 stačilo sundat plast pod nádržkou, doufám, že nebudu muset sundavat nárazník:nevim Mně taky nejde voda dozadu, ale když to pustím, tak vyteče vpředu pod auto. Takže to bude asi jenom rozpojené. Ale k přístupu. No dá se to když sundáš plasty zespodu + podběh u kola, ale je to porod. Můj servisák to řešil sundáním části nárazníku, pak je ktomu dobrý přístup. Citovat
jarmyl Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Mě to stříká normálně z předních trysek plným proudem, ještě mě napadá - ten směr točení se přepíná kde? už v páčce, nebo přes BSI? Jestli není něco v páčce a nespíná to pořád jeden směr. (ale stěrače jedou jen když ostříknu předek) tak nevim Citovat
Wensdy Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Před čtrnácti dny jsme toto řešili když jsme měnili motor. Byly plastový podběhy a nárazník dole. Ale možná stačí jen ty podběhy. Musíš vyndat nádržku která visí na dvou šroubech (nejdřív v motorovým prostoru musíš vytáhnout tu harmonikovou trubku do který leješ vodu do ostřikovače-je do nádržky nasunutá v gumě). Z nádržky potom vydloubneš čerpadýlko a z něho potom vydloubneš silným šroubovákem takovej černobílej plastovej blbinec z něhož potom lezou už ven trubičky. Ten černobílej blbinec taky musíš rozebrat a uvnitř je plastovej váleček kterej má na obou koncích gumový plošky. Já jsem tam kolem toho válečku šťoural silným špendlíkem až se uvolnil. Byl tam nějakej malinkej komínek a ten tam dělal ten šprajc. Pak jsem složil a už to stříká i v zádu. Citovat
jarmyl Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Dík, vyzkouším a dám vědět jak to dopadlo Citovat
golias Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 asi bych do toho nešťáral kdyš novej se dá sehnat za 292.- nebo Febi okolo 400.- Citovat
Wensdy Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Špendlík máš doma zadarmo. A neni to nic složitýho. Citovat
bibo807 Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 Špendlík máš doma zadarmo. A neni to nic složitýho. to sice maš pravdu ale davam ti cca do prvniho naleti zase zimni směsi na podzim a jsi tam kde jsi byl...mi se motor zadřel a koupil novej a je klidek misto odstřiku na stěračich jsem to hodil na torpedo a nemužu si to vynachvalit s těma gumovyma stěračema i přes zimu..oškrabeš a jedeš.jen je nevahoda že nezvedneš stěrače jako u filety aby nepřimrzly:( Citovat
Wensdy Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 bibo807: Co to má společnýho se zimní směsí? Citovat
bibo807 Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 bibo807: Co to má společnýho se zimní směsí? no asi tim zpusobem že ten gumovy valeček se ti opět roztahne a zase nebude jezdit protože ta pryž ti nabobtna Citovat
Tango C8 Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 bibo807: Co to má společnýho se zimní směsí? no asi tim zpusobem že ten gumovy valeček se ti opět roztahne a zase nebude jezdit protože ta pryž ti nabobtna To měníš každý rok? Asi je lepši to vyčistit. Citovat
Wensdy Odesláno 10. březen 2011 Odesláno 10. březen 2011 bibo807: Co to má společnýho se zimní směsí? no asi tim zpusobem že ten gumovy valeček se ti opět roztahne a zase nebude jezdit protože ta pryž ti nabobtna hele bibo. Mně ten váleček nenabobtnal ale byl tam malej kamínek. Jinak ten váleček byl plastovej a jen na koncích byly dosedací gumové plošky. Ale to jsem už psal Citovat
Josef418 Odesláno 5. červen 2017 Odesláno 5. červen 2017 Zdravim, napíšu to sem at nezakládám další téma, jak vyndám motorek ostřikovačů? co všechno musí dolu abych se na to dostal, koukal jsem na to zespoda a je tam blbej přístup, nefunguje mi přední ani zadní ostřik, ale motorek vrčí. Díky Citovat
vlkklx Odesláno 8. červen 2017 Odesláno 8. červen 2017 Pravé kolo a podběh musí dolů,asi 2 nebo 3 šrouby ho drží k nárazníku zespod,pak pár šteftů a šroubů směrem od kola k mot prostoru.Nádržka má jeden šroub vlevo směrem k motoru ten je dobře přístupný,druhý jsem šrouboval směrem od nárazníku malou golou s dlouhým nástavcem.Šrouby byly dost zarezlý.Myslim že jsem čerpadlo vytáhnul z nádržky i bez sundání,ale určitě bych jí vyndal a propláchnul,byl v tom takovej šlem a ten zničil to čerpadlo.Jinak nic složitýho,jen neutrhnout ty šrouby co drží nádržku.Proti jiným věcem přístup luxusní Čerpadýlko jsem zkoušel profoukat,ale pak jsem zjistil že nový stojí cca 150Kč,tak jsem starý zahodil... Citovat
Josef418 Odesláno 8. červen 2017 Odesláno 8. červen 2017 Díky za odpověd nádržku sem sundal, motorek rozhejbal, tedy spíš upravil gumu :-) ale mám ještě problém s tím, že mám druhý motorek na ostřikovače světel a ten je tak v háji že jsem ho musel vyhodit, nic tak zrezlýho jsem dlouho neviděl, ale na netu ho nemůžu nikde najít? Citovat
kléma Odesláno 12. červenec 2017 Odesláno 12. červenec 2017 Ahoj lidi. K problému zadního ostřikovače. U mě nefungoval z důvodu že v zadním sloupku za spolujezdcem jsem měl tu propojku řešenou takovou plastovou blbůstkou (o něco širší jak hadička cca 5cm délky) a v té bylo pérko a kulička. Pérko zarezlé a kulička stále přitlačena na výstupu k zadnímu ostřikovači - motorek to ze předu nepřetlačil. Zřejmě blbůstka, aby zabránila stékání kapaliny zpět. To jen můj poznatek. Kléma Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.