Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

teda konkretne to bylo 47.. ale se vsim vsady.. mm tu i frakturu...

7.5 za lak

6.5 za praci

25 za matros

zbytek dph.

cena adekvatni.. predek celej novej... vse peugeot.

Nahodou musim priznat levne a dobra prace... udely mi toho vic nez bylo zpusobeno... jakoze blatnik novy kterej byl ehce zarezly, svetla bosh na prani, podbehy novy, kryt pod motor, naplneni klimy..... asi dalsi milion veci navic... :)

A ten lak je primo briliantni...

A ty svetla, uprimne v zivote sem je nevidel takhle svitit.. vzdit to sviti lip jak moje coupe... to snad neni ani mozny...

[upravil dne 10/2/10 Chepp]

Odesláno

Teda pokud to není tajný, kdo ti to tak krásně opravil?

Nemyslím to ironicky, spíš rád zjistím dobrý servis.

Kvalitních servisů není nikdy dost .......:super

Odesláno

oddie: jak znám ten servis, tak do jiného předku by nešli. Dávají auto do origo stavu a velmi se brání dělat změny a úpravy. Což celkem chápu - díly objednají podle VIN a vše pasuje.

Odesláno

Mno reknu to asi takhle udelaly mi to v zabrehu Necas peugeot , perfektni prace dohodim foto pred tim... nez to bylo bourane...

Foto z minuleho roku... pri prezuti kol. Mno chci dodat u leveho svetla naraznik je nizsi... po roce asi z 1cm mezery se udelala 2.5cm mezera.. u pravyho svetla teze 1cm mezera. Mlhovky mely ulamane drzaky, takze tam vybrovaly a omlatily lak na strikanm profi narazniku... a dodam ze pravej blatnik profi strikane zacal po pul roce delat bublinky a po roce bylo moooc bublinek.... lakovna tehdy odvetila ze neni jejich chyba ze je to chyba materialu...

ten predek byl proste sprasenej... a tak jak mi ho daly do kupy to je lepci nez to vyjelo z vyroby.

loupal se lak, kapota mela tecky, nebyl takovej peknej, mlhovky nedrzely, svetla svitily na pikacu [china], blatnik rezavel, podbehy byly rozbyty, kryt motoru nikde, spatne spasovany,

FL sem teda se priznam nechtel... kdyz sem koupil auto.. prvni vec co sem resil byl facelift.. potom co sem zjistil kolik to stoji me to asi preslo.... Ale uvedomil sem si cim dal vic tu tech aut vidim ze se mi vlastne vic liby tenhle starsi model... sice ano cira optika je hezka, ale old je... mno jak bcyh to rekl... na fotkach to neni vonco.. ale old je old... vlastne se mi ten novej ani tak moc neliby v teto barevne kombinaci... vlastne se mi ani nelyby davat an to auto co tam nebylo od vyroby.

Sem divnej.... nestidim se za to.

[upravil dne 11/2/10 Chepp]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...