Brandy20 Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Ja mam mojho krasvaca v kozi, sice som chcel len polokozu s tym ze sedacia cast bude klasika, ale co uz. Chcem sa Vás spýtat, ci nemate nejky zlepsovak na to ked si sadnete, aby ste nesedeli a neopierali sa o tu studenu kozu ( viem, mam vyhrievane sedacky, ale ..) a cez leto aby sa na tom tak nepotili. Chcel by som tam dat nieco, co dobre vyzera, ma ucinok a bude to pasovat na tu kozu. Ak viete o nieco sem s tým!!! :-) Dikes Citovat
Ferry Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 joo zlatej mikroplys holt v zime vyhrivani, v lete klimatizace a zvyknout si, jine reseni asi neni Citovat
marko306 Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 toto sú jediné dve veci ktoré by ma odradili od kúpi auta v koži. Riešením by mohla byť aj výmena sedačiek za obyčajné. Je možno veľa ľudí ktorý by chceli kožu do 407 čo ju nemá. Skús dať inzerát na výmenu sedačiek Citovat
Guest MMMMM Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 já mám kůži poprvé tak nevím jak budu spokojen ale pokud jezdíte ve slypech nebo v trenýrkách tak se můžete lepit ale v kraťasech a dlouhých kalhotech snad problém není, nebo jo? Citovat
Y2K Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Tak ja neviem ale ja taketo problemy nemavam. V zime je to studensie to je pravda ale vyhrievanie to spravi a o chvilu ked uz auto kuri problem uz uplne ziadny. No a v lete zas klima ale tak ci tak aj ked ju nepouzivam nevidim dovod preco by som sa mal na tej kozi potit viac ako na potahoch. To sedite na tej kozi nahi ci co? Citovat
Milhaus65 Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Souhlas , zima je na nic, léto v pohodě. A navíc mi to teď nehřeje .... Citovat
Ondrus23 Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Původně zaslal: marko306 toto sú jediné dve veci ktoré by ma odradili od kúpi auta v koži. Riešením by mohla byť aj výmena sedačiek za obyčajné. Je možno veľa ľudí ktorý by chceli kožu do 407 čo ju nemá. Skús dať inzerát na výmenu sedačiek Tak pokud by jsi chtěl výměnu, tak inzerát dávat nemusíš, jak bych Ti to klidně vyměnil za obyčejny Ale je jasny, že to už by jsi rači byl se zapařenym zadkem, než mít obyč sedačky, ktery nevypadájí tak elegantně jako kůže Jinak v létě, když jsou vedra, tak mám stejně záda durch i se zaplou klimou a obyčejnýma sedačkama, takže to si nevybereš. Citovat
PnR Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Y2K: obycajna latka lepsie dycha ako koza inak musim povedat, ze pokial sa nepotis ako prasa, tak sa na teba ta koza nelepi. Je dost kvalitna + nejake pripravky na nu a budes v pohode. Citovat
Přema Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Původně zaslal: Milhaus65 Souhlas , zima je na nic, léto v pohodě. A navíc mi to teď nehřeje .... neboj , bude......;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.