Fr3sh Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Nechtěl by ste někdo vyzkoušet předělat rezistorem MAP senzor? Tak aby to jelo vic? Nejlepe to udelat na dvoupolovy prepinac..jeden na primo a pri prepnuti aby to slo pres rezistor a tim padem to dalo vice paliva? Treba na predjizdeni nebo tak...Teoreticky jde jen o to zmerit co ukazuje pri volnobehu a zmerit co ukazuje pri skoro otevrene klapce...a podle toho nastavit rezistor...ja myslim ze to je jak levne prijit ke konum [upravil dne 17/1/10 Fr3sh] Citovat
.mycTD Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 http://cs.wikipedia.org/wiki/Potenciometr Citovat
Fr3sh Odesláno 17. leden 2010 Autor Odesláno 17. leden 2010 Taky reseni...zkouset to takhle ale furt to budes muset stejne promerit...jinak to bude spatny, protoze nevis kolik je jakoby maximum a treba das jednotce ze je tam tolik vzduchu ze tam zacne ladovat strasne moc paliva a skonci to tak, ze to odnesou vstriky, nebude to stacit prohoret bude to horet ve vejfuku jeste, podpalovat ventily atd atd...to bych prave nerad staci jen malej narust vykonu, nemusi bejt 4x vyssi...ale tak, ze to nebude mit na nic vliv [upravil dne 17/1/10 Fr3sh] Citovat
peugeot09 Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Potenciometr by neměl takovej efekt jako tlačítko s nápisem TURBO. Jinak nápad rozhodně dobrej, ale než kdokoliv přistoupí k realizaci, bylo by vhodný si vyslechnout názory odborníků, co si o tom myslí. Myslím, že třeba Fakír se zrovna o tomhle řešení nevyjadřoval moc lichotivě. Citovat
Fr3sh Odesláno 17. leden 2010 Autor Odesláno 17. leden 2010 Ja se nedivim, viz muj prispevek...nevis co to bude delat... Citovat
.mycTD Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 nebude to delat nic, resp nic dobreho. smes paliva je zapalna pri stechiometrickem pomeru, +/- nejaka mala odchylka. vic benzinu neznamena vyssi vykon, spis naopak. Citovat
Fr3sh Odesláno 17. leden 2010 Autor Odesláno 17. leden 2010 Kdyz ti 4lidi napisou ze pri spatnym MAPsenzoru jim to jelo o mnoho vice, proste jako krava..neco an tom bude ne?... Citovat
peugeot09 Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 Bezpochyby. Kdyby to napsal jeden člověk, možná dva, tak by se řeklo náhoda, nebo placebo efekt, ale když to tady čas od času někdo napíše, tak na tom něco pravdy být musí. Citovat
.mycTD Odesláno 17. leden 2010 Odesláno 17. leden 2010 tak to jsou krasne vyhlidky:super za sebe muzu akorat potvrdit, ze 309ka po takovemto zasahu urcite jako krava nejela, ale zase jsem tam nemel treba katalizator, ktery by se dal bohatou smesi vypalit a podobne vychytavky Citovat
Ferry Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 ja vim minimalne o dvou lidech, kterym jsem radil aby vymenili MAP sensor, kdyz si stezovali na velmi spatnou akceleraci, vysokou spotrebu, cukani, prodlevy na plynu a po vymene OK, no to nebude nahoda ani placeboefekt Citovat
jan07 Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 kde ten map senzor najdu u GTi a jak vypada?Ze bych to omrkl. Citovat
Jeny Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 jenomže potom si map senzor myslí, že je v sání víc vzduchu (přitom není) jednotka přidá víc paliva a vzniká bohotá směs, která se nemusí všechna spálit ve válci a potom to může dopadat, jak píše .mycTD Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 jelo to o hodně víc ale taky byl pak z vejfuku cítit benzín co se nespálil a to mám závodní svíce..... to by chtělo jestě pak přidat víc vduchu a fakt kvalitní jiskru na svíčce a krapet by to páplo a to zas hrozí podpálení ventilu protože to dopaluje už při otevírání jak je tam moc paliva.... tak to chce aspon kovaný písty aby ti neukáply a večí pružyny na ventilech aby se rychlejc vracely je to takovej hazard taky jsem nad tim přemíšlel.... to rači přebrousím vačku:-D Citovat
.mycTD Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 luky106rolandgaros: tyvole, ty uz to radeji nehul - pridat vic vzduchu to bude chtit urcite, ale to pak zese neni duvod oblbovat MAP, ze ano... - aby se ventily rychlejc vracely je treba resit pri dramatickem zvysovani otacek, aby zavirali driv je dano profilem vacky. - atd... Citovat
peugeot09 Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Možná jsem jedinej, ale poslední dva příspěvky jsem úplně nepochopil... Citovat
Kloub Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 nebo existuje tlaková láhev nebo vozit sebou 4 spolujezdce kteří při předjíždění vyskočí z auta a pomožou tlačit..... nee tohle je kravina, kdyby to bylo tak snadné tak to používá každý Citovat
peugeot09 Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 No však taky používá. Víš kolik maník na Aukru prodal těch powerboxů? Citovat
Fr3sh Odesláno 19. leden 2010 Autor Odesláno 19. leden 2010 Byl to jen napad a zajimaly me nazory...nic vic..tak se tady zase neohanejte ze je nekdo blbec...kazdy si mysli neco jineho a i ty myctd nejsi dokonalej Citovat
tom406 Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Původně zaslal: peugeot09 Možná jsem jedinej, ale poslední dva příspěvky jsem úplně nepochopil... s toho si nic nedělej-já tady nepochopil nic. na všem kapku pravdy ale jinak úplné nesmysly.MAP sensor měří tlak vzduchu v sání a pokud nefunguje tak auto ani nelze nastartovat a pokud funguje ale špatně tak to určitě líp nepojede. desítky jednoduchých a účinných způsobů jak to udělat aby auto jelo líp a tady se vymýšlejí samé kraviny a lidi tomu ještě věří-Osobně mi to připomíná ten podvod z aukra za 300kč co měl zvednout výkon díky odporu vřazeného do okruhu IRC čidla. Tady se zřejmě vyvýjí podobná verze tedy STAGE 2 Citovat
tom406 Odesláno 19. leden 2010 Odesláno 19. leden 2010 Původně zaslal: .mycTD luky106rolandgaros: tyvole, ty uz to radeji nehul - pridat vic vzduchu to bude chtit urcite, ale to pak zese neni duvod oblbovat MAP, ze ano... - aby se ventily rychlejc vracely je treba resit pri dramatickem zvysovani otacek, aby zavirali driv je dano profilem vacky. - atd... ano silné pružiny pod ventily se dávají jen na ostré vačky aby ve vysokých otáčkách bylo zajištěno 100% rychlé uzavření ventiludo sedla. Ale to až od 8500ot. a víc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.