Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Konečně to vypadá jako auto :D

Opravdu ten nárazník v barvě je super, jenom podle vzhledu už tě jen tak nepoznáme :D

rikal jsem to pritelkyni ze to nalakuju az po sraze ze diky tomu kazdej vi kdo jsem ale uz bylo na case zitra dolakuju zbytek do cerny a muzeme jec na sraz :-)

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Takze aktualita je takova,ze po pul roce jsme vyjeli z garaze z novou technickou a uz fungujeme co se tyka brzd vymenen zadni regulator ted uz jenom vymenim HBV a bude to super. Proběhla koupel a navoskovani a jeste me ceka vymena oleje a budu spokojen :-)

post-26856-14109636638375_thumb.jpg

Odesláno

sorry za to že votravuju tady ale neválí se ti prosimtě doma držák mlhovky pravej

sem už docela zoufalej a nemužu ho nikde sehnat :(

Odesláno

Tak dneska zprovozneno opet ABS diky vadnemu konektoru takze jsem ho nahradil konektorem od clena milanrejpid diky a jen tak ze zajimavosti zmereny komprese na teplem motoru takze namereno bylo 11bar 10,5bar 11bar 10,5bar aspon ze to je tak nejak rovnomerny

Odesláno

Takze dneska vymenena komplet brzdovka krom leveho zadniho kola,odvzdusnovak to neprezil bohuzel :( takze nas ceka odvrtani dale pak vyndane komplet sani a vycistení skrtici klapky spojena s vymenou potenciometru skrtici klapky :-)))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...