Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 206 GTi/Atlantis/Bilstein B8/RC interiér

Recommended Posts

Odesláno

Už drandím, je to super. :-) Dneska, dokud bylo pěkně jsem lvici opláchl. Příští týden chci vzít karoserii leštičkou a zvažuji, jestli to vzít komplet leštící/brusnou pastou od Finixy, nebo raději něco míň agresivního. Nějáké fotky, akorát ani iPhone není dokonalý.. Cvaknu něco lepšího, až bude čas. :-)

x31.jpg

x32.jpg

Odesláno

čau, pokud o strojním(leštičkou)leštění nic bližšího nevíš, tak se do toho nepouštěj,

naděláš si víc škody jak užitku. Ohledně leštění a dalších věcí ti jsem schopný dost poradit a vysvětlit viz kontakt na www.facebook.com/mytiauthodonin ;)

Odesláno

Já už jsem toho naleštil dost, lakuju auta, takže dolešťuji a přelešťuji častokrát. :-) Mám na autě trochu poprašku laku, zaschlého a nechci to utírat ředilem, tak jsem si pohrával s myšlenkou, jak to nejefektivněji oddělat. Stejně to vezmu asi tou finixou. :-)

Odesláno

okej, pakliže s tím už zkušenosti máš :)

mimochodem poprašek laku by měl jít sundat clayem ne? ;)

Pokud lak auta není v super stavu a ještě jsi ho neleštil, tak si ho stejně určitě přelešti...taky mám stříbrnou,sice bez nádechu modrého odstínu, ale i tak na to je poznat rozdíl mezi před a po leštění viz fotka

post-47366-14109636443724_thumb.jpg

samodřejmě vyleštěný povrch je ten sklovitě hladký ;)

[Edited on 23/3/14 07:01 by joshiki]

Odesláno

to chci.... takhle to vypadá u mne a veřim že kdyby se to udelalo, tak je to uplne jine auto....

k tomu podvozku... jel sem v Brumově s kamarádem co měl 1,6tku na tuhostně stavitelných KONI+eibach pružiny -30... fungovalo to uplne neskutečně oproti staváku( kterej jinej funguje huř že :D) tak by mne zajimalo jaky tohle je rozdil...

z nouze jezdim na pruzinach AP -5cm a origo tlumiče a prostě to není ono :(

Mno a když se tak koukam mohl by jsi mně prosím zmeřit jak vysoko mas hranu blatníku nad zemí???

Odesláno

Kterou hranu? Nejvyšší místo výřezu blatníku nad kolem a zemí? Možná by to i šlo i Clayem. Auto jsem ještě nikdy neleštil, tak by si to asi zasloužilo. :-) Teď mám v plánu dát konečně rozpěru mezi tlumiče, nechat potáhnout volant a sehnal el. sklápěcí zrcátka. :-)

Odesláno

Anténu bych potřeboval nějak vyřešit, páč když otevírám kufr, křídlo mi naráží na anténu a odírá mi to barvu. Ale ani nejkratší \"tuzingová\" mi nepomůžu a navíc se bojím trochu o signál.. :-)

Spangler: Klidně tě svezu. :-)

Odesláno

RE-VOLT :D

Mrkni se někdy po nějakých nových hondách a toyotách, mají tu malou :D .. Jinak v kelly za pár korun, má ji bracha i tatkovi na motorku jsem ji kupoval a hraje v pohodě ;) ..

Odesláno

Origo antena z Citroena C5

ja ji mam a v pohodě :) Radiožurnál a rozhlas Sever mi hraje :)

[upravil dne 24/3/14 22:14 od Rejty]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Dnes se mi podařilo Lvici sehnat garáž kousek od bydlení. Takže nemusím chodit daleko pro auto, plus navíc ve druhé \"pracovní\" garáži můžu fušovat zase auta. :-)

x33.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nějak není čas na lvici, pořád se něco opravuje/vyměňuje/lakuje. Konečně jsem dolakoval Volvo, co jsem sliboval už ani nevím od kdy.. :-) Lakovaly se nárazníky, kapota, přední blatníky a zadní pravý blatník. Na lvici chci dát rozpěru, přemýšlím nad el. sklápěcímí zrcátky, ale nevím jak s kabeláží.. Aby tu nebylo jen kecání, tak nějáký pikčr. :-)

x34.jpg

x35.jpg

x36.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...