Eon Odesláno 22. březen 2014 Autor Odesláno 22. březen 2014 Už drandím, je to super. :-) Dneska, dokud bylo pěkně jsem lvici opláchl. Příští týden chci vzít karoserii leštičkou a zvažuji, jestli to vzít komplet leštící/brusnou pastou od Finixy, nebo raději něco míň agresivního. Nějáké fotky, akorát ani iPhone není dokonalý.. Cvaknu něco lepšího, až bude čas. :-) Citovat
joshiki Odesláno 22. březen 2014 Odesláno 22. březen 2014 čau, pokud o strojním(leštičkou)leštění nic bližšího nevíš, tak se do toho nepouštěj, naděláš si víc škody jak užitku. Ohledně leštění a dalších věcí ti jsem schopný dost poradit a vysvětlit viz kontakt na www.facebook.com/mytiauthodonin Citovat
Eon Odesláno 22. březen 2014 Autor Odesláno 22. březen 2014 Já už jsem toho naleštil dost, lakuju auta, takže dolešťuji a přelešťuji častokrát. :-) Mám na autě trochu poprašku laku, zaschlého a nechci to utírat ředilem, tak jsem si pohrával s myšlenkou, jak to nejefektivněji oddělat. Stejně to vezmu asi tou finixou. :-) Citovat
joshiki Odesláno 23. březen 2014 Odesláno 23. březen 2014 okej, pakliže s tím už zkušenosti máš mimochodem poprašek laku by měl jít sundat clayem ne? Pokud lak auta není v super stavu a ještě jsi ho neleštil, tak si ho stejně určitě přelešti...taky mám stříbrnou,sice bez nádechu modrého odstínu, ale i tak na to je poznat rozdíl mezi před a po leštění viz fotka samodřejmě vyleštěný povrch je ten sklovitě hladký [Edited on 23/3/14 07:01 by joshiki] Citovat
Rejty Odesláno 23. březen 2014 Odesláno 23. březen 2014 to chci.... takhle to vypadá u mne a veřim že kdyby se to udelalo, tak je to uplne jine auto.... k tomu podvozku... jel sem v Brumově s kamarádem co měl 1,6tku na tuhostně stavitelných KONI+eibach pružiny -30... fungovalo to uplne neskutečně oproti staváku( kterej jinej funguje huř že ) tak by mne zajimalo jaky tohle je rozdil... z nouze jezdim na pruzinach AP -5cm a origo tlumiče a prostě to není ono Mno a když se tak koukam mohl by jsi mně prosím zmeřit jak vysoko mas hranu blatníku nad zemí??? Citovat
Eon Odesláno 23. březen 2014 Autor Odesláno 23. březen 2014 Kterou hranu? Nejvyšší místo výřezu blatníku nad kolem a zemí? Možná by to i šlo i Clayem. Auto jsem ještě nikdy neleštil, tak by si to asi zasloužilo. :-) Teď mám v plánu dát konečně rozpěru mezi tlumiče, nechat potáhnout volant a sehnal el. sklápěcí zrcátka. :-) Citovat
Spangler Odesláno 23. březen 2014 Odesláno 23. březen 2014 Vypada to moc pekne, zajimalo by me, jak to podvozkove funguje. Kazdopadne radiova antena tam je jak pest do oka Citovat
Rejty Odesláno 24. březen 2014 Odesláno 24. březen 2014 Náhodou anténa... dobrá je,... nehral si někdy hru RE-VOLT Citovat
Eon Odesláno 24. březen 2014 Autor Odesláno 24. březen 2014 Anténu bych potřeboval nějak vyřešit, páč když otevírám kufr, křídlo mi naráží na anténu a odírá mi to barvu. Ale ani nejkratší \"tuzingová\" mi nepomůžu a navíc se bojím trochu o signál.. :-) Spangler: Klidně tě svezu. :-) Citovat
kolmi Odesláno 24. březen 2014 Odesláno 24. březen 2014 RE-VOLT Mrkni se někdy po nějakých nových hondách a toyotách, mají tu malou .. Jinak v kelly za pár korun, má ji bracha i tatkovi na motorku jsem ji kupoval a hraje v pohodě .. Citovat
Rejty Odesláno 24. březen 2014 Odesláno 24. březen 2014 Origo antena z Citroena C5 ja ji mam a v pohodě Radiožurnál a rozhlas Sever mi hraje [upravil dne 24/3/14 22:14 od Rejty] Citovat
The_DoctoR Odesláno 25. březen 2014 Odesláno 25. březen 2014 nebo to vyřeš jako já, sundej ji a vyndej rádio, já takhle odlehčoval Citovat
Eon Odesláno 25. březen 2014 Autor Odesláno 25. březen 2014 Můžete mi někdo změřit, kolik to je třeba s tou antenou z C5/607 vysoké? :-) Citovat
Eon Odesláno 23. červen 2014 Autor Odesláno 23. červen 2014 Dnes se mi podařilo Lvici sehnat garáž kousek od bydlení. Takže nemusím chodit daleko pro auto, plus navíc ve druhé \"pracovní\" garáži můžu fušovat zase auta. :-) Citovat
Eon Odesláno 5. červenec 2014 Autor Odesláno 5. červenec 2014 Nějak není čas na lvici, pořád se něco opravuje/vyměňuje/lakuje. Konečně jsem dolakoval Volvo, co jsem sliboval už ani nevím od kdy.. :-) Lakovaly se nárazníky, kapota, přední blatníky a zadní pravý blatník. Na lvici chci dát rozpěru, přemýšlím nad el. sklápěcímí zrcátky, ale nevím jak s kabeláží.. Aby tu nebylo jen kecání, tak nějáký pikčr. :-) Citovat
John Odesláno 7. červenec 2014 Odesláno 7. červenec 2014 Vidím nápis T5 pochybuju,že to bude nafta Citovat
Eon Odesláno 7. červenec 2014 Autor Odesláno 7. červenec 2014 Není to nafta, je to pětivál s turbem v benzínu :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.