Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak ja skusim napsat, co se psalo v ine teme

1. Myslim, ze je to uz dost out, a casi, kdy byli lambo DOORS neco WOW, su uz prec

2. Neprakticke

3. Kvalitne lambo doors stoja ciastky okolo 50 - 60 tis. byvalich SK ... Na tych lacnych, zevraj ako vsade pisu, odchadzaju piesty atd ... Proste, ze sou dobre, akurat tak na prezentacni auta, s kterymi se moc nejezdi ... Na bezne uzivani, se zachvilu znici ...

Aspom, co sem pochotil po X diskuzech . Inac myslim ze to je aj v sekci tuning ...

Odesláno

Za mě nee :blicismajlik Ale každýmu se líbí něco jinýho, že? :D

Nechal bych tě s těma dveřma zajet do garáže, kde je kolem auta 30 čísel, nad autem metr a chtěl bych vidět jak vylezeš :D

Odesláno

no, asi takhle...

- je to stary a trapny

- je to neprakticky, protoze se ti bude blbe nastupovat a vystupovat

- narves do toho balik penez a auto ucinis neprodejnym

hodne stesti...

Odesláno

Ono to zase až tak jednoznačný nebude. U mýho třídvířka je délka dveří 1,3m, takže si určitě dovedete představit ten problém při vylejzání z auta, když musíte zaparkovat mezi dvěma jinými auty. :roll

Lambo doors se mi líbí, naproti tomu ta cena je docela extrémní (v poměru k ceně auta). :nevim

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Za mě nee :blicismajlik Ale každýmu se líbí něco jinýho, že? :D

Nechal bych tě s těma dveřma zajet do garáže, kde je kolem auta 30 čísel, nad autem metr a chtěl bych vidět jak vylezeš :D

kufrem přece, jinak tomu chybí ještě střílna, pásy a pod zpětným zrcátkem zavěšená rubikova kostka

4praktika: dělej čest svému nicku a nemontuj na auto zbytečný a nePRAKTICKé věci :D

[upravil dne 15/1/10 punkac]

Odesláno

s Lambo dverma jsme se setkal v 206 CC co byla na srazu v moravskem krase (pote jeste parkrat na morave) , v tom cc byly uzasne , diky kapsam ve dverich se krasne zaviraly a otvirani taky nebyl problem , s otevrenou i zavrenou strechou to vypadalo dobre , ale dat to na auto typu 406 nebo 5 dverove asi ne .

Za me tyto dvere ano ale jen na nektere auta (206 ,207 CC) :)

Odesláno

Souhlas s Fusionem či Jendou 309 - Lambo dveře se mi nelíbí a vzhledem k tomu, že nejsou ani praktické, já bych za ně určitě prachy nevyhodil.

P.S.

Domnívám se, že třeba v případě nehody mohou takové dveře zapříčinit to, že se k posádce auta záchranáři dostanou o několik drahocenných sekund později a tak může posádka díky jim i přijít o život.

Odesláno

Dakujem za odpovede zaujimali ma klady a zapori cena nie uvažoval som nad tym z toho dovodo že mam P 206 3dverove a tie dvere otvarať medzi zaparkovanimy autamy a nebuchnuť do vedľajšieho je niekedy fakt problem nemam s tym žiadne skusenosti preto sa pitam na nazor viacerich zaujalo ma to aj preto že kamarad dotiahol P206 z anglie na NDuž ju ma celu rozobratu a tam su tie zavesi nerad by som niečo montoval a potom to pre nepraktičnosť demontoval tak asi tak acena pre mna by bola :super:D:D:D

Odesláno

Na 406 mam lambo doors, ale jenom jedny, ty uplně vzadu, na kombíku. Taky se otevírají nahoru a mají písty. :aut A viděl jsem i jiný 406 a taky je měli, ale taky jenom jedny vzadu.

[upravil dne 16/1/10 Benžík]

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010[/

tak ja by som teba chcel vydieť ako v takej diere (lebo to neni garaž)vylezeš zo svojho auta:bojim:bojim:bojim

Odesláno

Benžik myslim že si trapny ak dostaneš na svoju otazku takuto odpoved budeš spokojny:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicism ajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

punkac preto som dal dotaz aby som nenamontoval nepraktycku vec:super:super

[upravil dne 16/1/10 praktik]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...