Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

velkou zmenou byl diesel motor, z 1,5D na 1,4D ... a bylo to kolem toho 95tyho...

a mam dojem lehkej facelift.

Odesláno

myslim ze to byl presne cerven 95, ale normalne se novy model uvadi od 96...myslim ze benzinovy motory jsou stejny, u dieselu nevim, kazdopadne slo hlavne o facelift, komplet jiny predek, vzadu ovalnejsi okno, trosku jiny lampy atd. ale starsi je hezci:)

Odesláno
Napsán autorem ady

novsi je hezci:D

od roku 96 novy facelift a po roku 97 aj nejake technicke zmeny,ktore nejsu na oko vidiet.....:papa

odkdy?stara je The Best, jak je vepredu brutalne zamracena a nadherne hranata :D:D:D

Odesláno
Napsán autorem Marlin

Napsán autorem ady

od roku 96 novy facelift a po roku 97 aj nejake technicke zmeny,ktore nejsu na oko vidiet.....:papa

odkdy?stara je The Best, jak je vepredu brutalne zamracena a nadherne hranata :D:D:D

Tak já vám to tedy řeknu, proč to potřebuju vědět - dostal jsem za úkol sehnat černý přední nárazník (je v jednom kusu se spoilerem) na STARÝ typ 106-ky a namontovat ho na 205-ku, právě proto, aby dostala \"brutálně zamračený a nádherně hranatý\" vzhled na předku. Takže další hlas k lidem, kterým se stará 106 líbí víc :papa

Odesláno
Napsán autorem Garfield

Napsán autorem Marlin

Napsán autorem ady

Tak já vám to tedy řeknu, proč to potřebuju vědět - dostal jsem za úkol sehnat černý přední nárazník (je v jednom kusu se spoilerem) na STARÝ typ 106-ky a namontovat ho na 205-ku, právě proto, aby dostala \"brutálně zamračený a nádherně hranatý\" vzhled na předku. Takže další hlas k lidem, kterým se stará 106 líbí víc :papa

ses muj clovek :D:D ja vim o cem mluvim, kam se na me hrabou s novou 106, ta nevypada tak dobre jako stara, a navic, kluci maji petidvirka, a jeste ke vsemu novou a to neni auto.....

Odesláno
Napsán autorem Marlin

hele, ty oranzovej kocoure, jestli chces cervenej naraznik, (je jen lehce bouchlej) tak ti ho klidne dam, tenhle tejden davam novej :D:D:D

To nezní špatně - otázka je jen, jak moc je bouchlej. Jestli v něm je díra nebo jestli jde jen o kosmetickou vadu ;) K oranžovému kocourovi sice červená moc nejde, ale to auto je pro mého Odieho, a to je žluté štěně, a žlutá s červenou jde hezky :D

Odesláno

to je asi tym, ze nemate new 106:D

no schvalne, ked vedla seba postavite staru 106gti a 106 gti novu, nieje o com, stara ani nema \"kockovite\" svetla, typicke pre peugeot, jo a je uzsia ako new, bleeee:D:D

no ale moju 106 ma teraz otec a ked sa vratim na sk, tak pojdem do fabie RS, kto to nemal v rukach nevie coho je schopny diesel, tak a teraz ma kamenujte:D ale 106 sa nepreda to je iste, kupia sa kolecka + nejake blbovinky a je to:papa

Odesláno

naprosto souhlasim s temi, kerym se libi starsi model 106. hlavne ta co ma Marlin je super :D:D:D jen kdyby se k ni trochu lip choval :cool: zejo Marline?! ;)

akorat je skoda ze na starsi model 106 neni k sehnani cira optika. to je jedina vec, kterou jsem chtel na te svoji zmenit.

Odesláno
Napsán autorem chechet

naprosto souhlasim s temi, kerym se libi starsi model 106. hlavne ta co ma Marlin je super :D:D:D jen kdyby se k ni trochu lip choval :cool: zejo Marline?! ;)

akorat je skoda ze na starsi model 106 neni k sehnani cira optika. to je jedina vec, kterou jsem chtel na te svoji zmenit.

nahodou, ja se k ni chovam pekne, sem ji ted dopral novej vejfuk, novy svicky, novy rozvodak, a zitra pujde na plastiku a dostane novy naraznik, staram se o ni a rucne ji myju, u me si nemuze stezovat.....:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...