Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevite kolik maji spotrebu 306 1.9td ??? Moje 306 zere tak 10 asi. Ne krosim, jezdim normalne, sice jen ve meste ale provoz je tu skoro zadny, par simaforu atd. Myslel jsem,ze maji spotreb tak 5 nebo 6 litru. Nevim jestli to treba nikam unika, ale pod autem zadna skvrna od nafty nikdy nebyla (jestli treba za jizdy), motor je dobry, necoudi, startuje, jede bez problemu.

Odesláno

10litru??:o to ti to teče do výfuku rovnou ne??:D je to dost..určitě bych s tím zajel někam kde tomu rozumý a zkontrolují ti čerpadlo a trysky.....ty doma mužeš obhlídnout hadice atd....

Odesláno

to nevim jestli to tece rovnou do vyfuku :( treba i jo. Nevim kam to tece, ale uz 2 krat mne dosla nafta, a jeste k tomu mne spatne ukazuje nadrz :( auto mam chvilku, a obcas to neodhadnu. Vzdy natankuju a podle kilometru tankuju zase. A kdybych cerpadlo davalo hodne nafty do morotu, to by pak to auto spatne startovalo, ne? a z vyfuku by mnelo coudit nespalena nafta?

Odesláno

tak že ti ukazuje blbě nádrž by mohl být plovák...nevím jestlu s tím měli problémy 306ky.....nn startovalo by to pořád stejně.....jen by tam šlo hodně nafty k ničemu....jinak trysky co nestačí stříknou naftu jde zpet přepadem do nádrže....zkoukni ty malé hadičky na střikách...jestli pálý válce dobře tak nespálenou naftu neucítíš....:myslim

Odesláno

10l je sakra moc, ve městě mám spotřebu kolem 6,5l a to je poskakování na semaforech.

Průměrně jezdím viz. podpis ;)

Odesláno

no to mne je jasny, ze vstriky a cerpadlo doma neudelam :D Ale hadicky na vstrikehc mam suchy, jedine, ze by ta hadice po kt. tece prebytecna nafta. Jednoznacne mam natankovano, a jestli neujedu urcity pocet km. tak jdu prozkoumat vsechni hadicky co tam jsou. diky za rady ;-)

Odesláno
Původně zaslal: hvezdon

keby ti unikala nafta to by si citil smrad po nafte, tam bude nieco ine

Mas nejspis pravdu s tim smradem. Ale nic necitim. Mozno to bude necim jinym. To se jeste uvidi :roker

Odesláno

Nj 10 je dost stejnej motor má táta v dluhej 405 a jezdí kolem 7,5-8 ve městě. Já mám Hdi v dlouhej 306 a ta na couráky taky jezdí k 8 to samý sousedova 307 hdi. Mě se zdálo, že mi to moc žere, ale 10 už je mazec.

Odesláno

Jen pro porovnání - dlouhé štreky jezdím za 5,5, ale po městě se to nedá říct - když jedu po natankování jen město, tedy obchod, parkoviště, couvání, a ještě k tomu teď ve sněhu, tak klidně 10. (Pak to zase srovnám dalekou jízdou)

Odesláno
Původně zaslal: Kloub

já kolem 6 litrů kombinovaně:)

a nebereš náhodou směsnou naftu???? když jsem ju tankoval já tak to taky žralo jak čert:nevim

Jak smesnou naftu??? :myslim Tankuju normalne na pumpe, normalni naftu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...