wooody Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 No jako je to hodne velkej nezvyk, mam za sebou prvni tyden, docela me to bavi, tocim se Litovel -> Nemsova, takze i pohoda... akorad mam hokej v tech pauzach a to couvani s navesem je trosku tezsi nez s osobakem Citovat
foxo Odesláno 16. červenec 2011 Odesláno 16. červenec 2011 ty AETR je trochu zlozitejsi, tak snad to sem rozpisovat ani nebudu... Skus vyhledat na Googli... Tam neco urco najdes, a pak doporucuju na zacatek vytisknout, aby ses s tym \"zžil\"... Citovat
309GT Odesláno 17. červenec 2011 Autor Odesláno 17. červenec 2011 1) Doba řízení 4,30hod a přestávka minimum 45minut.Další doba řízení 4,30hod a přestávka 11hodin. (9hodin řízení) 2) Doba řízení např. 4,00 hod a přestávka minimum 45minut.Další doba řízení 4,00 hod a přestávka 45minut,pak doba řízení 2,00hod a pauza 11hodin. (10 hodin řízení) Co se týká pauz tak malá pauza (45minut) se může rozdělit na dvě části,první 15minut a druhá 30minut.Nesmí to být naopak,pauza musí končit vždy nepřerušeným odpočinkem v trvání minimálně 30 minut! Velká pauza se nechá zkrátit na 9 hodin,ale maximálně myslím 3x týdně ....(dělám 11hodin,9 když se v pátek nebo v sobotu vracím dom abych dřív vyjel) A dlouhá doba řízení může dělat maximálně 2x týdně....Koukni na Truck Forum,tam najdeš spoutu informací co budeš potřebovat.... Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 18. červenec 2011 Odesláno 18. červenec 2011 Tak po tom co jsem objevil ze i tohle tema tu je tak se pridavam mezi ridice z povolani 2 roky jezdim u firmy CSCargo zezacatku jsem jezdil s Midlumem 190 pak jsem dostal 220ku a donedavna s Mascotem 150 jezdily jsme zberna sluzba proste klasicke dokladky co se kam neveslo vnitro a sem tam treba polsko nemecko nebo madarsko atd.. no a tedkon jezdime pro firmu Europart (autodily pro kamionovou dopravu) a jezdim s Mastrem 120 kazdej den Praha-Brno takze urcite taky nektere z vas potkavam na nasi nejstarsi dalnici D1 :-)) Citovat
309GT Odesláno 20. červenec 2011 Autor Odesláno 20. červenec 2011 No vidíš A jak u CS Carga? Minule jsem dělal pauzu mezi Humpolcem a Pelhřemovem u Velkého Rybníka na motorestu a s jedním od vás jsem šel na večeři a na pivo,tak říkal že občas dobrý,občas pěkně na hovno,a párkrát jsem jel s klukama od vás z Dánska a Anglie Jinak já na Midlumu začínal a Mascotta znám taky,tam mě s*alo to spaní nahoře v kukani:D:D:D:D Citovat
309GT Odesláno 21. červenec 2011 Autor Odesláno 21. červenec 2011 Prodám pár věcí,když budete někdo něco chtít není problém.... http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/55938-xmb/ Citovat
Medvěd Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 Včera jsem na výletě viděl v jedné nepodstatné vesnici zaparkovaný krásně vybavený tahač. Jednalo se o nějaký americký kousek, který nás (i prcka) zaujal zejména satelitním talířem za kabinou, nějakou video kamerou za čelním sklem a celkovým leskem jako blesk. Tahač byl v červené barvě a kapota motoru působila opravdu mohutným dojmem - docela jsem nechápal, kudy se do úzkých uliček malého středočeského Hradešína dostal. P.S. Mrzí mně, že jsem ho nevyfotil, ale tvořit obrázky na dálku foťákem ležícím doma na stole ještě neumím. P.P.S. Tak se mi podařilo najít na netu 100% fotku včerejšího kousku http://postimage.org/image/1e92bbpes/full/ [upravil dne 31/7/2011 od Medvěd] Citovat
macik.83 Odesláno 31. červenec 2011 Odesláno 31. červenec 2011 krasavec, ale ridit bych ho chtel jen na dalnicich Citovat
309GT Odesláno 31. červenec 2011 Autor Odesláno 31. červenec 2011 V tomhle přesně jsem seděl asi půl roku zpět,uvnitř i venku fakt mazec,ale jezdit s tím bych asi nechtěl.... Citovat
ladosak Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 Taky jsem seděl v něčem podobném na Truck srazu ve Zlíně. Kolega mně ochotně všechno ukázal i kapotu zvednul, jednalo se o americký Kenworth odtahovku. A jinak Jsme na firmně mněli tři čumákové Scanie parkrát jsem se taky svezl a ten čumák budí RESPEKT to je super jak vám všichni uhýbají na kraj, protože si myslí že je to větší než klasický tahač. http://trucker-trucker.mypage.cz/menu/kenworth/kenworth-t600-americky-tahac [upravil dne 3.8.2011 od ladosak] Citovat
marko306 Odesláno 16. únor 2012 Odesláno 16. únor 2012 Dnes sa musím trošku posťažovať. Išli sme na obed na jednu nemenovanú pumpu kúsok za Nemšovou smerom na Trenčín. Pekne si tak obedujeme (tešili sme sa jak malé deti z papaníčka) keď v tom si na vedľajší stôl sadol doslova a do písmena nejaký chrapúň kamionista, ale bavil sa tam ako posledný opilec ktorý na stanici pije na stojaka pivo. Každé druhé slovo nadávka, nádával na policajtov, firmu a ja neviem ešte na koho. Keď sme dojedli tak a odchádzali už znechutený konečne het, tak vtedy sa rozrozprával o prdoch a šťankách , ale to už sa zatvorili dvere a už sme chvala bohu nič ďalej nepočuli. Z rozhovoru som pochopil asi to, že nikto nemá problémi iba on áno a nikomu sa nekrivdí, ale iba jemu áno. Jednoducho chrapúň na entú. Z rodiny mi jazdí brat, otec, strýko, krstný, môj kmotor a trochu teda aj ja, ale ani jeden z nich sa takto nebaví. Viem nie je to jediný prípad, sú aj horší, ale toto mi jednoducho nedalo. Sorry za možno zbytočný príspevok, ale musel som. Citovat
ladosak Odesláno 21. listopad 2013 Odesláno 21. listopad 2013 Minulý tyden mně před kola kamionu skočila 33-letá holka, a byla posilněna pul litrem tvrdeho alkoholu a řekla si že už nechce být mezi námi. Naštěstí to dobře dopadlo kolem potacející se holky která mně vběhla přímo pod kola do pulky jízdního pruhu jsem hodil myšku a mezi osobákem a ní jsem se podle světku protáhl v 90-ti na budíku. max na 30cm s 24-tunama máku. Jenže ji smetl podtlak co za autem vzniká spadla přímo na hlavu a zustala ležet, tak pak bylo veselo zachranka,policajti a zdržení přes hodinu. Stalo se to kousek od opavy u odbočky na Vitov. Řidič záchranky říkal že se to sem tam stává. Už se vám taky něco podobného stalo, nebo se takové situace lepí pořád jen mně na paty? Citovat
wooody Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 No to se stava asi jenkm tobe me se ted jeste nic takyho nestalo, ale mel sem zase dneska den blbec hnedka rano mi rachla guma na navesu, jelikoz jezdime bez rezerv, tak se cekalo 4hodky na pneuservis, kdyz to bylo v poho, jedu slozit a nalozit, pri zpatecni ceste, asj v pulce Hradce slysim ranu, kouknu do zrcatka a za mnou dym jak z liazky a auto nejedu.... nakonec sem do Lovosic dojel, naprosto bez vykonu, s 15t nalozeno a zejtra se bude hold makat na aute, doufam ze je to jenom hadice od turba a ne turbo ale kdyby nahodou, nema nekdo doma turbo na TGA 18.440 E5 ??? [upravil dne 25/11/13 07:18 od wooody] Citovat
Mopař Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Máš kliku, takový mam pod postelí hned 3 Citovat
wooody Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 včera zkontrolovány hadice od turba a ok. takže to jde do servisu Citovat
ladosak Odesláno 9. květen 2014 Odesláno 9. květen 2014 Nazdar kolegové. Asi začínám dostávat rozum a dávám přednost rodině před prací kterou mám rát. Vracim se na vnitro na Premko. Hledáme solidního řidiče na Renault Magnum EEV 520. 4roky starý+ Fungl nový návěs Koogel. 3kč/km Je to stabilka pro automobilku s Písku do Wolfsburku do Německa. jedna nakládka, jedna vykládka čistá práce, čisté auto. Jsme ze Zlínska a dojíždíme osobákem do Strakonic kde kamion parkujeme. Možná by bylo lepší kdyby mněl zájem někdo s okoli Písku, Strakonic kvuli dojíždění. Oznámil jsem šéfovi tento týden at si někoho najde a zatím nema tak pokud má někdo zájem klidně se ptejte. ŘIDIČE UŽ MAME. [upravil dne 14.5.2014 17:10 od ladosak] Citovat
NutT Odesláno 13. květen 2014 Odesláno 13. květen 2014 Tak se k vám taky přidám sice nejezdím na kamionu nýbrž na dodávce tak mi snad nevykopnete. :-D Už přes 3 roky brazdim trasu Plzeň - Praha - Brno - Tábor - Plzeň vždy přes noc tak se možná taky s někým někde potkávám. Práci bych nevymenil ani náhodou, jezdím jen 4 dny v týdnu a plat je solidní. Měsíčně nalitam kolem 12.000km.:-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.