Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím páni

Naša 406 slúžila ako hodinky až do dneška. Žena ju nabúrala do zvodidel na dálnici. Hodiny a čelne do zvodidel a do stredu dálnice. Žena a kolegyňa majú monokle od airbagov a mačkance od pásov ináč je to OK a to je hlavné. Stalo sa to lebo z predbiehaného kamióna popadali kusy ladu rovno na a pred auto a šok , šmyk a už to bolo.

Je rozbitý predok a rožkubaná palubovka od airbagov.

Potrebujem poradiť že keby som kúpil dhuhú 406 v rovnakej motorizácii, od akého ročníka výroby mám hladať. Naša je 2002 2L HDi 80 kW.

Okrem nárazníku, svetiel, je utrhnutý chladič, aj ten od intercooleru, trubky ok klímy a serva´, a pokrčený ten spodný nosník. Guma na kole bola asi vyzutá od šmyku. nápravy zatial netuším v akom sú stave. Vyzerá to tak že to trafila v 90° uhle.

Fotky nemám na to som zabudol.

Za rady Ďakujem

[upravil dne 13.1.2010 chup]

[upravil dne 27.7.2010 chup]

Odesláno

bez fotek auta jde těžko poradit,ale dílů na vrakárnách je dnes už dost, taky je důležité,kdo bude auto opravovat--zda zn. servis,nebo jinak...

Odesláno

jj to jsou ty nosniky, ktere jdou od ulozeni prednich tlumicu dopredu ke svetlum a jsou na nich nasroubovany blatniky

Odesláno

značkoký určite nie, nemám s nimi dobré skúsenosti.

Bol som prekvapený že kapota je OK, tá sa otvorila po zatlačení toho zámku a zostala hore. Blatníky sú tak isto OK lavý je trochu pomačkaný na tej špičke nad svetlom. Zvodidlo to stlmilo a uhlo o 3/4 metra. Trafila to jak Ari Vatanen:D

• O 4 týdny později...
Odesláno

Prosim vás mám takýto volant ako na fotke, potrebujem doň airbag, zatial som na taký nenarazil a nechcem meniť volant. Pasuje do toho airbag aj z 407 alebo 607. Alebo je možné vymenit celý volant za trojramenný z 307?

A na čo treba pozerať pri výmene polubovky? Je jedno z akého roku je?

Ďakujem

[upravil dne 11.2.2010 chup]

Odesláno

Byt tebou najprv sa pokusim dat si urobit predbezny odhad kolko to moze stat a hlavne riadne prehliadnut ten predok, vymena palubovky mi tiez neprijde zrovna ako lahka zalezitost :(

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tak konečne mám fotku, a začínajú to dávať do kopy. Už aby to bolo hotové.

Poškodená bola okrem svetiel a nárazníka, sahara lavý okulár a ohnutý bol tek cecek s tou bradavkou na lavej strane čo na nom drží výstuha nárazníka.

[upravil dne 24.4.2010 chup]

Nejde mi vložit foto:myslim

Odesláno

pokud by si shanel auto na díly v celku tak new model 1999 výš, palubka bude pasovat i se 406 1998 až 99. airbag se 407 asi pasovat nebude ale nevím to na 100 procent natož volant, ale myslím, že v 607 je rovnakej nebo podobnej. to výš na pohled to může být rovnaký ale když se to má namontovat tak kde co pak nepacuje. radši by jsem schánel ze 406 new model 1999 výš.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Chýba mi ešte airbag do volantu,a nedarí sa mi ho zohnať. Obvolal a písal som asi do všetkých vrakovísk a momentálne ho nemajú.

Potrebujem nacvakávací, ale kúpil som tu i inzercii model z roku 2001 a je mi na prd. Hlavne že som písal že potrebujem nacvákávací.

Našiel som volanty z 307 , 607 ale neviem či by to fungovalo. V peugeote mi povedali že tisíc-hran je ten istý ale čo by na to povedala riadiaca jednotka nevedeli.

Nemáte s tým skúsenosti?

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...