Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.. při prvotním otočením klíčkem se ukazuje počet kilometrů do další výměny oleje..a já bych se chtěl zeptat co se děje, když to číslo překročím..? čeká mě příští týden cca 800 km služební neplánovaná cesta a ted není čas na výměnu zajet,ani auto odstavit.Navíc jsem chtěl s výměnou udělat rozvody atd. Momentálně mi ukazuje 1000km do výměny ale do tý doby ještě něco nakroutím..

omlouvám se za tento blbý dotaz, ale nerad bych aby mě to někde nechalo,popř. si půjčil jiné auto. Nikdo z okolí nemá zkušenost jak to chodí u pežota...Dík!

Odesláno

Nastavim 10tisic, normalne odpocitava na 6500 a dalsie cislo je 0. Nulovanie (vypnutie) nejde, teda stlacim tlacidlo, zacne odpocitavat, pockam na nulu a stale svieti 10 tisic.

edit: Ked nastavim interval manualne napr. na 6000, tak svieti 10 tisic. Ale to ma trapi omnoho menej ako prasknuty zadny spojler a lave spätne zrkadlo (pred Tescom) :bacha

[upravil dne 15.1.2010 jojtik]

Odesláno

Ja som mal nastavené 15 tis. a dnes ráno mi z najakých 9000 skočil na nulu. Pravdepodobne si pamatá nielen kilometre ale aj čas... Pred rokom som to nastavoval pri výmene oleja a filtrov.

Odesláno
:o Interval mam podla vyrobcu pol roka, co sa mi zda strasne skoro (pri mojich cca 5-6 tisic rocne). Casovo by to sedelo, olej som menil niekedy v lete:mad:. Zeby to malo zabudovany este nejaky spešl nanomarkohiden cip?
Odesláno

Neda sa vypnut a ano, pamata si to aj cas, vymena oleja je bud po km alebo po nejakej dobe, cize ak jazdis malo, tak to moze mat taky ucinok...;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Sedneš do auta,zmáčkeš a podržíš tlačítko nulování na panelu přístrojové desky,potom až zapneš zapalování a jednotlivými stisky vybereš požadovanou hodnotu servisního intervalu.U mé 1.9D se dá vybírat 10000 nebo 7500.Dá se to opravit kdykoliv,když se nezadaří-zkuste to a uvidíte,že to tak budetew dělat pořád.Já to musím třeba po 10000 Km opakovat,protože na olej jezdím do 15000 Km....

Odesláno

Bezva a díky.V servisu mi to nastavily na 15000.Mám taky 1,9D a na to že mi tam dali obyč polosyntetiku tak se mi to zdá celkem dost.Teď aspoň vím jak se to resetuje takže si olej budu měnit sám jako jsem to dělal na každém auťě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...