Šalda Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Je to prostě jen a jen o mojích zkušenostech se spoluobčanama, a z 90% bohužel špatný, nebudu tady psát vše co jsem si s nima užil, to by bylo aspoň na 20 stránek:) Myslím že po tom co jsem tady psal si o mě už každej stejně udělal obrázek, a mě je to jedno, jinej už nebudu:nevim Citovat
foxo Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 este nejaka legracka na ucet nasich spoluobcanu... [upravil dne 12.4.2010 foxo] Citovat
Kurt Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Šaldo, já jsem to téma ale opravdu nevytahoval kvůli tobě. Prostě se jen objevila nová informace v celém případu a to poměrně zásadní. To téma není o Šaldovi, nýbrž o šále. Citovat
Šalda Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Kurte, jo jo, já vím, i když je to podobný, však sem si přezdívku šála užíval docela často Jinak se cení že to studuješ a dáváš sem nový informace:super Citovat
foxo Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 šaldo, aspon ty pochval muj romskej dotaznik, at vim, ze se aspon nekdo potesil Citovat
Kurt Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Upřímně řečeno - dělám to proto, že mě přímo se*e, jak novináři deformují veřejné mínění. Bude to taková moje občasná alternativa k Saturninově ”kanceláři na uvádění románových příběhů na pravou míru”. Citovat
Šalda Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 foxo, asi tě zklamu ale mě tady takovýhle věci přijdou jako pěkná kravina;) Stejně jako o manželkách, tchýních a podobně Citovat
Brojta Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Tvrdě na ,,černou hmotu\'\' už i u nás se to začíná množit jak krysy a stát to jen podporuje Mělo by to fungovat jak za první republiky viz. : http://www.vilim.cz/?p=8 Citovat
Kurt Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Borjta, ty bílá hmoto, doporučuju k přečtení: http://www.peugeot-club.com/forum/faq.php?page=forumrules Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.