Šalda Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 My jsme je sem nepustily, to naše skvělá vláda a zákony který vydává a umožňuje tím žít romům tak jak žijí Citovat
Šalda Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 já ne, nikdy sem nevolil strany jako jsou ČSSD a ODS či podobnou verbež, která nás postupně vede do krachu:P Citovat
Qcko Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 To aj vy patrite k tym ludom, ktori si myslia ze o vysledku volieb rozhoduju hlasy a o vyhercovy superstar smsky:D:D:potlesk Citovat
foxo Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Tom306Sedan: no ty chytrej, a koho mame volit, kdyz zadna strana nema ve svojem programovem vyhlaseni vysydleni romov naspatky do Indie??? Ver temu, ze ma 90procent hlasu celej republiky!!! Citovat
Šalda Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 foxo, bereš mě to přímo z duše:super:super Citovat
Burisek Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 ..... něco málinko z historie......,cikáni byly kdysi za dob tatarů a osmanské říše jejich zvědi,byly negramotní a když občas nějaký zmizel nebo zakalil,tak pro něho nikdy nikdo nebrečel....,a pak protože tataři věděli že kradou a dělají další různí svinstva,která jim po staletí zůstali v genech,tak je po tom,co pro tatary vyzvěděli důležité věci je holt popravily....,a dobře dělali,za dob Petra Voka mohli lidi beztrestně zabít cikorku,která se toulala v okolí jejich domů či stavení ( to bych tady klidně dneska zavedl ) a byl by klid ! Jinak proti dělnické straně nic nemám,osobně s nimi souhlasím,na jejich webu jsem si stáhnul plátek Dělnických listů,a to co tam psali ( tehdy,někdy v létě nebo zpodzima ) tak s tím se nedalo nic jiného než souhlasit...... ,a ten POLITICKÝ PROCES který vedou v čele se Sokolem......,tady je jasně vidět jak kde je pravda.....,tady nejde o pravdu,tady jen o moc, o politickou moc,o nic jiného......,protože cikáni to jsou dneska ELITA NÁRODA....., nikdo nedělá,a jen se přiživujou na našich daních,ano jsou mezi nima i bílý,kdejaká socka které se nechce makat,feťáci kterým platíme z našich daní metadonové injekce které jsou pro ně škoda,páč se stejně k fetu vrátí a jiné další....,ale taky je fakt že není cigán jako cigán......,dělal jsem kdysi v Kostelci v masně taky s cikánkou,která makala víc jak kdejaká bílá......,její chlap to samí,děti chodili v pořádku a čistě do školy,a neměli nikde nikdy žádnej problém......,slušná rodina a slušní lidé.....,jenže KOLIK TAKOVÝCH JE ???? Jenže to je škoda se tady rozčilovat,to by musel bejt další 17.listopad a všechny ty hajzli vyházet jako za defenestrace z oken na bodáky a první by měl bejt Topol s Potroubkem......,ty na co šáhli to zkurvili..... + další jejich posluhovači..... Citovat
Šalda Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Burisek::potlesk:potlesk a proto jsem psal 90% cikánů, ne všichni sou takový ....... Citovat
Dopiťák Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Mno muj nazor je jednoznacny za vypoved si mohl sam ... v zakoniku prace je to jasne dane.. jen urivek **\"zaměstnanci nesmějí bez souhlasu zaměstnavatele užívat pro svou osobní potřebu výrobní a pracovní prostředky zaměstnavatele *** Mozna bych mu dal jen vystrahu kdyby tu salu mel aspon prelozenou (nedala by se precist)pak by se dalo uvazovat ze si ji susil.. A k delnicke strane.. nic sem proti ni nemel do te doby nez se zacalo obevovat to ze hlavni predstavitele strany HAJLUJI a delaj nacisticke srazy...A kdyz ta strana ma zmenit to co se v tehle republice deje kdo mi zaruci ze kdyz se dostanou k moci zeto nedopadne stejne ale s tim rozdilem ze budou hakace a skinhedi legali... Takze muj nazor je ten ze dokud tu neprijde nekdo kdo ma na konte miliardy(nebude muset krast ze statniho) a bude mit s republikou dobry umysli tak pak se to mozna nekdy zmeni.. jinak se tu nikdy nic normaliho sit nebude.. Jediny co by mozna pomohlo by byla dalsi prazska defenestrace..potom uz by si lidi rozmyslely jestli ma cenu krast... [upravil dne 16/1/10 tommas11] Citovat
Burisek Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 jj s tou defenestrací taky souhlasím..... ,nicméně,nechci preferovat Hitlera či nacismus,ale z vyprávění babičky vím,že za protektorátu bylo všude bezpečno,lidi ( češi ) mohli bezpečně chodit po noční Praze a nikdo nikoho neobtěžoval....., ( příkladů mám víc,jedna známá mojí babky,kdy její chlap byl \" totálně nasazenej \" v raichu tak když mu poslala třenou bábovku a on jí poslal z5 protože třenou nejí ale jí kynutou,tak kdyby se tam měli tak špatně,jak někteří říkají,tak by tu bábovku neposílal z5,další případ - s fotrem ležel jeden chlap ve špitálu co byl též v raichu ale šel tam sám,protože tam češi mohli jezdit hr.dopravou,mohli chodit do kin,do divadel a šel tam jen proto že tam vydělal peníze na opravu gruntu ,a ještě si tehdy dovezl spoustu peněz dom,a jemu taky dalo německo odstupný že byl v raichu,a takových rádoby \" totálně nasazených \" tam bylo stopro víc ) i jako příklad kdo chodíte do knihoven půjčte si knihu od čacha žijícího v rakousku jmenuje se Zeman ( jméno si už nepamatuju ) s názvem Neobjevené poklady staré Prahy.....,tam se též dočtete že to nebylo až tak jak se dneska říká...... ad. Dělnická strana.....,pokud by se cikorky chovali tak jak mají,nepřiživovali se na našich daních,makali by as nima i další chátra v podobě sqoterů a socek kteří nikdy nemakali jen kradou a dělají brajgl tak by takové strany nemuseli vznikat,jen jim sám stát svím přístupem a svou politikou tuto cestu otevírá.... ryba vždycky smrdí od hlavy....... [upravil dne 16/1/10 Burisek] Citovat
Qcko Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Burisek: no bacha, nemiesaj tu fasizmus, rasizmus a nacizmus:ticho Citovat
Burisek Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Původně zaslal: Qcko Burisek: no bacha, nemiesaj tu fasizmus, rasizmus a nacizmus:ticho podle mě v globálu je to jedno a to samé.....,záležína výkladu,ale myslel jsem to obecně Citovat
Qcko Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 V globale to prave nema nic spolocne (takmer) .... ale tvoj obecny vyklad je inak dobry:) Citovat
74dave Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 Původně zaslal: Burisek jj s tou defenestrací taky souhlasím..... ,nicméně,nechci preferovat Hitlera či nacismus,ale z vyprávění babičky vím,že za protektorátu bylo všude bezpečno,lidi ( češi ) mohli bezpečně chodit po noční Praze a nikdo nikoho neobtěžoval....., ( příkladů mám víc,jedna známá mojí babky,kdy její chlap byl \" totálně nasazenej \" v raichu tak když mu poslala třenou bábovku a on jí poslal z5 protože třenou nejí ale jí kynutou,tak kdyby se tam měli tak špatně,jak někteří říkají,tak by tu bábovku neposílal z5,další případ - s fotrem ležel jeden chlap ve špitálu co byl též v raichu ale šel tam sám,protože tam češi mohli jezdit hr.dopravou,mohli chodit do kin,do divadel a šel tam jen proto že tam vydělal peníze na opravu gruntu ,a ještě si tehdy dovezl spoustu peněz dom,a jemu taky dalo německo odstupný že byl v raichu,a takových rádoby \" totálně nasazených \" tam bylo stopro víc ) i jako příklad kdo chodíte do knihoven půjčte si knihu od čacha žijícího v rakousku jmenuje se Zeman ( jméno si už nepamatuju ) s názvem Neobjevené poklady staré Prahy.....,tam se též dočtete že to nebylo až tak jak se dneska říká...... ad. Dělnická strana.....,pokud by se cikorky chovali tak jak mají,nepřiživovali se na našich daních,makali by as nima i další chátra v podobě sqoterů a socek kteří nikdy nemakali jen kradou a dělají brajgl tak by takové strany nemuseli vznikat,jen jim sám stát svím přístupem a svou politikou tuto cestu otevírá.... ryba vždycky smrdí od hlavy....... [upravil dne 16/1/10 Burisek] No nevím jestli by se ti líbilo dělat Němcům otroka,mě teda ne.Nedokážu si představit,že se tady roztahovali.My jsme byli pro ně jenom pracovní síla. Kdyby vyhráli válku tak tim komínem jsme prošli i my Češi. Citovat
Burisek Odesláno 16. leden 2010 Odesláno 16. leden 2010 ne to ne jen jsem to uváděl jako příklad,že to nebylo právě tak jak se říká......,a to že by jsme proletěli komínem ???? .....apropó..... jakou stopu tady nechali komanči ??? těžko povědět jak by to tu vypadalo Citovat
foxo Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 neco na pobaveni, ale je to pravda [upravil dne 2.2.2010 foxo] Citovat
Kurt Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Rozhodl jsem se, že budu prezentovat závěry zde probíraných mediálních kauz. Ony totiž velmi často končí úplně jinak, než začínají. Jako první vlaštovku tu máme naší oblíbenou historku O tramvajákově šále: Dopravní podnik otočil. Řidič za šálu Dělnické strany přišel jen o prémie Citovat
foxo Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 a to sa ti chce vsetko sledovat? No mas muj obdiv Citovat
Šalda Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Stejně to tu vesměs nebylo o šále ale o našich spoluobčanech:aut A o těch se mě už vážně nechce bavit:bacha Citovat
Kurt Odesláno 12. duben 2010 Odesláno 12. duben 2010 Původně zaslal: foxo a to sa ti chce vsetko sledovat? To víš, že všechno ne. Jen to, co mě zajímá. Dalším důvodem je to, že media o závěrech zpravidla neinformují - chybí tomu nádech senzace. Šaldo, nemusíš - není špatné se vyjadřovat jen k tomu, o čem člověk něco ví, resp. k čemu má co říct (co na tom, že se to tady moc nenosí). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.