Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Pomozte s vyberom alu diskov na 307cc  

1. 1. Pomozte s vyberom alu diskov na 307cc

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Sobek

Cau, m3t4L_m4n, doplnil si obrazok tych OZ, menim nazor. Vcera som hlasoval za Dezent, ten hlas zrus a pridaj moj hlas k tym diskom OZ. Doteraz som behal na obycajnych, ale do tych OZ-iek som sa zamiloval na 1. pohlad, takze zacinam zvazovat aj ked na moje SW neviem, ci sa hodia vylozene sportove disky, ale Tvojmu cc urcite pristanu...;)

Cau, no neviem ako a ci sa vobec da vymazat hlas ale tiez sa mi strasne pacia. Len som ich este nevidel na 307ckach tak preto neviem ci by jej pristali. Ale su proste bozske. :mrk

Odesláno

mne sa lubia tie OZ...ja mam fondmetal, mne sa pacia a hlavne cena za aku som ich kupil nove...vsetky 4 za 9000sk, sice su to len 15ky ale sedia ;)

[upravil dne 13/1/10 shark734]

post-0-14109612390459_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: omegascream

zháňať fotku je asi nemožné....maximum čo môžem pre teba urobiť je tento VT

vyzerajú dobre, no môj osobný vkus je, že disky ktoré sa už od kraja ohýbajú dovnútra :)

No vyzeraju super ale aj tak som stale za tie Challengery. Proste mi ucarovali :mrk .. A som rad ze vacsina so mnou zatial suhlasi :super

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Já bych dala OZ, myslím, že pak dostane 307 úplně jinou tvář než s \'\'obyč\'\' originálama :myslim .

Ale ked tie \"obyc\" originaly sa im tak podarili :roll.. Inak neviete niekto nahodou ako sa volaju tieto kolesa??

b94402b42fa1bba3c01f475853db38cf.jpg

52f4b0156b00808b12054ff174929b32.jpg

Odesláno

chcel by som sa pridat k tym origo challenger, mam ich na SW, najlepsie ked su prave umyte a pekne sa lesknu, len ked zajdu spinou,tak vtedy sa uz tak moc nevynimaju :aut

A tie OZ disky ma kamarat na 407, ale na nej to asi inak ukaze ako na 307cc... ale aj tak ak by som zohnal foto, mozem sem hodit

Odesláno
Původně zaslal: m3t4L_m4n

Já bych dala OZ, myslím, že pak dostane 307 úplně jinou tvář než s \'\'obyč\'\' originálama :myslim .

Ale ked tie \"obyc\" originaly sa im tak podarili :roll.. Inak neviete niekto nahodou ako sa volaju tieto kolesa??

jmenují se equinoxe, ale jsou 6,5x16\", kdežto na obrázku jsou min. 17\" ale byla to někaká omezená serie na představení auta (nikdy nebyly na trhu)

Odesláno
Původně zaslal: omegaalfa

jmenují se equinoxe, ale jsou 6,5x16\", kdežto na obrázku jsou min. 17\" ale byla to někaká omezená serie na představení auta (nikdy nebyly na trhu)

Kua tak to sa bude tazko zhanat :fnuk Teda tym myslim ze ich nezozeniem vobec.. Ale su nadherne.. Skoda no.. Asi zostanem teda pri tych challengeroch.. Tie ma drzia stale.. Pouzivane sa daju zohnat za takych 10 000.. Kolko by si za ne vypytali podla vas v Peugeote?? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: omegaalfa

alebo su len na obrazku natiahnute cez nejaky graficky program...

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak som si teda spravil radost a kupil na leto nove kolieska :P Mali to byt povodne Challengery ale majitel sa nakoniec rozhodol ze si ich necha a nenasiel som uz ziadne v slusnom stave. Narazil som ale na 17\" disky Cotya od Peugeotu tak som ich hned kupil a myslim ze som spravil dobre. Neskor ich aj nafotim tak snad sa coskoro vycasi a bude sa prezuvat.. Inak pre predstavu foto z netu

0ox4ynu.jpg

d70s031347.jpg

[upravil dne 6.3.10 m3t4L_m4n]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...