Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

jelikoz moje spojka na hdi uz je jaski pomalu po smrti tak ji ceka vymena.. ale vy tu resite stejne 2.2 coz se tedy asi mne netyka.... ach jooo...

2,0 HDI, máš to jasně napsané i v obrázku.

Odesláno

Jak jako pokusný králík? Jestli budu zkoušet montáž 6-kvaltu, tak pochopitelně na svém, co bych měl z toho, že to bude mít někdo jiný :D Ale jestli chceš, můžu ti pak nechat tu zánovní spojku... vlastně ne, tobě tam podle popisu stejně nepůjde, je na model od 05/99 výš.

Odesláno

Tak průměry hlavního spojkového válce (vysílače) jsou stejné, průměry přijímačů se liší - 19,05 vs. 23,81 u 406. Ale to je asi dáno jiným přepákováním, když jsou shodné průměry vysílačů, vadit by to nemělo.

Ještě mě napadlo, jestli nebude problém s tempomatem, funguje jen při 4 a 5, přitom na převodovce není žádný snímač. Zřejmě to tedy řj zjištuje z otáček a rychlosti, je tedy otázka, co to udělá při změně převodových poměrů...

Odesláno

Tak spíš to vypadá, že se na to asi vyprdnu. Ne jednu stranu mě ten 6 kvalt hodně láká, na druhou stranu se mi nechce do auta, co má hodnotu nějakých zhruba 70-80 vrážet dalších skoro 20, kór ne s mým malým nájezdem, kdy se to nevrátí nikdy...

Odesláno

skoda.myslel jsem ze budes prvni kdo se do toho pusti.kdybych nepotreboval auto kazdej den jdu do toho.jen takhle cekam kdo to zkusi prvni abych mel vse pripravene...a co ta prevodovka ze 607?

Odesláno

Leda byste mě zasponzorovali :) 10 bych do toho ještě dal, ale za víc mi to fakt nestojí. Zvlášť ne když jsou to nákupní ceny a ještě je třeba přičíst práci, a že by to ten víkend sežralo určitě.

[upravil dne 2/18/10 oddie]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...