Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jasne ze mam zapisane v TP. Chcel som zapisat aj 17\" ale nechcelo sa mi za to vyhodit 120EUR, tak to riesim takto...

Robo, a ty nemas 16\" v TP???

Odesláno

eeee mám v TP len 15 - ky a ako alternatívu 205/60 R 15. A ako si to tam zapísal?? Ja som to skúšal aj oficiálne cez importéra Peugeot v Blave a odtial mi prišla odpoveď, že na moje auto sú schválené len tieto 15 - ky....:bojim:grr

Odesláno
Původně zaslal: roxbury7

eeee mám v TP len 15 - ky a ako alternatívu 205/60 R 15. A ako si to tam zapísal?? Ja som to skúšal aj oficiálne cez importéra Peugeot v Blave a odtial mi prišla odpoveď, že na moje auto sú schválené len tieto 15 - ky....:bojim:grr

je to dovoz z F, a uz tak mi to dali do TP hned, asi to tak bolo v tem puvodnem francuzskem technicaku. Nic sem nedaval extra dopisovat. :mrk

Ale chcel sem dopisat 17\", lebo sem chcel tez challengery, ale jak sem pisal, stalo by to 120EUR, takze sem se na to vyprdel...

Mimochodem, kasli na oficialnu cestu, a vybav si to nejak bokem...

Odesláno
Původně zaslal: roxbury7

na moje auto sú schválené len tieto 15 - ky....:bojim:grr

robo, ty kola zavisa od motorizacie a vybavy. Mame rovnaky motor, takze v tem by nemal byt hacek, ale snad ta vybava... Mas v zadu kotuce alebo bubny? Ja mam kotuce...

Odesláno

Já mám 16 napsaný už přímo z výroby, 15 se tam dopisovali jako alternativa:D

Mám dovoz z Belgie, a vzadu mám kombinovaný bubny-kotouče.

PNEUMATIKA (ROZMĚRY, TYP) PNEUMATIKA 205X55X16 W

KOLA S PNEUMATIKAMI RÁFEK 6 PALCŮ 1/2

Odesláno

vzadu ked ma 406tka kotuce, tak ma automaticky aj bubny. Je to taky ojedinely system, ale este sem nevidel, ze by tam boli iba kotuce. Ja mam tez kotuce, no a na rucnu su tam bubny...

Odesláno

dik.

roxbury: Mozno preto ti nepovolili 16\", lebo jak pisal jeden clen, tak je citit zhorseni brzdnych vlastnosti oproti 15\"... No a ked mas v zadu bubny.... :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...