Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

su to 16\", origo peugeot ariane, ET asi 31, takze podlozky budu potreba...

Inac kupil sem to s gumama se vzorkem 4mm, takze ich prezuvat ani nebudem, jednu sezonu vydrza. Mimochodem- gumy su 205/55 R16

Odesláno
Původně zaslal: čakom

:potlesk

už jen čekat na jaro.

tak tak, uz sa tesim. Mal sem na plane ty tvoje (sak vis ze SZ), ale nakonec padla volba na tyto z vicerych duvodu... Mimochodem dik za rady ohledne kol :super

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

tiše závidím:super

snad je to jara taky stihnu:aut

jo saldo, tak se to zdarilo, a uz cekam na to jaro. Snad aj ty natrefis na tak vyhodnu kupu. Jak sem ti pisal, stali jen 170EUR, ale to sem nevedel, ze su este k temu gumy :D sice maju vzorek len 4mm, ale ja jednu sezonu to staci:cool:

Odesláno

já gumy mám, asi 7mm, takže téměř nový, mě stačí sehnat jen kolečka, viděl sem je asi za 8 000.- tak doufám že před jarem trošku zlevní, nebo budu muset ještě našetřit:D, protože navíc 2 000.- za podložky a něco za dlouhý šrouby:nevim

Odesláno

já gumy mám, asi 7mm, takže téměř nový, mě stačí sehnat jen kolečka, viděl sem je asi za 8 000.- tak doufám že před jarem trošku zlevní, nebo budu muset ještě našetřit:D, protože navíc 2 000.- za podložky a něco za dlouhý šrouby:nevim

jojo, ty podlozky to trochu predrazuju, ale za 70EUR zezenes ty podlozky, sruby, aj bezpecnostne sruby.

Jinak nemyslim si, ze na jaro budu levnejsi, prave naopak. Letne zbozi je najlacnejsi v zime a opacne.

Odesláno

uvidíme, ty cena se zdá pořád drží stejně:(

Těch 8 000.- do nich dám, víc ani ťuk:bojim

Každopádně závidím a hlavně ať Ti slouží ku spokojenosti, jezdím na zimních 16,205,55 a sedí to mnohem líp než na 15 co mám letní:super

Odesláno

Těch 8 000.- do nich dám, víc ani ťuk:bojim

Každopádně závidím a hlavně ať Ti slouží ku spokojenosti...

Dik, inac, jestli by si chcel, mozem sa popozerat na nejake \"pramene\", ci bych nenasel nejake levnejsi. Inac challengery s gumama 205/50R17 jeden prodava za 350EUR

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...