Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Já se na to dívám hlavně z nepraktičnosti:aut

Ale jo, v pohodě, je fakt že taková 407 sedan je moc pěkná a určitě hromada dalších je taky v pohodě, jen mě prostě vadí ten úzkej nakládací prostor:nevim

Jenze treba take koukat i na vyuziti :)

Ja sem za celou dobu zatim kombika nepotreboval ... Znamej ma kousek 3 metrovej vozik, ja mam tazne, a kdyz potrebuju prevest kus nabytku, nejaky bordel, nebo neco obdobneho, pouziju vlecku ...

Do kombika, bych to asi taky nerval ...

Jedine, kdybych kombika vyuzil, je letna dovolena, chorvatsko a podobne ... Jenze to je 1x krat rocne ... Reseni je take, ze mame stresne nosice, a box ... Ten je k nezaplaceni napriklad v ceste na lyzovacku, kde se do nej mesti vsechny lyze, palice, a aj lyziarky :) Na hadry mi je sumafuk jestli mam uzkej, nebo sirokej nakladaci prostor ...

Treba 407 se mi liby v obou verzich, v coupe vsak asi nejvic :D 406 se mi hodne liby v sedanu, hlavne model po face, ale v kombiku se mi ten zadek neliby ani za svet ... Ty svetla mne nejak nedostali. U C5 se mi napr neliby sedan, ale kombik je fajn (u starsi verze) , u novy se mi zase liby vice sedan :)

je to vse otazkou vkusu . Treba dizajnova lahudka v podobe sedanu je Alfa 159 ... V kombi se tez da, ale zdaleka to neni ono :D

Odesláno

Aj ja som zastancom kombikov, velakrat mi to zachranilo situaciu, poznam vela ludi ktori maju zas radi len sedany alebo hatch... kazdemu co mu pasuje ...

...napriklad ja som sedan soferoval 2x v zivote:aut

...prdel tej 206 vyzera ako zo 607:bacha

Odesláno

407 sou moc pěkný ve všech verzích, 406 sedany mě moc neberou, ale je fakt že kombík mohl mít líp řešený zadní lampy, podle mě je to jejich jedinná slabina co se vzhledu týče, jinak sou nádherný. první verze c5 se mě nelíbí žádný, novej model je zase pěknej v obojím, víc se ale přikláním ke kombíku:D

A Alfa 159 je moc pěkná, ale opět zase v kombíku

Jsem zastáncem kombi, popřípadě hatchback a nebo jako u oktávky liftback, už jen kvůli možnosti využití, ono dneska koupit třeba LCD 106 a nacpat ju do sedanu není žádná prdel:D

Už sem viděl takový zoufalce co ju museli před obchodem vybalit z krabice a stejně ju tam nedostali:D

A jelikož auto zatím mám jen jedno musím počítat s tím že sem tam povezu něco většího a musím to nějak odvézt, spoléhat se pořád na někoho že mě to odveze je docela otrava.

Ale to nic nemění na tom že sedany moc pěkný nejsou:D:aut ( v případě že mám vožnost volby tak vždy sáhnu po kombi či hatchback )

je to jen můj názor, nechtěl sem nikoho urazit, 100 lidí 100 chutí, vidím že máš v avataru foto sedanu tak to neber osobně co sem psal o pár příspěvků výše;)

Ale třeba fabia sedan je fakt jedno z nejhnusnějších aut:D

[upravil dne 11/1/10 Šalda]

Odesláno

407 sou moc pěkný ve všech verzích, 406 sedany mě moc neberou, ale je fakt že kombík mohl mít líp řešený zadní lampy, podle mě je to jejich jedinná slabina co se vzhledu týče, jinak sou nádherný. první verze c5 se mě nelíbí žádný, novej model je zase pěknej v obojím, víc se ale přikláním ke kombíku:D

A Alfa 159 je moc pěkná, ale opět zase v kombíku

Jsem zastáncem kombi, popřípadě hatchback a nebo jako u oktávky liftback, už jen kvůli možnosti využití, ono dneska koupit třeba LCD 106 a nacpat ju do sedanu není žádná prdel:D

Už sem viděl takový zoufalce co ju museli před obchodem vybalit z krabice a stejně ju tam nedostali:D

A jelikož auto zatím mám jen jedno musím počítat s tím že sem tam povezu něco většího a musím to nějak odvézt, spoléhat se pořád na někoho že mě to odveze je docela otrava.

Ale to nic nemění na tom že sedany moc pěkný nejsou:D:aut ( v případě že mám vožnost volby tak vždy sáhnu po kombi či hatchback )

je to jen můj názor, nechtěl sem nikoho urazit, 100 lidí 100 chutí, vidím že máš v avataru foto sedanu tak to neber osobně co sem psal o pár příspěvků výše;)

Ale třeba fabia sedan je fakt jedno z nejhnusnějších aut:D

[upravil dne 11/1/10 Šalda]

Jo a v tom sedanu sem odvezl asi pred 3 tydni 106 plazmu samsung :D Do kufra sem ji i tak nerval, tam je woofer, sla na zadni sedacky :)

Kazdemu podle chute, ale to neznamena, ze treba psat ze vsechno je to na blivajz :P

Odesláno

Tak nevim potom. Napsal si ze vsechny sedany sou :blicismajlik ne jen ze 307 sedan je :blicismajlik a pak si napisal, ze 407 nebo nova C5 se ty liby i v sedanu... Tak pak nevim, co je to za nazor :D Sry :)

Pripada mi to jako nazor, ja mam kombik, vse ostatne je na prd :) Tak jen proto to pisu ... Zakladem temy take nebola praktickost sedanu, a tez si s ni zacal :P:D:roker

Odesláno

Lubko: O.k.

JÁ mám kombi a všechno ostatní je hnus:D:D:aut

Napsal sem že nějaký sedany nejsou tak špatný, ale vždy dám přednost kombi, toť vše.

Ne jen z důvodu praktičnosti ale i kvůli vzhledu

Psal jsem to proto že téma je sedan, ne jen 307, psalo se i o 206, thalii a podobně, proto sem to napsal.

Tvůj sedan je stejně nejhezčí :D:aut

A už dost bylo psaní:ticho:D

Odesláno

já mám zase radši sedany, připadaj mi luxusnější, někdy je pro slovo sedan synonymum limuzína a to lahodí mému uchu

kombíky, ty bych si furt připadal jako v dodávce a měl nutkání něco někam furt vozit :D a já jsem v autě nejraději sám

Odesláno

Ne, 306 tce v sedanu to moc neslusi, to je pravda :) Ale ja kupoval auto podle stavu :):P A na vyber sem nemnel :)

Inak suhlas s punakcom, LIMUZINA :):P

Odesláno

Jenže já nejsem žádnej kravaťák takže na slovo limuzína prdím:aut

sem normální dělňas a proto mě lahodí uchu víc kombi respektive dodávka:super

Odesláno

všechny sedany sou:blicismajlik

snad nikoho neurazím:D:aut

Myslíš? Kvůli tomu, že máš kombíka? Já mám sedana, ale každé auto je hezké s jinou karoserií, nejde říct, že určitý druh karoserie, kabrio, kombi, sedan, coupe..je ošklivý, vždy záleží na podání.

Odesláno

jarajarda: stojím si za svým, sedany prostě neeee, i když Tvoje co je na prodej je mooc pěkná, tak kdyby vedle ní stála úplně stejná ale kombík tak pro mě je volba jasná:papa

Odesláno

Si musím rýpnout :D 406 break je fakt pěkně.....OŠKLIVEJ a HNUSNEJ :ticho.

No prostě každej typ má svoje, ale všeobecně jsou kombíci méně povedení, vyjímku tvoří 407sw, 206sw, new C5, subaru outback a volva ;)

406 sedan je nádherná, o 306 sedan se to říct už nedá :roll....

[upravil dne 13/1/10 Aluška]

Odesláno

Aluška, no vidíš, každej holt máme to svoje, a taky Ti nebudu vyvracet že to tak není:D:papa

podle mě zase jsou sedany všeobecně méně povedený, kombi je témeř vždy nádherný:D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...