Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nějaké foto 405 combi

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj potrobuji pomoct jak a co nejlevnejc si vilepšit v aute jsem začátečník ale nejsem takej co vse koupí spíš kouká jak to vyrobit pomůže nekdo priložit foto a vše kolem 405 combi predem dik a uvidimese asy na prvnim srazu jak bude :roker

Odesláno

Na 405ku se pár dílů vyrábí,ale většinou to není nic extra závratného.Volil bych třeba přední nárazník z MI16,třeba ho zahladil,nějaké decentní prahy (třeba z jiného auta a pak zkrátit nebo dopasovat;) )ale co vymyset se zadním:myslim Leda nějak prodloužit...jinak hlavně snížit,nějaká pěkná kola a mít auto v pěkném laku (třeba nechat rozleštit originál) to je základ každé úpravy.....

Jinak nejlevněji - záleží jak jsi zručnej,ale počítej že materiál (laminát,kit,barva,lak,plast na sváření...) taky něco stojí,hlavně se vyvaruj toho,co dělá většina lidí co začíná s \"tuningem-stylingem\",že chce být co nejvíc vidět a slyšet (taky jsem si tím prošel) a jdi cestou že méně znamená většinou více:papa a nejdřív dej auto do super stavu (motor,brzdy,podvozkové díly,zbav se koroze a rzi) jinak to nemá cenu vůbec dělat...

Odesláno

Napr:D:D

5257764_1.jpg

pics-med-13972-330457-405-break.jpg

...samozrejme ako inspiracia;)

...myslim ze 309GT to zhrnul dobre, hlavne nech uto slape ako hodinky a dobre brzdi, potom sa pusti do vzhladu:super .... za malo penazi sa da vela muziky porobit v interiery, nove tapacire, nalestit, podsvietit a v noci hned uplne iny voz:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...