Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A co duplex nic? :mrk

No ked nic....

Nedavno som predal koncovku s tlmicom co som tam mal po povodnom majitelovi.

Bol to obycajny nejaky znacky Ulter.

Ale sedel tam dobre, dokonca zvukovo bol dost tichy podla mna :)

A za tu cenu. :papa

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: Béďa

Takhle uz to beru, ja jen ze jsem tam zadne oznaceni pro V6 nenasel. :) Muzes dat fotku ty vlozky vyfuku?

ono taky 63mm nemá jen tak nějaký 4 vál.

to bych oponoval... :D mam 60mm na coupe... :D

a to ted i s duplexem.. :D vse v 60mm od motoru

Odesláno

takze,

-duplex: zatim ne

-ohnutou koncovku nahoru mit nemusim

-tom406: jak jsi vyresil uchyceny vyfuku? Koukam, ze nema zadne uchyty

EDIT: vlozka je v cene?

Jak je to vubec u non turbo benzinu? vyfukova soustava musi mit urcity odpor narozdil od turbo motoru, ne? :myslim

Nicmene dnes jsem zase vyjel vicemene bez vyfuku a ikdyz je ve vyssich otackach zvuk velmi zajimavy az desivy, tak si nejsem jisty, jestli by me z toho bruceni v nizsich otackach nebolela za chviil hlava. Preci jen je to auto na kazdodenni jezdeni.

[upravil dne 12/1/10 f3Rd@]

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

takze,

-duplex: zatim ne

-ohnutou koncovku nahoru mit nemusim

-tom406: jak jsi vyresil uchyceny vyfuku? Koukam, ze nema zadne uchyty

EDIT: vlozka je v cene?

Jak je to vubec u non turbo benzinu? vyfukova soustava musi mit urcity odpor narozdil od turbo motoru, ne? :myslim

Nicmene dnes jsem zase vyjel vicemene bez vyfuku a ikdyz je ve vyssich otackach zvuk velmi zajimavy az desivy, tak si nejsem jisty, jestli by me z toho bruceni v nizsich otackach nebolela za chviil hlava. Preci jen je to auto na kazdodenni jezdeni.

[upravil dne 12/1/10 f3Rd@]

ty protitlaky neřeš pokud budeš měnit jen koncový díl-hlavně zachovej kat. a střed a bude vše OK. ano vložka je už s tlumičem. a závěs výfuku je naprosto jednoduchý. mmnt vyfotím to

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: Grlik

mám doma ten první oval i s DTM koncovkou byl na coupe a má už přímo navařený packy pro úchyt tak za 1000 je tvuj

Myslíte že by bylo možný tohle dát i moje 2.2HDi? Upravilo by to i zvuk? Díky za info a omlouvám se za :xvul

Odesláno
Původně zaslal: Sasula

Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: Béďa

Takhle uz to beru, ja jen ze jsem tam zadne oznaceni pro V6 nenasel. :) Muzes dat fotku ty vlozky vyfuku?

ono taky 63mm nemá jen tak nějaký 4 vál.

to bych oponoval... :D mam 60mm na coupe... :D

a to ted i s duplexem.. :D vse v 60mm od motoru

No nic proti ale 63mm nebo 2,5 inch. má od svodů výstup i gti6.....:D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem, po tom co jsem poslal další tuning tlumič dál, koupil narychlo tohle: http://global.ebay.com/PEUGEOT_406_30_24V-V6_9604_-_SIL_ARRIERE_-_19218/370366266241/item a světe div se za cca 1700,- mi přišel na pohled pěkný tlumič i s jakousi nerezovou koncovkou...Nevím jak vydrží, ale za ty peníze jsem mile překvapený, možná i nadšený. Hned jsem vyhrabal origo středovou trubku a až vrátím táhlo regulátoru brzd a naštětkuju \"nový výfuk kamnovkou\" tak to s radostí hodím na auto. Ještě k tomu to bylo od prodejce špičkově zabalené a do 4 pracovních dnů po objednání u mě:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...