Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mám esp ,tedˇˇv tý sodomě venku to občas problikne.Ale nevim jestli to má vliv na prokluzování kol.Měl jsem to na zvedáku a mám prasklej ten držák,takže to asi moc fungovat nebude.Nevíte kde ho sehnat-orig.se snad ani sehnat nedá.

Odesláno

Blikání ESP je signalizace jeho aktivace respektive použití. Vůz Ti v tu chvíli říká, bacha musel jsem zasáhnout do řízení.

Odesláno

no jasne... vcera se mi to zrovna hodilo na Novy C5... jsem ji prevazel z garaze do garaze asi 100m na letnakach... :D a s esp se to nechtelo vyhrabat, bez nej v poho...

a kdyz si chces zablbnout na snehu, tak ti ESP i ASR do toho kecaj... tak to vypnu, a pak zase zapnu ... :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

no ja nevim sasulo ale kdyz vypnes esp , tak ti to moc nepomuze , pac pri prvnim prokluzu kol se samo zapne , je to bezpecnostni prvek . opit rohlikem muzes , ale ne vsechny.

Odesláno

Pánové, poznatek z klouzání-potřeboval jsem vyjet čerstvě zasněženej kopec, Pegotek jel jak tank, já pedál plynu na podlaze, ESP buď snížilo výkon, nebo přibržďovalo prokluzující kola, takže to vypadalo, že mám uzávěrku diferenciálu. A vyjel jsem v poho:)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Já tedy nevím, ale myslím si, že esp je trošku obtíž... ještě občas jezdím s tranzitem, který ho má a stačí 10 cm sněhu, malinkatej kopeček a je konec... měl jsem chrayslera grand voyagera bez esp a vyjel jsem vše... u 807ky mi připadá, že když to začne blikat, tak auto je jakoby neovladatelné...

Odesláno

Odvolávám co jsem řekl. ESP v kombinaci s těma dalšíma systémama super věc na vyhrabání ze sněhu a nebo vyjetí do kopečka. Jen si na to člověk musí zvyknout a nesnažit se t korigovat polopuštěnou prokluzující spojkou. To jen děsně smrdí. Normálně zařadit pomalu šlápnout na plyn a pomalu pustit spojku a držet plyn v mezích slušného chování dál. A 807čka se vyhrabala ze závějí. Źádné vypínání.

Odesláno

jj včera jsem byl v servisu a jak jsem tu už psal,blikaly a zhasínaly mi světla.Tak mi řekli ať si koupím nový že jsou to startery a ty jsou součástí světel-22000 za jedno.Tak mi to nedalo a jelikož jsem koukal že občas si to ESP dělá co chce šel jsem pod auto a.......na přední nápravě byl utrženej snímač světel a ten je propojenej s ESP-2500,-.Je to z umělý hmoty a ty klouby na táhlech taky a tak to ruplo.Teď je zatím klid a i ESP funguje jak má-test na sněhu

Odesláno

to to moc nechapu jak muze byt propojenej snimac svetel a ESP to mi vysvetli nebo v nedeli ukaz budu v moste na sedmi stovkach nebo si dame sraz at mito muzes ukazat to me zajima me uz dva mesice nefunguje abs a esp a zavada je v necem jinym :myslim:fnuk

Odesláno

pošli číslo,takhle mi to řekli v peug.most-je to na pravym přední´m ramenu přišroubovaný a 2 táhlama je to přidělaný ke stabilizátoru na výšku je to asi15 cm dlouhý ,a další je na zadní nápravě taky v pravo strčený v takovým výklenku v karoserii.Takže když je jedno v háji nemůže fungovat ESP jak má a regulace světel ,protože se mezi sebou ty čidla neshodnou tel 604301390 čau

Odesláno

jo protože při smyku se přední chová norm.protože je to nefunkční,a zadní zaznamená smyk a esp přibrzdí a už je problém nemůže to fungovat jak má ....:myslim:myslim asi

• O 3 měsíce později...
Odesláno

No já parkuju v kopci a většinou na trávě. Teď jsem si chtěl na mokrý trávě trochu covnout do kopce a auto se ani nehlo, hrabe to na místě, ESP bliká jako splašený a já stojím. Tak už jsem vyděsil manželku, že v zimě to asi žádný tank na ježdění sněhem nebude :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...