Petis136 Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 mám esp ,tedˇˇv tý sodomě venku to občas problikne.Ale nevim jestli to má vliv na prokluzování kol.Měl jsem to na zvedáku a mám prasklej ten držák,takže to asi moc fungovat nebude.Nevíte kde ho sehnat-orig.se snad ani sehnat nedá. Citovat
MotoMoto Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Blikání ESP je signalizace jeho aktivace respektive použití. Vůz Ti v tu chvíli říká, bacha musel jsem zasáhnout do řízení. Citovat
Laďa Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 No když problikne, tak právě pracuje. Nebo myslíš že bliká ikdyž stojíš? Citovat
Sasula Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 taky mi to ted casto blika... ale netusil jsem jaka je sranda jet s 807 do zatacky bokem... nastesti se da ASR i ESP vypnout vlevo dole pod volantem Citovat
Sasula Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 no jasne... vcera se mi to zrovna hodilo na Novy C5... jsem ji prevazel z garaze do garaze asi 100m na letnakach... a s esp se to nechtelo vyhrabat, bez nej v poho... a kdyz si chces zablbnout na snehu, tak ti ESP i ASR do toho kecaj... tak to vypnu, a pak zase zapnu ... Citovat
golias Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 blbnout s 807kou na sněhu??? no nevím,nevím. Citovat
plaz Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 ty ses jeste s busem radne neklouzal coooooooo Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. leden 2010 Odesláno 23. leden 2010 no ja nevim sasulo ale kdyz vypnes esp , tak ti to moc nepomuze , pac pri prvnim prokluzu kol se samo zapne , je to bezpecnostni prvek . opit rohlikem muzes , ale ne vsechny. Citovat
plaz Odesláno 24. leden 2010 Odesláno 24. leden 2010 vyndej pojistku na esp abs a sklouzni se Citovat
Luke 1 Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Pánové, poznatek z klouzání-potřeboval jsem vyjet čerstvě zasněženej kopec, Pegotek jel jak tank, já pedál plynu na podlaze, ESP buď snížilo výkon, nebo přibržďovalo prokluzující kola, takže to vypadalo, že mám uzávěrku diferenciálu. A vyjel jsem v poho:) Citovat
stranoch Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 Já tedy nevím, ale myslím si, že esp je trošku obtíž... ještě občas jezdím s tranzitem, který ho má a stačí 10 cm sněhu, malinkatej kopeček a je konec... měl jsem chrayslera grand voyagera bez esp a vyjel jsem vše... u 807ky mi připadá, že když to začne blikat, tak auto je jakoby neovladatelné... Citovat
MotoMoto Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 Odvolávám co jsem řekl. ESP v kombinaci s těma dalšíma systémama super věc na vyhrabání ze sněhu a nebo vyjetí do kopečka. Jen si na to člověk musí zvyknout a nesnažit se t korigovat polopuštěnou prokluzující spojkou. To jen děsně smrdí. Normálně zařadit pomalu šlápnout na plyn a pomalu pustit spojku a držet plyn v mezích slušného chování dál. A 807čka se vyhrabala ze závějí. Źádné vypínání. Citovat
Petis136 Odesláno 12. únor 2010 Autor Odesláno 12. únor 2010 jj včera jsem byl v servisu a jak jsem tu už psal,blikaly a zhasínaly mi světla.Tak mi řekli ať si koupím nový že jsou to startery a ty jsou součástí světel-22000 za jedno.Tak mi to nedalo a jelikož jsem koukal že občas si to ESP dělá co chce šel jsem pod auto a.......na přední nápravě byl utrženej snímač světel a ten je propojenej s ESP-2500,-.Je to z umělý hmoty a ty klouby na táhlech taky a tak to ruplo.Teď je zatím klid a i ESP funguje jak má-test na sněhu Citovat
plaz Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 to to moc nechapu jak muze byt propojenej snimac svetel a ESP to mi vysvetli nebo v nedeli ukaz budu v moste na sedmi stovkach nebo si dame sraz at mito muzes ukazat to me zajima me uz dva mesice nefunguje abs a esp a zavada je v necem jinym Citovat
Petis136 Odesláno 13. únor 2010 Autor Odesláno 13. únor 2010 pošli číslo,takhle mi to řekli v peug.most-je to na pravym přední´m ramenu přišroubovaný a 2 táhlama je to přidělaný ke stabilizátoru na výšku je to asi15 cm dlouhý ,a další je na zadní nápravě taky v pravo strčený v takovým výklenku v karoserii.Takže když je jedno v háji nemůže fungovat ESP jak má a regulace světel ,protože se mezi sebou ty čidla neshodnou tel 604301390 čau Citovat
AnotherOne Odesláno 13. únor 2010 Odesláno 13. únor 2010 Zrejme to podľa rozloženia záťaže na nápravách nejako reguluje ESP. Citovat
Petis136 Odesláno 13. únor 2010 Autor Odesláno 13. únor 2010 jo protože při smyku se přední chová norm.protože je to nefunkční,a zadní zaznamená smyk a esp přibrzdí a už je problém nemůže to fungovat jak má ....:myslim asi Citovat
Sagic Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 No já parkuju v kopci a většinou na trávě. Teď jsem si chtěl na mokrý trávě trochu covnout do kopce a auto se ani nehlo, hrabe to na místě, ESP bliká jako splašený a já stojím. Tak už jsem vyděsil manželku, že v zimě to asi žádný tank na ježdění sněhem nebude Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.